"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-216.32

• 27 492
  • 734
  •   1
Отговори
# 165

Това хич няма смисъл да го криеш.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 166

Това хич няма смисъл да го криеш.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Peace Peace  Crazy Crazy

# 167
# 168
Ей черешки, сега вече Ани наистина ще ме убие.  hahaha Няма да сложи анкета за мен в блога си. Mr. Green Исках дискретно да ви зарадвам, ама вие от дискретност не разбирате. hahaha

# 169
Иве и Вени #Cussing out #Cussing out #Cussing out Аз го видях Крачола, нямаше нужда да го размножавате и да го разгъвате!  Naughty Naughty Naughty Умирам си от кеф като се сетя какво ще му се случи в петък!  smile3508 smile3508 smile3508 Татко Крачол ще се развихри!!!  Joy Joy Joy Обаче аз не знам дали ще мога да го гледам онлайн в петък.  ooooh!

Ани Hug много хубави гифчета от много силен момент!!!  Hug

Зори нямам никакво време за блога, но определено вече имам няколко идеи за развитието му.  Peace като ми се избистрят съвсем ще ги споделя тук или направо ще ги реализирам!  Peace И твоята също ще я обмисля.  Peace Предполагам трудно се играе лисица!  Thinking  hahaha

# 170
Ей черешки, сега вече Ани наистина ще ме убие.  hahaha Няма да сложи анкета за мен в блога си. Mr. Green Исках дискретно да ви зарадвам, ама вие от дискретност не разбирате. hahaha
Тц, не разбираме  Naughty Пък и Ани да свиква  Mr. Green

Иве, откраднах си твоите гифчета  Hug, че много ми харесва тоя момент с колелото.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много хубава двойка са Яман и Мира.

# 171
Тц, не разбираме  Naughty Пък и Ани да свиква  Mr. Green

Иве, откраднах си твоите гифчета  Hug, че много ми харесва тоя момент с колелото.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много хубава двойка са Яман и Мира.

Ако се наложи ще свикна, но засега няма доказателства!  smile3534
Вени, друго си е да не гледам подскачащ Крачол на подписа ти!  Hug Hug Hug ЯМИРА на колелото са са друго нещо!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 172

Иве, откраднах си твоите гифчета  Hug, че много ми харесва тоя момент с колелото.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много хубава двойка са Яман и Мира.

А, аз ще открадна твоят танцуващ Яман   Blush
Ако успея да го открия в коя теме беше  Mr. Green

# 173
Аз да ви информирам, че тази седмица няма да ходя нито в Тозлудере нито при Серез. Май всички ще са в болницата и аз мисля да пропусна, защото така и така там ми прилошава и избягвам да ходя на такива места. Laughing Та тази седмица няма да съм ви спътница. Stop

# 174
# 175
# 176
Скрит текст:

Скрит текст:

Много хубав Яманчи!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Но тази малката какво ли пак е забъркала?  ooooh! Или страда за баща си и я успокояват?  newsm78

# 177
Ей черешки, сега вече Ани наистина ще ме убие.  hahaha Няма да сложи анкета за мен в блога си. Mr. Green Исках дискретно да ви зарадвам, ама вие от дискретност не разбирате. hahaha

Hug Hug

Не се стърпяхме  Mr. Green Mr. Green

Иве и Вени #Cussing out #Cussing out #Cussing out Аз го видях Крачола, нямаше нужда да го размножавате и да го разгъвате!  Naughty Naughty Naughty Умирам си от кеф като се сетя какво ще му се случи в петък!  smile3508 smile3508 smile3508 Татко Крачол ще се развихри!!!  Joy Joy Joy Обаче аз не знам дали ще мога да го гледам онлайн в петък.  ooooh!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

newsm09 newsm09 newsm09

Ей черешки, сега вече Ани наистина ще ме убие.  hahaha Няма да сложи анкета за мен в блога си. Mr. Green Исках дискретно да ви зарадвам, ама вие от дискретност не разбирате. hahaha
Тц, не разбираме  Naughty Пък и Ани да свиква  Mr. Green

Иве, откраднах си твоите гифчета  Hug, че много ми харесва тоя момент с колелото.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много хубава двойка са Яман и Мира.

Hug Hug Hug

И на мен ми е много любим момент.  Peace Heart Eyes Heart Eyes

# 178
  • близо до брега на морето
 HugМерси за снимките-много ни е красиво момчето Heart Eyes

# 179
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Тук е за дизи:  Peace

http://www.ayakligazete.com/
 bouquet
Тук всъщност са няколко анкети.  Peace
Натискаш "Geç" и се сменят.  Wink

Ох, тук не разбрах къде трябва да натисна  ooooh! ooooh!

Вени,  Hug Hug

Ето това е за актьор/актриса

> EN İYİ KADIN OYUNCU
> EN İYİ ERKEK OYUNCU

Аз не видях сериала да фигурира някъде.  newsm78

Не фигурира. Peace
Като отидеш на категория
> EN İYİ DRAM DİZİSİ
отдолу под предложените сериали има възможност за попълване името на друг сериал - по желание на анкетирания
Diğer : ... В празната кутийка попълвате MEDÇEZİR (на турски с главни букви) и после натискате долу бутона  Oylamayı Gör

Общи условия

Активация на акаунт