"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-216.32

• 27 470
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
  • Варненска клюкарка

Ама на кого ги разправят, като се забавят с фрагмана, че нямали материал ooooh! Ей я тука с тези дрехи до караваната, снимката излезе в началото на миналата седмица, а сега ще я видим  облечена така в предстоящата серия...очевидно вървят поне със серия напред.
Когато беше караокето не помня точно какво пуснаха от сета и какво фенчетата, но ми направи впечатление, че вървяха с 2 серии напред....Нямали били материал.... Whistling

# 196
  • в очите на дъщеря си
Къде видяхте гривната подарък от Мира?

Тази черната си е на Яман още от 1 епизод, само лилавата връзка  си е закичил допълнително. Peace

# 197
Къде видяхте гривната подарък от Мира?

Тази черната си е на Яман още от 1 епизод, само лилавата връзка  си е закичил допълнително. Peace

Не съм я видяла а написах, че като му я подари и, ще се закичи и с нея, защото като се сдобрят не може да не му подари и нея. Поне така си мисля.
Ивче, много отдавна разбрах по снимките, че вървят с една серия в аванс а може и с две както си го написала.
Даже и видеа излизаха от сета със серия, две напред преди самия Петъчен епизод.
Да бе, нямат материал за трейлъри и хоп, по два, три наведнъж или един след друг за отрицателно време. Тези да ги разправят на друг, не на мен.
Никаква подредба нямат в схемата им на излъчване.

# 198

Ама на кого ги разправят, като се забавят с фрагмана, че нямали материал ooooh! Ей я тука с тези дрехи до караваната, снимката излезе в началото на миналата седмица, а сега ще я видим  облечена така в предстоящата серия...очевидно вървят поне със серия напред.
Когато беше караокето не помня точно какво пуснаха от сета и какво фенчетата, но ми направи впечатление, че вървяха с 2 серии напред....Нямали били материал.... Whistling

Тази снимка излезе на 9 януари,  Peace  няма и седмица от тогава.
 Whistling

# 199

Заповядай  Hug Даже бонус получаваш  Party Party Party

И аз да украся  Joy Joy Joy Joy

С кофти к-во са, но като сваля епизода с по-добро, пак ще ги направя.  Mr. Green

bouquet

Обаче нещо не ми се получава пак, нали съм си индианец  Mr. Green Не ми излизат едно до друго, а едно под друго  newsm78

# 200

Скрит текст:

Скрит текст:
Ама на кого ги разправят, като се забавят с фрагмана, че нямали материал ooooh! Ей я тука с тези дрехи до караваната, снимката излезе в началото на миналата седмица, а сега ще я видим  облечена така в предстоящата серия...очевидно вървят поне със серия напред.

Тази снимка излезе на 9 януари,  Peace  няма и седмица от тогава.
 Whistling
Може да е качена във фейса на тази дата а да е отпреди. Често се случва качени снимки да не отговарят на времето, в което са правени-преди или след.

# 201
  • Варненска клюкарка

Ивче, много отдавна разбрах по снимките, че вървят с една серия в аванс а може и с две както си го написала.
Даже и видеа излизаха от сета със серия, две напред преди самия Петъчен епизод.

В началото беше и повече даже-после аванса намаля. Помня, че като излезе първата серия на 13.09, на 14 или на 15.09 Чачо даде интервю за някакво издание и каза, че в момента работят по четвърта серия...имаха и една седмица без излъчване в петъка заради онзи мач, а междувременно  продължаваха работа...

# 202
Ани   Hugпробвай да ги сложиш слепени.  Peace

Така се получава като се вмъкват Крачолски бонуси между танцуващите Яманчовци.  Crossing Arms Mr. Green

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 15:35 от Ани (Aniska)

# 203
Скрит текст:
#Crazy
На снимките от Ива преди 2 стр. Яман има гривнички и на лявата, и на дясната ръка. Едната си личи, че е лилавата, а другата ми изглежда като кожена. Затова си мисля, че това е подаръкът на Мира. Thinking

# 204
Ани  Hugпробвай да ги сложиш слепени.  Peace

Ани, не иска  Crossing Arms
Нищо ще си карам така  Hug

# 205

На снимките от Ива преди 2 стр. Яман има гривнички и на лявата, и на дясната ръка. Едната си личи, че е лилавата, а другата ми изглежда като кожена. Затова си мисля, че това е подаръкът на Мира. Thinking

Кожената си е неговата. Той си я носи още от самото начало.  Peace

# 206
Ани   Hugпробвай да ги сложиш слепени.  Peace

Така се получава като се вмъкват Крачолски бонуси между танцуващите Яманчовци.  Crossing Arms Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 207
# 208
Ани, обаче пак изчезна дясната част  newsm78 Преди малко си беше наред. И Яманчи си танцуваше.  Crossing Arms

# 209
Ани, обаче пак изчезна дясната част  newsm78 Преди малко си беше наред. И Яманчи си танцуваше.  Crossing Arms

При мен танцува все още, яяяя  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт