"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-216.32

• 27 365
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
Много са хубави.  newsm62Анитка, Hugне знам дали е сценарий,обаче като гледам тези усмихнати лица и погледи... Wink,готви се да заобичваш Коркунчо. Joy Joy

PeaceВ оригинала наистина Люк не беше чак толкова лош герой. Joy Даже станаха приятели с Райън!
Точно така е за майката на Мариса и дядото на Сет-ожениха се,накрая той получи инфаркт точно преди да се разведе за нея,за жалост Джули не можа да получи наследството му ,защото дядото беше фалирал ,но беше успял да го скрие... Joy
 LaughingБащата на Мира обаче не умира,тя умира точно на път за летището с Райън,откъдето щеше да лети при баща си и щеше да отплава с него към Гърция.
Райън не е имал връзка със сестрата на Мариса.Малката се опитваше да дразни сестра си като флиртуваше с него,но връзка не е имало.
 PeaceА ако фрагмана не е подвеждащ, значи сценаристката следва точно сценария,защото и в ОК Мариса и Райън не се сдобриха бързо.Преди време бях написала тук,че Мариса искаше да се сдобри с него,направи няколко опита,дори и опит да го съблазни,но Райън и каза ,че след случилото се и няма  доверие и им трябва време. NaughtyА в самия ОК скарването беше свързано със  случая с нашия Тан.Мариса се сприятели с него и пренебрегна съветите на Райън,който я предупреждаваше да стои далеч от това момче.Накрая се скараха заради нейните предпочитания към момчето с псих.проблеми и така се си стигна до първата дълга раздяла. ThinkingОбаче явно събитията са подредени  разбъркано от сценаристката,защото точно докато бяха разделени за дълго, бившата на Райън се намести помежду им и стана онзи фал с бебето...

# 256
Medcezir Ekibi Pazar 15.00'da Kenan Erçetingöz ile Yüz Yüze'de!

Това е за предаването в неделя, но май ще излъчат гостуването на самото предаване на сета, а не актьорите да ходят в студио.  newsm78
Това сигурно е магазинно дизи предаване като онова на ATV Thinking

И да попитам - тези пръсти, които се виждат на лявата ръка на Сери, на водещия ли са или....  Whistling Whistling?

Абе, ако бяха на водещия не трябваше ли да обгръщат кръста на Сери, а не ръката й. Нещо много странно трябва да си е извил ръката, за да я хване така.   Thinking
Аз се отказвам да гадая по фрагмана, че обикновено нищо не познавам.  ooooh! Но си мисля, дали пък думите на Яман, че им трябва време не са казани в друг момент, а не там на пейката.  newsm78
Ани, Лили   bouquet  bouquet  bouquet за преводите.
Дари ще има и трето ремарке?

# 257
Вай крачолки не ме бийте, че ви омъртвих севгилето #Cussing out Joy Joy Joy
Да, Ани има логика, може би наистина ще наследи компанията на баща си newsm78 newsm78
Ох на нашето ашкъмче му се очертават само тъмни облаци над главата. Дано ся и Мира флегмата да не му създава ядове, че тогава не патрони и танкове, ами и направо космически лазери ще ни са нужни да ги обстреляме всичките Sick Sick Sick Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 258
Е в този фрагман блесна звездата на Крачола. Mr. Green Много е тежко положението при него.

Аз си мисля също, че бащата на Оркун ще почине. Това ще бъде и причината той още повече да се озлоби към Яман. Един вид ще обвини Я, че заради него е загубил баща си. Паметен рожден ден ще има Крачола, добре че не бяхме от гостите му. Stop

Значи в неделя водещият гостува на Серез. Суперрр! Hug Било е истина значи! Party
Пак са снимали дори предаването на тъмно, тези хора не спят. Stop

Ръцете на Мира са на водещият, на Чаги са в задните джобове - любимата му поза. hahaha Praynig

# 259
Привет момичетааааа  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
малеее какъв фрагман си имаме само Tired Tired Tired някой ще м'ре ама ким ще е  newsm78 newsm78 newsm78 в петък ще си каже Peace
много фотки,много инфо Blush няколко дни  не съм се разписвала,ама поне успявах да ви чета Peace
Лили Hug и Ани Hug за преводчетата       bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
на всички други  wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey

отивам да се разходя до туитър Blush и по някое време пак ще ви навестя Hug Hug Hug

# 260
Ани, Лили, благодаря ви за преводите!

Ани, е не можеш да отречеш че играта на Оркун се получава.  Mr. Green

# 261

Фрагманчето с български субтитри  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm03

# 262
Абе, ако бяха на водещия не трябваше ли да обгръщат кръста на Сери, а не ръката й. Нещо много странно трябва да си е извил ръката, за да я хване така.   Thinking
Аз се отказвам да гадая по фрагмана, че обикновено нищо не познавам.  ooooh! Но си мисля, дали пък думите на Яман, че им трябва време не са казани в друг момент, а не там на пейката.  newsm78
Ани, Лили   bouquet  bouquet  bouquet за преводите.
Дари ще има и трето ремарке?

Вени,  Hug просто водещия я е прегърнал през кръста.  Peace Не я е хванал за ръката.  Peace Мен повече ме притесни видеото от предаването.  ooooh! Даже първо доста сериозно се уплаших!  #Crazy Но после видях, че си играят ролите.  Mr. Green

Вики, мила май си е по сценарий.  Thinking Не ме притеснявай, че тъкмо съм се успокоила.  ooooh! Сега като изскочи Ивето отнякъде и тя с някакви аргументи и ... но аз докато не видя снимка - не вярвам!  Naughty Naughty Naughty И Крачолка не ставам!!!  Naughty Naughty Naughty Joy Joy Joy

Вики, благодаря за разясненията за ОК!!  Hug Hug Hug

# 263

Hug Hug Hug

Наде   bouquet Ани   bouquet Лили   bouquet

Не мога много да разбера какво ще се случи , но нали ще видим в петък . Оркун ще е главно действащо лице,
което както Ви бях споменала не ми харесва .  Натрапват ми го 17 серии и още продължават и ще продължават (нали сега ще става голям враг). Сега баща му , утре майка му , после 12 му братовчет и така
до края  Mr. Green. В оригинала отдавна си изигра ролята бившият  Peace

# 264

Ох, не мога Зори.  Peace Добър е, актьора Метин Крачолов!  Peace Но Крачола ми е противен и това си е!

# 265

Барнах ги малко снимките,готови са за експертиза.Но и според мен пръстите са на водещия. Peace
Анитка,щом казваш нека да е по сценарий...  newsm10Ама какъв по-точно ще да е този сценарий,джанъм б.? smile3503 newsm62

# 266

Hug Hug Hug

Не мога много да разбера какво ще се случи , но нали ще видим в петък . Оркун ще е главно действащо лице,
което както Ви бях споменала не ми харесва .  Натрапват ми го 17 серии и още продължават и ще продължават (нали сега ще става голям враг). Сега баща му , утре майка му , после 12 му братовчет и така

Краси и аз викам Крачола да се маха, ама явно Еджето и тя му е фенка.  ooooh! Мислех, че сега Кенан ще започне да прави поразии, а то пак Крачола.  #Cussing out

# 267

Ох, не мога Зори.  Peace Добър е, актьора Метин Крачолов!  Peace Но Крачола ми е противен и това си е!

Е то това е целта на занятието да блесне Метин Крачолов Joy Joy Joy Харесала си е го Едже и дали скоро , ще видим Ча не се знае  Joy Joy Joy

# 268
Добре щом казвате, че са на водещия, Ани пак се размина на косъм.  Joy Joy Joy Joy

Тук обаче Яманко ли е Чачко ли е не знам, ама много хубаво я гледа.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 269

Hug Hug Hug

Краси и аз викам Крачола да се маха, ама явно Еджето и тя му е фенка.  ooooh! Мислех, че сега Кенан ще започне да прави поразии, а то пак Крачола.  #Cussing out
Кенан ще е във втори сезон. До лятото ще е в затвора.  Wink  До тогава главен злодей ще е Крачолчето.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт