"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-216.32

• 27 382
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
   Ани не ме дразни никак М.К много добре се справя момчето , дразни  ме, че се с него ни занимават
 , ама тя Еджето е така  Mr. Green

# 271
Добре щом казвате, че са на водещия, Ани пак се размина на косъм.  Joy Joy Joy Joy

Тук обаче Яманко ли е Чачко ли е не знам, ама много хубаво я гледа.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вени, той гледа водещия не нея Naughty

# 272

Барнах ги малко снимките,готови са за експертиза.Но и според мен пръстите са на водещия. Peace
Анитка,щом казваш нека да е по сценарий...  newsm10Ама какъв по-точно ще да е този сценарий,джанъм б.? smile3503 newsm62

Ами сигурно понеже в сериала са разделени в момента са решили в това предаване да го раздават влюбени и сдобрени!  smile3521  newsm53 Наистина много влюбено се гледат и се притесних много, но е по сценарий. Ще видиш!  Mr. Green Mr. Green

# 273
Аз пък не искам Оркун да напусне сериала.
Той е едно от главно действащите лица и без него сериала няма да е същия, а и Метин си играе ролята перфектно и то толкова, че даже не мога да се ядосам истински на героя му.
За мен се бъзикат на сета като преплитат героите си със самите тях.

# 274
Добре щом казвате, че са на водещия, Ани пак се размина на косъм.  Joy Joy Joy Joy

Тук обаче Яманко ли е Чачко ли е не знам, ама много хубаво я гледа.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ами много хубаво го гледа.  hahaha hahaha hahaha

# 275

Ани  hahaha hahaha hahaha hahaha недей, че много му отнесен погледа и да не избухне някой гей-скандал?  ooooh!

Вени и мен точно този поглед ме притесни най-много!  ooooh! На косъм бях този път.  smile3518

# 276
  Ани не ме дразни никак М.К много добре се справя момчето , дразни  ме, че се с него ни занимават
 , ама тя Еджето е така  Mr. Green

Ти и друг път си казвала, че като си хареса някой и се вживява много Еджето в неговия герой. Нали ти си казвала нещо подобно? Не бъркам?  newsm78

# 277
  • близо до брега на морето
Ани-по сценарии е-нали чичкото им е на гости де. в неделя пак ще се пуля у екрано-и всички са в къщи-как ще се оправям незнам,но определено ще ги гледам Peaceимах,уговорка евентуално само за петък-да съм сама във всекидневната,но май е по често с тези филми Joy Joy Joy Hug Hug Hug

# 278
Защо се притеснявате толкова, като се обичат нека се вземат младите, Laughing а и той както се носи в последно време са си лика прилика?! Mr. Green

# 279

Сигурно Чачко гледа Мира, а Яман гледа Серенай  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 280
Аз се чудя друго, защо на общата снимка всички са щастливи, само Серка е извадила погледа за рев. Whistling

Аз не харесвам чисто визуално Крачола ( Метин ), но не ме дразни и откъм актьорска игра не може да се отрече, че се справя на високо ниво. Peace Което си е така си е така! Peace

# 281
Привет момичетааааа  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
малеее какъв фрагман си имаме само Tired Tired Tired някой ще м'ре ама ким ще е  newsm78 newsm78 newsm78 в петък ще си каже Peace
много фотки,много инфо Blush няколко дни  не съм се разписвала,ама поне успявах да ви чета Peace
Лили Hug и Ани Hug за преводчетата       bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
на всички други  wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey

Скрит текст:

отивам да се разходя до туитър Blush и по някое време пак ще ви навестя Hug Hug Hug

Жани Hug и внимавай какви клюки ще донесеш от Т.

# 282
Вени, Ани, водещия е.  Crossing Arms  Обаче май говори за Мира или за Серка и за това има такъв поглед  Rolling Eyes

Ани, недей така ме стряска, моля те. Представяш ли си да е .... Не! Не! Не! Не искам да си го помислям  Stop

http://www.startv.com.tr/program/kenan-ercetingozle-yuz-yuze/fragmanlar/sayfa/1/kenan-ercetingozle-yuz-yuze-11-bolum-fragmano

# 283
Защо се притеснявате толкова, като се обичат нека се вземат младите, Laughing а и той както се носи в последно време са си лика прилика?! Mr. Green

Че кой се притеснява  newsm78  Laughing Laughing Laughing

Мира и тя е докарала Крачол стайл  Wink И кога свари да се преоблече  Thinking

# 284
Аз се чудя друго, защо на общата снимка всички са щастливи, само Серка е извадила погледа за рев. Whistling

Аз не харесвам чисто визуално Крачола ( Метин ), но не ме дразни и откъм актьорска игра не може да се отрече, че се справя на високо ниво. Peace Което си е така си е така! Peace
hahahaЗащото е влезнала в роля и не може да излезне от нея.
Ха, ха, някой да не страда от раздвоение на личността.....един гледа Мирка, друг С!?! Joy

Общи условия

Активация на акаунт