"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-216.32

• 27 382
  • 734
  •   1
Отговори
# 285

Е да той Ча ще чака предаването за да покаже любовта си  Mr. Green, ако нямаше предаване как да се разбере  Joy Joy Joy
 Ани не си се объркала  Hug
Наде то може да има и по интересни герои и случки , поне на мен ми писва да гледам едно и също  Mr. Green

# 286
Добре щом казвате, че са на водещия, Ани пак се размина на косъм.  Joy Joy Joy Joy

Тук обаче Яманко ли е Чачко ли е не знам, ама много хубаво я гледа.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вени, той гледа водещия не нея Naughty

Ани  hahaha hahaha hahaha hahaha недей, че много му отнесен погледа и да не избухне някой гей-скандал?  ooooh!

Вени и мен точно този поглед ме притесни най-много!  ooooh! На косъм бях този път.  smile3518

WinkАми тогава,щом е по сценарий и този поглед не е към Серенай,а към водещия ,сигурно и водещия са включили в сцената-любовен триъгълник,може би. Joy Joy А погледа наистина е уникален.Той и в сериала май не го е докарвал така. newsm62
Ама тя, тази раздяла, толкова продължи,че вече забравихме какви влюбени погледи може да докарва Чаги.Да вземем да си припомним колко хубаво се обичат... smile3508

# 287
Вени, Ани, водещия е.  Crossing Arms  Обаче май говори за Мира или за Серка и за това има такъв поглед  Rolling Eyes

Ани, недей така ме стряска, моля те. Представяш ли си да е .... Не! Не! Не! Не искам да си го помислям  Stop

http://www.startv.com.tr/program/kenan-ercetingozle-yuz-yuze/fragmanlar/sayfa/1/kenan-ercetingozle-yuz-yuze-11-bolum-fragmano

Даже и да са влюбени и аз да съм се запътила към Крачоловия фен-клуб  ooooh!, няма да се зяпнат влюбено пред толкова народ в предаване.  Naughty Naughty Naughty

Но определено не гледа водещия.  Naughty По сценарий си е - искат да видим малко романтика, че в серията няма да има.  smile3521

# 288
Вени, Ани, водещия е.  Crossing Arms  Обаче май говори за Мира или за Серка и за това има такъв поглед  Rolling Eyes

Ани, недей така ме стряска, моля те. Представяш ли си да е .... Не! Не! Не! Не искам да си го помислям  Stop

http://www.startv.com.tr/program/kenan-ercetingozle-yuz-yuze/fragmanlar/sayfa/1/kenan-ercetingozle-yuz-yuze-11-bolum-fragmano
Абе, наистина с водищия говори, но в един момент отклонява очи към Мира и май точно тогава е този поглед.

# 289

Е да той Ча ще чака предаването за да покаже любовта си  Mr. Green, ако нямаше предаване как да се разбере  Joy Joy Joy
 Ани не си се объркала  Hug
Наде то може да има и по интересни герои и случки , поне на мен ми писва да гледам едно и също  Mr. Green

Охххх, Краси, разсмя ме, Joy добре, че е предаването, че да лъсне връзката им. Joy
На мен са ми интересни героите и сюжета не боксува, доволна съм, не ме натоварва. Едже за мен се справя на ниво и засега не виждам ПО да е за сметка на Кивовия сериал.
Обаче на С и е добре с вързана коса на конска опашка, защото самото й лице е доста продълговато.

# 290

Абе, наистина с водищия говори, но в един момент отклонява очи към Мира и май точно тогава е този поглед.
Да, защото говорят за нея  Whistling

# 291

Вени, Hugнедей! Joy Joy Че Анитка няма сън да я хване тази нощ от притеснение... Laughing

# 292
Аз се чудя друго, защо на общата снимка всички са щастливи, само Серка е извадила погледа за рев. Whistling

Аз не харесвам чисто визуално Крачола ( Метин ), но не ме дразни и откъм актьорска игра не може да се отрече, че се справя на високо ниво. Peace Което си е така си е така! Peace
hahahaЗащото е влезнала в роля и не може да излезне от нея.
Ха, ха, някой да не страда от раздвоение на личността.....един гледа Мирка, друг С!?! Joy

Ооо Наде, взела си е забележка от моите туитове да обърне внимание на актьорските си умения. Joy

# 293

+1 newsm10

# 294
WinkАми тогава,щом е по сценарий и този поглед не е към Серенай,а към водещия ,сигурно и водещия са включили в сцената-любовен триъгълник,може би. Joy Joy А погледа наистина е уикален.Той и в сериала май не го е докарвал така. newsm62
Ама тя, тази раздяла, толкова продължи,че вече забравихме какви влюбени погледи може да докарва Чаги.Да вземем да си припомним колко хубаво се обичат... smile3508

Вики, той гледа нея, не водещия.  Peace Иначе стаеа доста тревожно  Joy Joy Joy Аз с Крачола щях да го събирам, а то?  ooooh! Гледа нея, но е по сценарий.  Peace Моля ви, не ме разстройвайте! ooooh!

Много, много хубаво видео!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Това и аз го забелязах.  Peace Нали ти казвам,ч е това ме притесни мен.  ooooh! Но е по сценарий. Той нали водещия я пита зашо натъжава момчето?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 295
Скрит текст:
Аз се чудя друго, защо на общата снимка всички са щастливи, само Серка е извадила погледа за рев. Whistling

Аз не харесвам чисто визуално Крачола ( Метин ), но не ме дразни и откъм актьорска игра не може да се отрече, че се справя на високо ниво. Peace Което си е така си е така! Peace
Скрит текст:
hahahaЗащото е влезнала в роля и не може да излезне от нея.
Ха, ха, някой да не страда от раздвоение на личността.....един гледа Мирка, друг С!?! Joy

Ооо Наде, взела си е забележка от моите туитове да обърне внимание на актьорските си умения. Joy

Продължавай да я съветваш,  love001 добре и се отразява. Joy

# 296
Моля ви, не ме разстройвайте! ooooh!

Ани, сега аз ще ти кажа да не взимаш нищо насериозно и да не се разстройваш!  Laughing

Наде, ама сега пак не съм доволна - тук искам да е усмихната. hahaha

# 297

WinkАми тогава,щом е по сценарий и този поглед не е към Серенай,а към водещия ,сигурно и водещия са включили в сцената-любовен триъгълник,може би. Joy Joy А погледа наистина е уникален.Той и в сериала май не го е докарвал така. newsm62

Скрит текст:

Точно Вики и аз си помислих, че дори и в сериала не го докарва така. Да, най-вероятно по сценарий играят, но много хубаво им се получава.  newsm62

# 298

Да, за нея говорят, ама и той нея гледа.  Grinning

# 299

Е да той Ча ще чака предаването за да покаже любовта си  Mr. Green, ако нямаше предаване как да се разбере  Joy Joy Joy
 Ани не си се объркала  Hug
Наде то може да има и по интересни герои и случки , поне на мен ми писва да гледам едно и също  Mr. Green

Ами това няма да е прецедент. Бергюзар Корел и Халит Ергенч точно в едно телевизионно предаване, Шоуто на Беяз, официално обявиха връзката си.
Ама споко, това няма да се случи с Чаатай и Серенай. Тук наистина са Мира и Яман. Просто добре им се получава  Peace и аз им се радвам.

Общи условия

Активация на акаунт