"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-216.32

• 27 371
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
Моля ви, не ме разстройвайте! ooooh!

Ани, сега аз ще ти кажа да не взимаш нищо насериозно и да не се разстройваш!  Laughing

Наде, ама сега пак не съм доволна - тук искам да е усмихната. hahaha

Joy Joy Joy Joy Зори, направо се разстроих и тази нощ няма да спя!!!  Joy Joy Joy Ще сънувам как официално ме приемат в Крачоловия фенклуб! Баси кошмара!  smile3514

# 301

Е да той Ча ще чака предаването за да покаже любовта си  Mr. Green, ако нямаше предаване как да се разбере  Joy Joy Joy
 Ани не си се объркала  Hug
Наде то може да има и по интересни герои и случки , поне на мен ми писва да гледам едно и също  Mr. Green

Ами това няма да е прецедент. Бергюзар Корел и Халит Ергенч точно в едно телевизионно предаване, Шоуто на Беяз, официално обявиха връзката си.
Ама споко, това няма да се случи с Чаатай и Серенай. Тук наистина са Мира и Яман. Просто добре им се получава  Peace и аз им се радвам.

И аз им се зарадвах, много ама много добре им се получава.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Наистина ли Бергюзар Корел и Халит Ергенч са обявили връзката си по този начин? След сериала ли?  newsm78

# 302
Joy Joy Joy Joy Зори, направо се разстроих и тази нощ няма да спя!!!  Joy Joy Joy Ще сънувам как официално ме приемат в Крачоловия фенклуб! Баси кошмара!  smile3514

Ама ако не научиш танца му няма да те вземат. Предполагам по ритуала по приемането ти ( да не дава Аллах Mr. Green) ще трябва и да танцуваш арт хореографията. Party Тя с всеки изминал епизод става все по - сложна. hahaha

# 303
Моля ви, не ме разстройвайте! ooooh!

Ани, сега аз ще ти кажа да не взимаш нищо насериозно и да не се разстройваш!  Laughing

Наде, ама сега пак не съм доволна - тук искам да е усмихната. hahaha
Ааа, Naughty ми то не може да ти се угоди, Thinking Hug все не ти изнася С. Joy
Жани, нерде сиии, Hug какво прочете в туитъра?

# 304
Joy Joy Joy Joy Зори, направо се разстроих и тази нощ няма да спя!!!  Joy Joy Joy Ще сънувам как официално ме приемат в Крачоловия фенклуб! Баси кошмара!  smile3514

Ама ако не научиш танца му няма да те вземат. Предполагам по ритуала по приемането ти ( да не дава Аллах Mr. Green) ще трябва и да танцуваш арт хореографията. Party Тя с всеки изминал епизод става все по - сложна. hahaha

Ще трябва те да кажат каква е церемонията и дали включва танци.  Rolling Eyes Ама предполагам, че Крачола ще ми танцува на церемонията, не аз.  newsm78 Нещо мноого АРТ трябва да измисли, че то и без това голяма навалица от фенове няма горкия.  hahaha hahaha hahaha

# 305
С се е разписала. И предния път така ни подготви, само, че тогава премряхме от нерви. Joy

Serenay Sarıkaya ‏@SrnySrkyResmi 18m
http://www.startv.com.tr/dizi/medcezir/fragmanlar/sayfa/1/medcez … -bolum-2-fragmani … müthiş müthiş bölümmmmm kaçırma....!!!👊
 View summary

# 306
  • в очите на дъщеря си
Ваййй, то не бяха фрагмани предавания, Анито в крачоловия клуб......бая съм изпуснала. Mr. Green

Тоя  кух, кух Крачолат крокозъбел(Иве , сори.  bouquet) такива ще ги надроби, че няма да разбере от къде аджеба ще му се яви великото провидение. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мирка, намери смелост да се извини, а наш левент време му трябвало. Този израз мн го мразя.

Иначе за предаването не мога да преценя кой кого как гледа, ама май Ани скоро ще се преориентира.

# 307
Искам да попитам, туитъра проблем ли има, защото не мога да вляза, излиза ми едно роботче и пише Error ?

# 308
Ваййй, то не бяха фрагмани предавания, Анито в крачоловия клуб......бая съм изпуснала. Mr. Green

Тоя  кух, кух Крачолат крокозъбел(Иве , сори.  bouquet) такива ще ги надроби, че няма да разбере от къде аджеба ще му се яви великото провидение. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мирка, намери смелост да се извини, а наш левент време му трябвало. Този израз мн го мразя.

Иначе за предаването не мога да преценя кой кого как гледа, ама май Ани скоро ще се преориентира.

Ама и ти извади автомата по Крачола!  hahaha hahaha hahaha Аз пък го съжалявам този път.  Sad Това ми се случва за втори път. Първия  беше когато баща му му посегна пак, когато Селим отиде у тях и Крачола си призна, че е откраднал парите и втория път е сега.  Rolling Eyes Той явно доста е тормозен от баща си - и физически и психически.  Peace И затова е такова .. айде да не казвам какво.  Peace

Идеята за предаване на сета ми допадна много. Вместо да ходят в студио и да си говорят, предаването да влезне в сериала.  Peace
Но не мисля, че ще преориентирам - НЕ!  Naughty Всичко това е сценарий.   Mr. Green Или поне се надявам да е така.  ooooh!

Tони, аз не съм влизала от една седмица сигурно и сега пробвах - влизам си без проблем.  Peace

# 309
  • близо до брега на морето
Тони, при мен няма проблем. Аз влизам там от телефона си, даже съм там

# 310
И аз успях да вляза чак сега, възможно е да е имало някакъв проблем за 10-15мин.
Ани, ludetina ulusoy ако искате добавете ме, това е моят туитър:
https://twitter.com/Antonia_Tonni

# 311
  • в очите на дъщеря си
Ани, нз . Понякога го съжалявам друг път ми иде да го удуша.

# 312
  • в очите на дъщеря си
СУБТИТРИТЕ СА ОТКЛЮЧЕНИ МОЖЕ ДА ХОДИТЕ ДА ПРЕВЕЖДАТЕ.

# 313
Ах, Зорииии добре, че влезнах в Т да видя от какво се вълнува батко Али днес!  Mr. Green Оказа се, че все пак имаме съвпадение на вкусовете за една книга.  smile3521 smile3521 Ех, този батко Али!!!  Heart Eyes Знаех си аз, че ненапразно го харесвам.  smile3521

# 314
Ани, нз . Понякога го съжалявам друг път ми иде да го удуша.

Аз обикновено искам да го стрелям, но точно сега след като видях какво прави баща му .. домъчня ми за него, въпреки, че не заслужава!  Naughty Naughty Naughty

Общи условия

Активация на акаунт