"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-216.32

• 27 312
  • 734
  •   1
Отговори
# 390

Но и ти си права.  Peace Изобщо през цялото време и хвърля влюбени погледи.

Добре, че гледа влюбено нея, а не водещия, че този Кенан с тези изказвания за къдрокосия Мерт нещо ми стана съмнителен.  ooooh! Mr. Green

Крачола няма да пострада или поне няма да умре. Ето на тази снимка се е настанил на някакво бюро, а на следващата е с АШК.  Peace Ще стане наистина силен и тогава какво ще прави Яманчи не знам.  ooooh!

И явно наистина Еджето си го хареса Метинчо и сега Крачола ще си развява крачолите през целия 1-ви сезон, поне.  ooooh! Mr. Green За радост на мноооогобройните си фенки!  smile3521

Joy Joy Joy Joy Joy   newsm47

# 391

И понеже момчето в живота не е никак натъжено.....
  fiuuuuuu fiuuuuuu Mr. Green    й метна този влюбен поглед...  Crazy Crazy
Гледах анонса към 10-ина пъти и вярно изглеждат влюбени.  Crazy  Не го очаквах толкова бързо...
Mr. Green

А, не! Stop Все още няма доказателства, че нещо се е случило.   Naughty Но и не очаквам да се появят, дори и да е вярно.  Naughty Нарочно го правят за да ме държат на тръни.  ooooh! Mr. Green

Ани, да знаеш само заради теб ги пускат тия новини Mr. Green Mr. Green fiuuuuuu
И цяло предаване заради нея направиха и ни карат да гадаем Яман ли гледа така или Чаатай.   Joy Joy Joy

# 392
Яман гледа Мира!!!!  Party Party Party Водещия е виновен, защото я пита такива неща.  ooooh! И както вече казах - показват ги така влюбени, защото в 18-та серия пак няма да се сдобрят. Пускат ни малко романтика просто.  Heart Eyes И Чачко маааалко, ама съвсем мааалко преиграва.  Peace

Вени, мноого татлъ подпис!  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 16:48 от Ани (Aniska)

# 393
  • близо до брега на морето
 Hugпривет Hug-свършихме фрагмана, сега мятаме предаването ли JoyМного са готини, но най-много ашкъмчо (много е татлъ, с тази негова усмивка).Тази седмица сме добре-утре вечер сериика, в неделя предаване-да му се насладим.Но, , никога няма да ни е достатъчно (даже и всеки ден да го гледам-е не че не го правя) Joy, не се оплаквам Heart Eyes

# 394
И тук е казано да изчакаме до Неделя за да разберем кои всъщност е интервюирал, Мира, и Яман, или Серка, и Ча, ама Вие сте много нетърпеливи, и потънахте в размисли, и страсти още от снощи, а до Неделя не Ви облазявам.
Аз даже няма и да го гледам предавенето онлайн, защото Събота, и Неделя са дните, в които, и тримата сме си у  нас, и нямам намерение да седна точно в 15 часа да гледам Серка, и Ча, или Мирка, и Яман. Mr. Green

كنان على حسابه الشخصى منزل هذه الصوره و كاتب: هل ستستمر المصائب تنزل على راس يامان؟؟ هل سيتخلص من حياته فى توزلا؟؟ هل سيسامح ميرا؟؟
وعندما ساله احد الفانز هل ستكون المقابله بين شاتاى وسيريناى ام ميرا ويامان ؟؟ قال انتظروا فالكاميرا ستفاجاكوا يوم الاحد
اااااااااااااااااع امتى يجى الاحد بقى
الترجمه خاصه بصفحتنا ممنوع منعا باتا النشر دون ذمر المصدر Aşk Hikayesi _ حكايه عشق
от фейса

# 395
Добро утро!  Hug Hug Hug

Yaman Mira - Amr Diab - Tamally Maak

Ани,клипът е страхотен!
 GrinningНякой си е поиграл да събере най-нежните моменти на Яман и Мира,прекрасно.  Heart Eyes

Peace Peace Peace   Wink Wink  Joy Joy Joy Joy Joy

Ехххх, ама как може да изпусна точно това обсъждане на погледа....  Sad
Но Вени и Вики са ме заместили достойно....   Laughing Hug Hug

newsm10 Иве,споделям твоето мнение по въпроса,знаеш!  Hug
Много ми хареса песента на Нели Андреева,не бях чувала досега за нея. Embarassed Ивето 32,благодаря!
 WinkТова обяснение,че се гледат така само по сценарий не звучи много убедително... tooth
 ShockedИ не съм чувала друг път за подобен сценарий. newsm78Обаче пък примери в тр сериали за романтични връзки колкото искаш/ 1001нощ, Листопад/там са даже 2 двойки! Joy/,Под липите,Огнено сърце,Ангел-пазител,Щастливи заедно и т.н/.

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 18:13 от vikktory

# 396
Май само връзката от първия се пренесе в реала след края на сериала, newsm78 другите си отидоха както и дойдоха....нормално, трябва да се сваля напрежението по време на работния процес. tooth

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 17:21 от Neidjal

# 397
Май само връзката от първия се пренесе в реала след края на сериала, newsm78 другите си отидоха както и дойдоха....нормално, трябва да се сваля напрежението по време на работния процес. tooth

newsm10 Също и връзката на Туба Б. и Онур Сайлак от Огнено сърце се пренесе в живота-ожениха се,имат близначки.А предполагам,че има и още някоя за цял живот,но като цяло наистина повечето свършват като свърши и общия проект Peace

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 18:08 от vikktory

# 398
  • Варненска клюкарка
Правят го за реклама, за да се шуми около ПО.
Нито, ще потвърдят слуха, който не е нещо необичайно в тяхната среда да свързват главните нито, ще го отрекат, ще правят всичко възможно да подклаждат зрителския интерес, прост рекламен трик-погледчета, започнати и недоизказани думи и т.н, позната история. Laughing
Гаджосваха я с Киво и никой нищо не каза, нито тя, нито той, сега на дневен ред е Чаатай, пак същото а между впрочем лъсна една друга истина, която не беше предвидена по сценарий. Mr. Green
Защо им е да наемат къща и да плащат толкова висок наем, като могат да си гостуват Mr. Green в дома на с-во Серез от сета. Joy
Ако пък са влюбени, нека, всеки има нужда от любов за да се чувства жив, нооооо, едва ли би продължила подобна връзка след края на сериала, отново нищо ново под слънцето. Mr. Green
Та с две думи бомби не очаквам, защото просто няма с какво да ме изненадат, предвидими са ми.

smile3521 newsm53

Абе мореее  Grinning той Киво за малко да им каже, човекът, да си наврат фантазиите където им е мястото, че имаше вид  на буреносен облак в онзи клип където го питат дали имат връзка Така беше стиснал устни, хич и не мъцна, ама нали за една компания работят със СС - въздържа се Whistling

Иначе да- провали им тогава Серка сценария, и лъсна непредвидено друга истина, както казва Надето, а таман се вдигна шум Crazy
Тъй като такъв филм съм гледала вече, не бих се вързала Peace

пп Поне един клип като с мидите да бяха ги снимали някъде по нощите да се размотават, а то нищо Whistling

# 399
Ивче и Кивовото видео гледах и това с мидите. smile3521
Туба с Онур играха в Аси пък не им пламна тогава любовта, не е точно така историята в Огнено Сърце но, ще замълча.

Ali Aksöz #Kenan by Mehseti İbrahimova

# 400

Туба с Онур играха в Аси пък не им пламна тогава любовта, не е точно така историята в Огнено Сърце но, ще замълча.

Няма проблем,ако нещо съм пропуснала спокойно може да ме коригираш! Peace
Туба в Аси имаше друго гадже -оператора Сами С.,после скъса с него и т.н.

# 401

Няма проблем,ако нещо съм пропуснала спокойно може да ме коригираш! Peace
Туба в Аси имаше друго гадже -оператора Сами С.,после скъса с него и т.н.
Не, нямам такова намерение нито по този въпрос, нито по който и да е друг. Има неща, които могат да се споделят в обществен форум и други, които не са за споделяне.

# 402
Hugпривет Hug-свършихме фрагмана, сега мятаме предаването ли JoyМного са готини, но най-много ашкъмчо (много е татлъ, с тази негова усмивка).Тази седмица сме добре-утре вечер сериика, в неделя предаване-да му се насладим.Но, , никога няма да ни е достатъчно (даже и всеки ден да го гледам-е не че не го правя) Joy, не се оплаквам Heart Eyes

smile3521 smile3521 smile3521 И аз няма да се оплаквам, ако по-често ги дават.  Laughing Laughing Laughing

# 403

Peace Peace Peace   Wink Wink  Joy Joy Joy Joy Joy

Ехххх, ама как може да изпусна точно това обсъждане на погледа....  Sad
Но Вени и Вики са ме заместили достойно....   Laughing Hug Hug

newsm10 Иве,споделям твоето мнение по въпроса,знаеш!  Hug
.......................

WinkТова обяснение,че се гледат така само по сценарий не звучи много убедително... tooth
 ShockedИ не съм чувала друг път за подобен сценарий. newsm78Обаче пък примери в тр сериали за романтични връзки колкото искаш/ 1001нощ, Листопад/там са даже 2 двойки! Joy/,Под липите,Огнено сърце,Ангел-пазител,Лале деври,Щастливи заедно и т.н/.

Hug Hug Peace

А и аз не съм твърдяла, че ще се женят,  Naughty а просто, че ще се награбят и зад камера.... Crazy Crazy
Влюбването им ще ми е като бонус. Heart Eyes Heart Eyes Laughing

# 404
Ей, да не ви оставя за малко и пак почнахте с този поглед  ooooh!
Момчето гледа така, защото е развълнувано от интервюто  yes

Иве, права си! Просто е .... Heart Eyes lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт