"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-216.32

• 27 039
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Май не е казала на Мерт за РД.

Ако е така,Мерт има пълно право да се сърди  Peace

# 631
  • Стара Загора
Никой линк не ми върви  #Cussing out друга вечер нямам такъв проблем  newsm78 #Crazy

# 632
Май не е казала на Мерт за РД.

Ако е така,Мерт има пълно право да се сърди  Peace
Доколкото разбрах ако може да се каже, му каза, че е отишла с Мира, един вид да я придружи.
Дени, винаги гледам на този и мнооого рядко ми прави проблеми и след като го презаредя, и тръгва безпроблемно. Пробвай.

http://www.startv.com.tr/canli-yayin

# 633
Не познах, че Мира ще хукне след Яман  ooooh! ooooh! ooooh!
Ох, на Оркунчо как му прекипя. Ама баща му как може и той така пред всички да го унижава.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 634
# 635
Обаче майката на Оркун беше утешавана от бившата и от настоящата си снаха. hahaha

Според мен Оркун не трябваше да се държи така с баща си. Какъвто и да е, баща му е.  Stop

Мерт ако разбере и че бившият на пеперудката му е отишъл съвсем ще се вкисне.

Стана ми мъчно за Айше обаче, сама и бременна , на улицата... Но и Яман е прав да не и вдига, колко неприятности си навлече заради нея и Гирай, колко пъти при първото обаждане тичаше, а Айше му правеше номера с Лейля...

# 636
Крачола да не тръгна след Яман мислейки си, че е сам  newsm78
Мира май предупреди момчетата да не го оставят сам, за да не направи нещо на Яман.  Wink

# 637
Не познах, че Мира ще хукне след Яман  ooooh! ooooh! ooooh!
Ох, на Оркунчо как му прекипя. Ама баща му как може и той така пред всички да го унижава.  ooooh! ooooh! ooooh!

И аз.  Mr. Green
Ще му прекипи ами, тоя само го тормози  #Cussing out #Cussing out

21:00 - 21:15 reyting'leri

1) STAR: 8.88
2) FOX: 7.54
3) KANALD: 3.47
4) ATV: 3.32
5) TRT1: 2.8

# 638
Според мен Оркун не трябваше да се държи така с баща си. Какъвто и да е, баща му е.  Stop
А как е възможно един баща да се държи така с детето си?!? Naughty

# 639
  • Стара Загора
Вървят 10 секунди и трябва да презареждам, презаредя и тръгне пак за 10 секунди, може и 30-тина и пак наново, това гледане ли е  #Cussing out

# 640
Neidjal  Hug,благодаря за разясненията  Hug

# 641
  • близо до брега на морето
Халето е за гърмене, Оркун е такъв благодарение на родителите си. Аз мисля за ашкъмчо - бая му се санят-с това дето го слагат за хубавите думи, които се изказаха от Хасан бей и Оркун-бая му се канят.Дано Селим го опази , че иначе сам не може да се оправи с прахоляка на богатия квартал. почват минутите-още 35 секунди

# 642
Мира май предупреди момчетата да не го оставят сам, за да не направи нещо на Яман.  Wink

По скоро Яман да не  box Крачолчо  Mr. Green

# 643
Аз пък познах, че няма да тръгне след него, Mr. Green даже нямаше и такова намерение. ooooh!
Дани, за нищо. Hug
Ако разбера нещо, ще го споделям с Вас, но по-скоро поназнайвам по една, две думички в изречение и Mr. Green навръзвам нещата по усещане и израженията на лицата им.

# 644

По скоро Яман да не  box Крачолчо  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green И пак да му тресне една глава... Shocked

Общи условия

Активация на акаунт