Отговори
# 285
https://www.facebook.com/photo.php?v=709022969132014

# 286
Госпожата, Heart Eyes    bouquet

Подозирах, че не е Къванч това. Peace

# 287
Лелеееее, верно ли съм се объркала толкоз? Сори! Ама много ми заприлича беееее ... бях сигурна, че е той! Ама сега като го загледах по-внимателно, видях, че нашия е по-широкоплещест, а и брадата не му е толкова тъмна ...
Е, тогава сега ще те поздравя мило, с истинския! hahaha

още веднъж се извинявам, че те подведох ...     bouquet  bouquet  bouquet

# 288
Лелеееее, верно ли съм се объркала толкоз? Сори! Ама много ми заприлича беееее ... бях сигурна, че е той! Ама сега като го загледах по-внимателно, видях, че нашия е по-широкоплещест, а и брадата не му е толкова тъмна ...
Е, тогава сега ще те поздравя мило, с истинския! hahaha

още веднъж се извинявам, че те подведох ...     bouquet  bouquet  bouquet

newsm51  love001 newsm51

Не си ме подвела, мило ! Знаех, че не е той, объркала си се, това е !  Hug

# 289

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 17:24 от gospojata

# 290
           Здравейте   момичета,  приемате ли гости.
           Филма ще бъде уникален. Аз съм била в Петербург 3 пъти, от които последния - юли 1986 год./след това не съм ходила/ бях там цели 8 дни.
           Уникален град -   изключително красив. Архитектурата му е уникална. По-красив е от Москва. Такива дворци има - прелестни. Ермитажа, Исакиевския Събор, Петропавловската крепост с всички уникални сгради, монетния двор, църквата с 122 метровата игла. Саркофазите на 49 царе на Русия.Изключително красиво нещо. Всички са от бял мрамор, само на един император/да не пиша по памет/ е розов и на съпругата му. Там са Петър Велики, съпругата му, дъщеря му, Екатерина Велика, Елисавета, цар Павел и много и много други. Дворецът Меншиков - разкош....
            Околностите на Петербург са също уникални. Град Пушкин - бившето Царское село /Дворецът на Александър Пушкин, град Павловски със замъка на цар Павел и Екатерина Велика, а за Летний сад - няма какво да пиша....там дъхът ти спира от красоти, от божествени скурптури и дворци - Мон Плезир,
лятната резиденция на  Петър Велики/бил е висок  мъж -  2 м. и 4 см./.Спирам, защото много писах.
             Ако ви е приятно ще си пишем и за Москва, и за Большой театр и за Малий театр, Арбатская и т.н.
             А и филма ще бъде изключителен. Ще изстреля Къванч и Фарах направо в Холивуд......

# 291
Добре дошла, : sisi55 !  bouquet
Виждам, че и част от твоето сърце, е останала завинаги в този невероятно красив и величествен град ! Не би могло да е иначе - наистина е прекрасен ! С такова вълнение си описала местата, на които си била, че ми се прииска отново да съм там ! Аз съм живяла значително по- малко в този вълшебен град, при това в детска възраст, но миналият ноември, го посетих отново и вълнението ми беше огромно ! Надявам се, че ще имам възможност да се връщам там отново и отново, а дотогава, вярвам че сериала ще ни пренесе и потопи в романтиката и царственото величие на Санкт Петербург !  Hug

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 19:41 от gospojata

# 292
Госпожата  Heart Eyes Hug Heart Eyes обичам те, мило!

Малееее, божествен е! Heart Eyes
Сиси  Hug добре дошла при нас! Благодаря за споделеното за този прекрасен град ... мечтая да го видя и аз . Колкото до филма... и аз съм сигурна, че ще бъде нещо уникално, нямам търпение! Вярвам на Киво 100% , че ще даде всичко от себе си, както винаги до сега. За Фара ... надявам се, не и знам възможностите като актриса, но вярвам, че изборът и не е случаен  Peace

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 20:25 от queen_fenka

# 293
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Сиси, добре дошла тук, мила! В първия момент не можах да те позная без твоята запазена марка -многоточията. Знам, че много обичаш Къванч, радвам се, че си тук и ще си споделяме възхищението от невероятния му талант. За красотата не говорим, тя е безспорна.

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 23:13 от svetal4o27

# 294
Фенче,  Heart Eyes и аз те обичам, мило !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Фарах ми харесва и мисля, че ще е прекрасна Шура. Има нещо невинно и детинско в нея, в излъчването и ! Нещо чисто !  Peace И винаги е толкова усмихната и лъчезарна.... Hug

# 295
# 296
gospojata, тия снимки от кой дворец са, упоменато ли е?

# 297
gospojata, тия снимки от кой дворец са, упоменато ли е?

Това е предполгаемата къща на сем. Еминови в Царское село. Peace Не пишеше чий дворец е . Peace

# 298
Привет! Hug
От снощи се ровя и днес го открих това имение на сем. Еминови, където ще се снима и сериала. В действителност това е имение на Великия княз Борис Романов в гр. Пушкин (или Пушкинское, както го наричат подругите). Днес е Институт по растениевъдство:

Цитат
Пушкин, Московское шоссе, д. 11,
дача Великого князя Бориса Владимировича.
По преданию, эту дачу Великому князю Борису Владимировичу подарила его крестная мать – королева Виктория. Усадьба была построена в 1896–1897 гг. лондонской фирмой «Мейпл» в стиле
английских коттеджей, и даже кирпичи для строительства были привезены из Англии. Архитекторы Шерборн и Скотт. В 1899 г. к ней был пристроен запасной дом, арх. А. фон Гоген .
Здесь и происходили съёмки "Смертельной схватки".

Преди време тук е сниман и филм за Шерлок Холмс.
Градината е много красива, но доста позападнала...Самият княз е наричал градината си Вълчата градина.
Градината е била така устроена, че от една постройка да не се вижда входът към другите (идеално място за тъмни дела)...

# 299

Шани, благодаря за информацията .  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт