Отговори
# 60
# 61
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Очите му стават все по кристално сини еее красота значи  Hug Как да работи човек  Shocked

# 62
# 63
Терзи,  newsm51  love001 newsm51 - на пост, както винаги ! Благодаря ти, мила !   bouquet

Екипът има голям късмет - такова слънце по това време в СП, си е направо шестица от тотото !  Laughing

Dimeto_M,  Hug ама баш ми е драго, значи ! Чета написаното и усещам как усмивката се разлива до ушите ми направо ! Много се радвам, че отново ще споделяме размисли и страсти, вярвам, че филмът ще провокира и двете !  Hug

# 64

Хилял се е разходила из Петропавловската крепост !  Wink

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 21:11 от gospojata

# 65
Здравейте момичета  Hug Hug Hug

Еха ,има снимчици и инфо супер ,страхотни сте   bouquet . И аз да кажа ,че този актьор много го харесвам ,много добър избор  Peace.

# 66

Новааа !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 67
Момичета,да попитам-според вас в колажа на централната снимка дали е Къванч?-нещо носът ми се вижда различен? newsm78 newsm78Не че има значение,но ми се стори,че това е дубльорът-също доста симпатично момче. Peace

# 68
Момичета,да попитам-според вас в колажа на централната снимка дали е Къванч?-нещо носът ми се вижда различен? newsm78 newsm78Не че има значение,но ми се стори,че това е дубльорът-също доста симпатично момче. Peace

За тази ли говориш ?

От вчера я гледам и мисля, че това не е Къванч !  Peace Носът, устните, челото...не мисля, че е той !

Ето - разликата е явна, според мен !  Peace

Тук, независимо от разширените ноздри, липсва орловата извивка и си личи, че е Киво !

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 21:34 от gospojata

# 69
И аз си мисля,че е дубльорът-направи ми впечатление,че е доста красиво момче и страшно прилича на Къванч.Може с допълнителен грим съвсем да са го докарали до него.Иначе нос,устни-различни,даже този има две бръчки на челото,а Къванч -не.

Искаше ми се да се бяха появили малко "бални" снимки от сета,а то само бойни,но нищо-в сериала ще има.

# 70
Привет дружки! Благодаря на Терзи  Heart Eyes за всички нови снимки!  bouquet
от инстаграма на Хилял

Аз мисля, че си е Къванч ... няма втори като него ... просто така е излязъл носът му на тази снимка, тези очи с дълги златисти мигли не мога да ги объркам! Пък и от какъв зор ще снимат дубльора му в тези кадри? Той ще е само в сцените с коня и то отдалече.

# 71

В долния десен ъгъл, Седа Гювен показва може би най- красивата църква в света и любима моя - “ Спас на крови“ - уникална е !

А това май е левента, който ще играе братчето на Курт Сеит. Peace

Фенче,  Heart Eyes мисля, че не е той - на Киво носът е абсолютно прав, изобщо няма тази гърбица, а и устните виж - не е Къванч, според мен !  Peace

# 72
Седа Гювен ли ще бъде официалната съпруга на Курт?

# 73
Седа Гювен ли ще бъде официалната съпруга на Курт?

Ами не знам да се появила информация за ролята, която ще и бъде поверена. Peace
А и Мурка се явява на доста по- късен етап, не се изисква присъствието и в СП. Предположих, че може да играе Татяна - примата на Мариинския театър - би и отивало, според мен. Peace

# 74
Така е,доста е изящна като фигура и би била подходяща за балерина.Към играта й имам доста забележки,но нали това не е главна роля,ще й дам шанс. Peace

Общи условия

Активация на акаунт