Отговори
# 75
Мило  Heart Eyes Къванч е, виж

Просто светлината прави тази лека гърбавина на носа му, стиснал си е устната, но очите са неговите, сигурна съм! Peace

# 76

За мен, е непозната, така че съм абсолютно непредубедена . Peace Както и към всички останали актьори от каста, с изключение на Фарах !  Peace

# 77
Мило  Heart Eyes Къванч е, виж

Просто светлината прави тази лека гърбавина на носа му, стиснал си е устната, но очите са неговите, сигурна съм! Peace

Ми де да знам... newsm78 сега си е той !  Thinking

# 78
Той е ... вервай ми! Joy Joy Joy

# 79

Аз мисля, че си е Къванч ... няма втори като него ... просто така е излязъл носът му на тази снимка, тези очи с дълги златисти мигли не мога да ги объркам! Пък и от какъв зор ще снимат дубльора му в тези кадри? Той ще е само в сцените с коня и то отдалече.

Не че някой ме пита, ама и за да си кажа- на 1 000% съм сигурна, че е Къванч! За дубльора, няма какво да говорим- наето е момчето за опасните сцени- войната, взривовете, ездата...А ако беше и за валса, то Киво какво ще прави тогава в този филм? Wink

# 80

Аз мисля, че си е Къванч ... няма втори като него ... просто така е излязъл носът му на тази снимка, тези очи с дълги златисти мигли не мога да ги объркам! Пък и от какъв зор ще снимат дубльора му в тези кадри? Той ще е само в сцените с коня и то отдалече.

Не че някой ме пита, ама и за да си кажа- на 1 000% съм сигурна, че е Къванч! За дубльора, няма какво да говорим- наето е момчето за опасните сцени- войната, взривовете, ездата...А ако беше и за валса, то Киво какво ще прави тогава в този филм? Wink

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Шани  Heart Eyes утрепа рибата, мила! newsm10

http://tvnovellas.blogspot.com/2014/01/otblizo-kivanc-tatlitug.html#more

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 23:27 от queen_fenka

# 81
# 82
Добро утро и приятен ден.  bouquet

# 83
Добро утро ! Успешен и усмихнат ден ви пожелавам !  Hug

Скрит текст:

Снежка,  Heart Eyes

Добро утро и на Санкт Петербург !  Heart Eyes

При такъв приказен екстериор, няма начин и “приказката“ да не стане вълшебна !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 84
Привет дружки! Hug
Госпожата  newsm51  love001 newsm51
Момичета, вижте какво прочетох при подругите ...
Киностудио RWS снима руско-турски проект в Санкт Петербург.
Пишат, че не само ще им предоставят най-съвременно оборудване, но и ще поемат върху себе си цялата организация на снимачния процес. Снимките щели да бъдат в разкошния интериор на най- известните дворци и театри в града. В главната роля ще видим Къванч Татлъту, турският актьор, чието име не дава покой на цялата прекрасна половина на човечеството. Популярността на този ярък и перспективен актьор е толкова голяма, че от него се е заинтересувал самият Джеймс Камерън. Създателите на този филм обещават, че ще предадат в сериала цялата загадъчност и неповторимост на Северната столица. Снимките са започнали на 15. 01. 2014 г. т.е вчера  newsm44 newsm44 newsm44
Е, щом и руснаците ще вземат участие в снимките ... сигурна съм, че ще се любуваме на невероятен филм ... наистина очаквам една приказка ...

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 11:31 от queen_fenka

# 85
# 86
Момичета,  Hug  бащата на Курт е добър избор според мен! Гледала съм го във Фатмагюл, харесва ми. А за снимката, за която пишете, и аз мисля, че е Киво.  Hug

# 87
Привет дружки! Hug
Госпожата  newsm51  love001 newsm51
Момичета, вижте какво прочетох при подругите ...
Киностудио RWS снима руско-турски проект в Санкт Петербург.
Пишат, че не само ще им предоставят най-съвременно оборудване, но и ще поемат върху себе си цялата организация на снимачния процес. Снимките щели да бъдат в разкошния интериор на най- известните дворци и театри в града. В главната роля ще видим Къванч Татлъту, турският актьор, чието име не дава покой на цялата прекрасна половина на човечеството. Популярността на този ярък и перспективен актьор е толкова голяма, че от него се е заинтересувал самият Джеймс Камерън. Създателите на този филм обещават, че ще предадат в сериала цялата загадъчност и неповторимост на Северната столица. Снимките са започнали на 15. 01. 2014 г. т.е вчера  newsm44 newsm44 newsm44
Е, щом и руснаците ще вземат участие в снимките ... сигурна съм, че ще се любуваме на невероятен филм ... наистина очаквам една приказка ...

Фенче  Hug Hug Hug
Мда, очаквах тази новина от доста време...Отдавна си го написах, че от този сценарий (дори не съм прочела книгата на Нермин Безмен) става международна хитова продукция...Сега ще следя с интерес дали и Франция и САЩ няма да последват братушките. Вярвам, че и руснаците, както и турците, ще вложат сърце и душа за да защитят руската чест по романа. Ще се залепим за екрана, ще хвърчат искри в темата...много скоро ще е!

Здравей Божество! Скоро ще стъпиш на най- високата точка във филмовия свят!
Не го давам на Холивуд! Crossing Arms [/b]

На сета ври и кипи!!!

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 20:00 от shaane

# 88

Ето какво казва Сердар Гьокхан за Къванч !

" Kıvanç is an actor, coming from modeling.
But this kid is really self-made. He swallowed the camera, so to speak.
I found hisacting much better than I expected.
Kıvanç Tatlıtuğ is currently the most watched actor. He is considered as a Star.
Tatlıtuğ is the biggest star in recent years.
Turkish cinema found "jönü" was looking for..

Скрит текст:
Serdar Gökhan; "Kıvanç mankenlikten gelme bir oyuncu. Önceleri herkes kendi işini yapsın diye düşünüyordum. Fakat bu çocuk gerçekten kendini yetiştirmiş. Kamerayı yutmuş adeta... Oyunculuğunu beklediğimden çok daha iyi buldum. Kıvanç Tatlıtuğ, şu anda en çok izlenen oyuncu konumunda. Bizim gençliğimizde hangi oyuncu iş yapıyorsa ona jön denirdi. Star sayılırdı. Son yılların en büyük starı Tatlıtuğ. Türk sineması aradığı jönü buldu” dedi.

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 20:11 от gospojata

# 89

Общи условия

Активация на акаунт