Отговори
# 90
# 91

Шани  Heart Eyes, изпуснала съм явно - Седа Гювен коя роля ще вземе, знае ли се?

# 92
# 93
Терзи  Heart Eyes, благодаря ти, прекрасен е Къванч, както винаги  Heart Eyes

# 94
Терзи, благодаря ти за снимките, много интересни!
Дамите разпознавате ли? Едната ми прилича на Седа Гювен и може би ще е сестрата на Шура.  newsm78

# 95
# 96
Терзийска,  Hug благодаря за снимките.    bouquet  Къванч е невероятен. Heart Eyes

Седа Гювен може и да е Татяна. Thinking

Дамите разпознавате ли? Едната ми прилича на Седа Гювен и може би ще е сестрата на Шура.  newsm78

Едната със сигурност е Седа Гювен, а другата, с черната шапка, е Фарах. Wink

# 97
Снеж, мерси  Hug

Тоя колаж ми е любим  Heart Eyes

# 98
# 99
Момичета,подругите са сложили ето тази информация и линк към уеб камерите в Петропавловка
и са решили да наблюдават през деня снимките!
Някои даже вече са гледали.

Цитат
ДЕВОЧКИ,МЕСТО СЪЕМОК В ПИТЕРЕ-ПЕТРОПАВЛОВКА, ТАМ СТОЯТ ВЕБ КАМЕРЫ)))И МЫ МОЖЕМ В РЕЖИМЕ ОНЛАЙН СМОТРЕТЬ ВСЕ ЧТО ТАМ ПРОИСХОДИТ))
ЩАС НАПРИМЕР Я СМОТРЮ И СЛЫШУ ВЫСТРЕЛЫ,ТАКЖЕ ТАМ СТОИТ ПОЛИЦИЯ.......АВТОБУС СЪЕМОЧНОЙ ГРУППЫ))
ССЫЛКА НА ОНЛАЙН ПРОСМОТР))
http://vpiter.com/web-camera-hyde2/
НАДЕЮСЬ И КИВО ПРОМЕЛЬКНЕТ))ОЧЕНЬ ЖДУУ)))

# 100
Терзи, благодаря ти за снимките, много интересни!
Дамите разпознавате ли? Едната ми прилича на Седа Гювен и може би ще е сестрата на Шура.  newsm78

Терзи,  Hug  bouquet Hug

Вале, и аз така мисля- Седа ще е Валентина...
Тези снимки са само началото... рускините са в страхотна еуфория! И няма как да е иначе... Crazy

Момичета,подругите са сложили ето тази информация и линк към уеб камерите в Петропавловка
и са решили да наблюдават през деня снимките!
Някои даже вече са гледали.

Цитат
ДЕВОЧКИ,МЕСТО СЪЕМОК В ПИТЕРЕ-ПЕТРОПАВЛОВКА, ТАМ СТОЯТ ВЕБ КАМЕРЫ)))И МЫ МОЖЕМ В РЕЖИМЕ ОНЛАЙН СМОТРЕТЬ ВСЕ ЧТО ТАМ ПРОИСХОДИТ))
ЩАС НАПРИМЕР Я СМОТРЮ И СЛЫШУ ВЫСТРЕЛЫ,ТАКЖЕ ТАМ СТОИТ ПОЛИЦИЯ.......АВТОБУС СЪЕМОЧНОЙ ГРУППЫ))
ССЫЛКА НА ОНЛАЙН ПРОСМОТР))
http://vpiter.com/web-camera-hyde2/
НАДЕЮСЬ И КИВО ПРОМЕЛЬКНЕТ))ОЧЕНЬ ЖДУУ)))

Диме, момичета от този форум дори се похвалиха, че са го видяли как се здрависва с почитатели... Grinning

# 101
 Терзи  newsm51 newsm51 newsm51
Страхотни снимки! Много е готин поручик Еминов .... ох, нямам търпение да дойде март ...
Диме  Hug аз още на обяд го сложих това в темата, ама никой не го отбеляза ... сега дано го видят! Peace

# 102
Терзи  newsm51 newsm51 newsm51
Страхотни снимки! Много е готин поручик Еминов .... ох, нямам търпение да дойде март ...
Диме  Hug аз още на обяд го сложих това в темата, ама никой не го отбеляза ... сега дано го видят! Peace

Фенче, душко, аз го видях и даже питах админа дали имат камера при хотела, ама йок- нямало #2gunfire

# 103
# 104

Общи условия

Активация на акаунт