Отговори
# 105
Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти за тази радост за окото и душата !  newsm51

Снеже,  Heart Eyes аз също мисля, че Седа Гювен ще играе Татяна - ако сценарият следва книгата за сега, то тези снимки, пресъздават разходката, на която Курт покани Шурочка .  Peace

# 106
# 107

Heart Eyes Hug Heart Eyes Страхотен !  Crazy

# 108
Терзи  newsm51 newsm51 newsm51
Страхотни снимки! Много е готин поручик Еминов .... ох, нямам търпение да дойде март ...
Диме  Hug аз още на обяд го сложих това в темата, ама никой не го отбеляза ... сега дано го видят! Peace

Извинявай,Фенче,аз нали по цял ден като църковна мишка съм се заровила в работа - обучавам едно девойче,дето ще ме замества и вечер само една-две странички преметна,надничам при "контактните" и хоп...лека нощ!

# 109
# 110
Терзи  newsm51 newsm51 newsm51
Страхотни снимки! Много е готин поручик Еминов .... ох, нямам търпение да дойде март ...
Диме  Hug аз още на обяд го сложих това в темата, ама никой не го отбеляза ... сега дано го видят! Peace

Извинявай,Фенче,аз нали по цял ден като църковна мишка съм се заровила в работа - обучавам едно девойче,дето ще ме замества и вечер само една-две странички преметна,надничам при "контактните" и хоп...лека нощ!

Ама защо ми се извиняваш бе, мило ? Колкото повече, толкова по-добре! Казах го, защото твоя пост се вижда по-добре и се зарадвах, че ще го видят. Peace

# 111
Цитат
Киностудия RWS планирует организовать пресс-конференцию актеров, на которой смогут присутствовать фанаты. Следите за новостями и обновлениями в группе! Съемки русско-турецкого проекта "Курт Сейд и Шура" на территории Петропавловской крепости.

http://vk.com/rwstudiospb

Вече не крият, че проекта е руско- турски... Grinning

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

ПП: На въпрос "Докога ще снимат в Санкт Петербург?", руската киностудия отговаря: до март! Whistling

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 23:22 от shaane

# 112
# 113
Чудесно е, че ще снимат повече време в Петербург!

# 114

Санкт Петербург  Heart Eyes

# 115
Старият Мариинский театър

И днешният !  Peace

# 116
gospojata, ако позволиш, едно уточнение - и старият Мариинский, и днешният, са "днешни". Т. е. има ги и днес, защото станаха два Мариински. Старият с императорски разкош и достолепие, а новият - съвременен красавец.  Simple Smile Открит беше през май 2013 г. на метри от стария. Минало и съвременност заедно.

През стъклата на новия - поглед към стария, или Мариинский 1.

Мисля си тия дни, че Къванч и Фарах ще разглеждат града и не само защото не може да идеш в Рим и да не видиш папата, а защото техните герои обичат Петербург. Трябва да обикалят, да гледат, да опознаят града и да го обикнат.

# 117
Привет момичета  Hug Hug Hug

Терзи  Hug,благодаря ти за снимките  newsm51 newsm51 newsm51 страхотни са всичките

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и едно от творенията ми  Laughing

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 02:03 от diana(Карнобатска стафида Випажийски Нарцис )

# 118
Добро утро! Hug
Диана  Hug newsm51

# 119
Добро утро. Hug Hug Hug

Диана, Фенчеbouquet  bouquet

Ехе, чак до март, ще ни изстудят момчето в тоя сняг и ниски температури,  ooooh! но сигурно ще си струва. Wink

Приятен петък.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт