Отговори
# 120
Момичета,добро утро.
Много интересни снимки от сета-струва ми се ,че добре са уловили духа на епохата и Петербург от онези времена.Къванч и Фара изглеждат чудесно,а Седа както и очаквах дори на тези снимки леко ми простее. Peace
Добре е,че продукцията е руско-турска-това отваря изключително много врати за снимачния екип,пък сигурно и финансовата страна не е за пренебрегване.

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 09:40 от velijana

# 121
Добро утро и от мен !  Hug Пожелавам ви хубав и спокоен петък !   bouquet

Скрит текст:

Днес е Антоновден - честито на всички, които имат повод да празнуват и почерпят !   bouquet

Валя,  Hug благодаря за уточнението - в този невероятен град, минало и бъдеще, винаги вървят ръка за ръка !    bouquet

Диана,  Hug благодаря за красотата, с която зареди денят ни !   bouquet

Събужда се и царският град !  Hug

# 122
# 123
Снеже  Hug   bouquet
Терзи  newsm51

На мен пък Фара не ми харесва с тази черна капела, язък, че нарочно състариха Киво, за да изглежда тя колкото се може по-млада от него ... Дано само на тази снимка да не ми харесва. Седа е красива!

# 124
Фенче, Hug

На мен пък много ми харесва, тя и без това си изглежда по-малка от Киво.  Wink А той е просто мечта с тази униформа.  Heart Eyes За Седа съм съгласна. Hug

# 125
Здравейте, момичета!  Hug
Тук сте сложили толкова много нови снимки, едва сега изгледах всички. Благодаря!  Grinning
А ето го и цялото кралско воинство!  Wink

Може би Седа ще играе ролята на сестрата на Шура.

Киностудия RWS планира да организира пресконференция на артистите.
Екипът ще снима в Русия до март месец.

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 17:44 от Sibilla

# 126
  • Тук някъде.....
Здравейте, момичета!   bouquet

Имам малко въпроси към тези, които са чели книгата и те касаят дати и години. Коя година се срещат Сеит и Шура, съответно коя година я изпраща във Франция?
Има ли яснота кога умира Шура, съответно Сеит?
Малко съм объркана от информацията, която изтича, та реших да питам. Ще съм благодарна за отговорите ви!  Heart Eyes

# 127
Диди Hug, благодаря, красота!

Момичета, страхотни сте, благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

Петербург е много красив град Peace

Май е нова

# 128
  • София
bi küçük Eylül meselesi
Fragman (yeni)

# 129
  • Плевен
Запис   bouquet

# 130
# 131
Здравейте, момичета!   bouquet

Имам малко въпроси към тези, които са чели книгата и те касаят дати и години. Коя година се срещат Сеит и Шура, съответно коя година я изпраща във Франция?
Има ли яснота кога умира Шура, съответно Сеит?
Малко съм объркана от информацията, която изтича, та реших да питам. Ще съм благодарна за отговорите ви!  Heart Eyes

По памет - срещат се през 1916 г., Шура заминава за Париж през 1922. В книгата няма данни за живота им след това, не знам кога са починали и как.
Знам само, че Сеит се развежда с Мурка след около 20 год.
Дано още някой отговори, и на мен ми е интересно.

# 132
  • София
Носи се слух, че актрисата Ева Дедова, също ще е част от "Курт Сеит и Шура". Ето я и нея, аз не съм я гледала никъде, абсолютно непозната ми е.  Peace Но е хубавица, ако е вярно би била подходяща за Мурка.

А приятелите на Сеит какви са горе долу като характери? Любопитна ми е и тази част.  Simple Smile

# 133
# 134

Общи условия

Активация на акаунт