Отговори
# 705
# 706
  • AMS
Привет, дружки!!!
Благодаря ви за снимките и споделеното!!!!

Дива,  Hug благодаря ти за подробностите и затова, че си потърсила източник на вярна информация !
Това, което пишеш за императорската армия, важи ли и за личната му гвардия ? Ще ми е интересно да науча какви офицери е подбирал за нея. От книгата останах с впечатление, че Еминови, са потомствени гвардейци - завършили военното училище, блестящо обучени войни, съвършени джентълмени и стожери на царската корона .
Госпожата, Hug ние май ще напишем библиографията на Нермин Безмен.  Laughing
Още при Екатерина Втора се сформира Личния конвой на Н.Имп.Величество. Конвоят се състои само от Казаци. Около 1830 се превръща в Руска Императорска Гвардия. В Императорската гвардия са приемани потомствени дворяни. На още по-късен етап са допуснали и други освен казаците, в това число кримски татари, но ядрото от казаци остава до края.

Извинявайте, ако ви досаждам, но оставам с впечатлението, че Безмен /това е фамилията на съпруга ѝ/ с такива подробности е описала секс сцените, че чак  Shocked Embarassed Да не говоря, че едва ли ще ги видим в сериала.  Stop  
А, нещо съвсем резонно и логично, за произхода на дядо ѝ, го няма, или поне никой не го споменава тук в темата.

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 00:42 от di...va

# 707
Добро утро, дружки!  Hug
Скрит текст:
Дива  Heart Eyes за съжаление и аз не очаквам такива сцени в сериала, но поне се надявам по-достоверно да предадат тази изпепеляваща любов. И съм убедена, че ще е така. Peace
Тъй като няма снимки, новинки, ето ви един красив колаж

Хубав ден, момичета!  bouquet  bouquet още 12 дни ... търпение! Peace

# 708
Здравейте. Hug Hug Hug

Благодаря за снимките и инфото.  bouquet Дано сериалът оправдае очакванията ни. Praynig

Хубав ден, момичета!   bouquet  bouquet  още 12 дни ... търпение! Peace

Ехе, то не останало. Party

# 709
Привет, дами! Hug  bouquet Heart Eyes
Ще има ново попълнение в сериала от днес сякаш: Сарп Короолу

Хубав ден!  bouquet

# 710
  • София

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 18:10 от zarani

# 711
# 712
Добро утро, дружки !  Hug Пожелавам ви щастлив нов ден !  Hug

Скрит текст:

Цял Истанбул е украсен с плакати и трансперанти !  Party Накъдето и да се обърнеш - красота ! Как да не им завиди човек на комшиите !  Heart Eyes

Благодаря на всички за новините и споделеното !   bouquet

Дива,  Hug значи все пак правилно съм запомнила подробностите около царската гвардия !  Peace

Обратното броене започна, дружки ! Не остана !  Heart Eyes

# 713
  • София
Привет!  Hug

Една новина, но за мен не много хубава! Честно, все се надявах поне тази продукция да мине без връзкарки, но... уви  Tired. Йоланте Кабау за добро или лошо ще има роля в сериала.
http://gecce.com/magazin/haber/kurt-seyit-ve-suranin-yeni-oyuncusu-kim

И още една - http://gecce.com/magazin/haber/kara-para-ask-ile-kurt-seyit-ve-s … adan-buyuk-basari

От втората се разбира, че Курт Сеит, заедно с другият сериал на Ay Yapim Кара пара ашк са продадени в Гърция.

# 714
Привет дружки!  Hug
Госпожата, Зарани  newsm51 newsm51 newsm51
аз пък да ви зарадвам - 5 трейлър ще го дадат в началото на другата седмица  newsm44 newsm44 newsm44

# 715
Поздравявам Ви с нещо вълшебно:    bouquet

http://vk.com/video_ext.php?oid=160892027&id=167360359&hash=54294ffb1bd64f47&hd=3"

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 18:23 от shaane

# 716
Шани  Hug благодаря, наистина е вълшебно. Много добре направен промо ролик.  Simple Smile

Анкета
http://www.mgdtv.com/anket-hangi-cift-daha-cok-yakisiyor

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 18:49 от ValentinaP

# 717
Вале Hug, гласувах и аз, ама още сме назад с гласовете. Момичета, включете се и Вие.  bouquet

# 718
Привет девойчета  Hug Hug Hug

# 719
Шани  Hug благодаря!  bouquet много красиво ...
И аз гласувах в анкетата. Това, че сме назад не ме вълнува, този филм ще се гледа от много народ, сигурна съм! Защото е нещо невиждано до сега в турската кинематография. Пък нека в анкетите да не е първенец, много важно! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт