Отговори
# 720

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 15:55 от dterziiska

# 721
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Нашият кого е прегърнал?

# 722

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря !   bouquet
Прегърнал е севгилито - Башар май се казваше. Peace

Шани,  Hug благодаря и на теб за красивото промо !   bouquet

Зарани,  Hug и аз никак не се радвам на тази новина. Уж последно Едже отрече, а ето, че пак се спряга за участие футболната съпруга. Е, явно на Едже не може да се вярва, което ме кара да ми е свито под лъжичката.

Вале, Hug за какво е тази анкета ?  И от колко компа може да се гласува в нея ? Laughing

# 723
Гласувах.
Шани, наистина страхотно! Благодаря.

# 724
Госпожата, анкетата е за по-хубава екранна двойка. Или може би е по-правилно да се каже - които си подхождат повече.

# 725
Госпожата, анкетата е за по-хубава екранна двойка. Или може би е по-правилно да се каже - които си подхождат повече.

Благодаря !   bouquet Гласувах !  Peace

# 726
  • София
Госпожата,  Hug  в статията пише, че по настояване на Къванч, въпросната дама ще има участие в сериала.
Вече и актьорите започнаха да решават, кой ще играе и кой не в сериалите им!  Tired  ooooh!

Гласувах и аз!  Peace

Още малко снимки, празнуват рожденият ден на Ева Дедова.

# 727
Зарани,  Hug благодаря !   bouquet Да му се чуди човек - след като го изтипоса във всички социални мрежи, мислех, че ще е доста по- дистанциран, а то....Вярно, на приятел е жена, ама не вярвам да са го закъсали чак толкоз, че да им прави услуги . Както и да е, щом така е решил- ок ! Дано поне е в някоя епизодична роя и да приключи бързичко ! Как се казваше онази гувернантка, с която Курт Сеит спеше в къщата на лозето ? Ако я гласят за тази роля- става.

# 728
# 729
Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

На тази снимка ми харесва !  Peace

# 730
# 731
Госпожата,  Heart Eyes Hug смятам, че излишно се притесняваш за Йоланте.  Wink Peace Не мисля, че ще й дадат кой знае каква роля. Peace

# 732
Госпожата,  Heart Eyes Hug смятам, че излишно се притесняваш за Йоланте.  Wink Peace Не мисля, че ще й дадат кой знае каква роля. Peace

Снежка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes надявам се да си права !  Peace Честно казано, аз изобщо не я виждам в никой от образите, ама знам ли - може да са и написали . Tired

# 733
Добро утро. Hug Hug Hug  

Скрит текст:

Снежка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes надявам се да си права !  Peace Честно казано, аз изобщо не я виждам в никой от образите, ама знам ли - може да са и написали . Tired

Hug Hug Hug

Основните действащи лица отдавна са в Русия, а нея я няма сред тях, тъй че ще видиш, че съм права. Wink Само не мога да я разбера за какво се натиска? ooooh! Не й трябват пари, съпругът й е добре платен (над 3 млн. евро годишно, без бонусите) - много добър футболист е. Wink Може би, популярност, макар че Уесли има и за нея, ама... newsm78

Хубав ден.      bouquet

# 734

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 15:55 от dterziiska

Общи условия

Активация на акаунт