Отговори
# 330
  • София
''ÇOK YAKINDA HEPİMİZ ONU KONUŞACAGIZ!''

# 331

">#t=44[/video]

# 332
# 333
Фенче Hug Heart Eyes, благодаря за инфото Hug  bouquet

Зарани Hug, мерси  bouquet, страхотна е Фарах Heart Eyes

Валя Hug, dterziiska Hug, мерси!  bouquet

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 334
Добро утро !  Hug Пожелавам ви един прекрасен ден, макар и снежен !   bouquet

Скрит текст:

Благодаря от сърце на всички, които се отбиват в темата и споделят красоти и новини !   bouquet

Света Анна - Лутеранската църква в СП ! 

# 335
  • София
ece yörenç ‏@eceyorenc
#KurtSeyitveŞura 3. tanıtım geliyor bugün müjdemi isterim.

Мисля, че днес ще пуснат трети фрагман!  Party
Хайде, дано правилно да съм я разбрала Едже. Ако не, ще чакаме и ще разберем.

Редактирам се, правилно съм разбрала, чакаме днес фраман номер 3.  Grinning

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 16:26 от zarani

# 336
Много ни е чаровна главната актриса.  Wink Страхотна е на фотосесията. Hug

Зараниbouquet

# 337
# 338
Зарани   bouquet чакаме си фрагмааааан, браво! Peace

# 339

Здравейте!  Hug

Поздравявам Госпожата и останалите момичета за дружелюбната и ведра атмосфера, културния тон и интелигентното присъствие!  newsm51
   Видях, че вече сте сложили снимки от фотосесията на Фарах Зейнеп Абдуллах за февруарския брой на "GQ Türkiye". Интервюто за списанието, което е направила известната журналистка Ебру Чапа, ми се стори интересно и реших да го публикувам и при вас. В него младата актриса разказва за своето уникално семейство и за себе си.

Скрит текст:

Дано не ви досаждам.  Grinning

"Тайните на красивата Фарах"

Скрит текст:

Нейната семейната история е вълнуващ разказ за любовта...

Покойният дядо на актрисата и нейната баба работели заедно в един диспансер. Още от пръв поглед, младежът и девойката се харесали, но според моралните табута на тогавашното общество, не било редно да остават, даже, насаме. Затова само си разменяли крадешком влюбени погледи и нищо повече...
   Веднъж, през лятото, бабата на Фарах, влязла да се къпе в морето.Неочаквано, започнала да се дави. Без да се замисли, дори и за миг, нейният обожател веднага се хвърлил във водата и спасил своята тайна възлюблена. От този момент, те никога повече не се разделили.
   Интересна е и историята на запознанството между бащата и майката на Фарах Зейнеп Абдуллах. Те са женени повече от 30 години, а ето как е започнала тяхната любов.
   Когато била седемнадесетгодишна, майка й, госпожа Гюлай, откраднала ключовете и подкарала колата на баща си. Но, младежката й авантюра завършила плачевно - блъснала друга кола. В замяна на своята дискретност, нейният собственик предложил на Гюлай да му се издължи за поразията, като поработи във фирмата му. Там срещнала голямата си любов Осман Абдуллах. Бащата на актрисата е роден в Ербил, Ирак. Той бил дете, когато семейството му избягало в Турция, за да се спаси от военното положение в родината. След много години Осман трябвало да се върне в Ирак, заради задължителната военна служба. Но, през това време младежът напълно забравил арабския език. В армията, на шега му сложили прозвището "немия войник".
   Така, благодарение на един инцидент, съдбата решила да запознае Гюлай и Осман. А, през 1989 година, двойката се сдобила с момиченце, което нарекли Фарах Зейнеп. Сега известната актриса живее заедно с баба си в квартал Гайреттепе в Истанбул. Заради работата на баща й, нейните родители са  Лондон.
   Фарах, винаги с възторг разказва за чудесните отношения между нейните дядо  и  баба, както и между родителите й. "Те наистина са много влюбени! - споделя тя. - Баща ми, до ден днешен, всяка сутрин прави масаж на майка ми с масло от авокадо. Тридесет години вече са заедно, но кипят от страст и огън. Това е толкова необичайно, но и толкова красиво!"

Съдбоносна среща във Фейсбук...

След колежа, актрисата започнала да следва в Университета " Кент" в Англия. Там, тя е изучавала "Френска литература и театър". Като второкурсничка, Фарах се прибрала в Турция през великденската ваканция. Това пътуване променило нейната съдба, тъй като животът я срещнал с Ляле Ерен, координатор "Драма" в телевизионния канал "D". Тя и режисьорката Зейнеп Гюнай Тан тъкмо търсели актриса за ролята на Айлин в "Öyle Bir Geçer Zaman кi" ("Времето лети"). Изборът им бил труден, защото  искали героинята да излъчва едновременно и невинност, и сексапил. Съвсем случайно, Зейнеп Гюнай попаднала на снимки на Фарах във Фейсбук. И още на другия ден, я извикали на пробни снимки.
   Екипът на сериала толкова много харесал хубавицата, че я помолили да се присъедини към тях още същата седмица. И тя била принудена да прекъсне следването си. "Моят първи ден на снимачната площадка беше много тежък - спомня си актрисата. - Когато се прибрах вкъщи, се разплаках. Обзета от съмнения, се питах: "Боже мой, какво направих! Защо се отказах от университета? Как ще се справя с тази работа?" Това беше много труден период за мене. Имах проблеми и с езика, говорех със силен акцент."
   Сега, Фарах вече е на "ти" с трудностите в актьорската професия. Две години подред, тя работи в  убийствено темпо, а в кратките промеждутъци между снимките, се прибира в Англия, за да си "поеме въздух". След сериала "Öyle Bir Geçer Zaman ki" ("Времето лети"), следва участие в игралния филм "Kelebeğin Rüyası" ("Сънят на пеперудите").
   След него, за известно време, актрисата си дала почивка и  се наслаждавала на  безгрижието. "Прекарвах по цели нощи с приятелите си, гледайки филми или сериали - казва тя. - На лекции не ходех. Но, безделието ми омръзна. Много скоро разбрах, че ми е скучно нищо да не правя. Затова, веднага откликнах на предложението да участвам в "Курт Сеит и Шура"."

"Никога не лъжа"...

Описвайки себе си, Фарах Зейнеп изтъква една от най-важните си черти - че не умее да лъже... Случка от детството й е причината за това. "Когато се роди брат ми, много ревнувах, че стана център на вниманието. Тогава, реших да си "отмъстя" и нарязах всичките му нови чорапки. Когато ги видя, майка ми попита:" Как се е случило това?", а аз чистосърдечно си признах. "Ти си добро дете -каза майка ми и после добави: "И най-лошата истина е по-добра от най-изкусната лъжа." Бях само на 8, но оттогава не мога да лъжа. Дори да е компрометиращо и унизително за мене, винаги казвам истината. Много е трудно, но... С възрастта, хората стават все по-неискрени. Не е лесно да се живее без лъжи. И, който говори само истината, непрекъснато се сблъсква с препятствия, почти за всяко нещо, но, в крайна сметка, си струва."

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 23:02 от ангела 33

# 340
Ангела,  Hug много ми е драго да те видя на страниците на темата ! Винаги е било удоволствие да те чета, радвам се, че и другите момичета ще имат тази възможност и се надявам да не е епизодично !  Hug Добре дошла !   bouquet Благодаря за интервюто и за интересните подробности около семейството на нашата Шура. Аз не зная за нея почти нищо, освен споделеното в резюмето и всяка една информация, е добре дошла !  Peace

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти за всичко, което правиш за нас и за темата !  newsm51

zarani,  Hug ти си нашият добър вестносец - чакам да уловиш новият фрагман и да го споделиш веднага с нас ! Вече сме наистина много нетърпеливи !  Heart Eyes Crazy Hug

# 341
Ангела Hug, благодаря за превода на това интервю с Фарах!  bouquet За пръв път те виждам в темата и се радвам, че идваш с новини, галещи сетивата и емоциите!  bouquet Интересна ми е на мен Фарах, а и тепърва ще я откривам като актриса. Дано ме грабне, че много ми се проточиха новините от снимачната площадка и започвам да се нервя  Mr. Green 

# 342

Фрагман

# 343
Момичета,привет!Много приказен третият фрагман.Хубав е-много ми хареса.

# 344
Терзи   bouquet  bouquet  bouquet
Този път ми хареса много! Хаирлия да е Praynig

Общи условия

Активация на акаунт