За чорапогащниците

• 12 746
  • 91
  •   1
Отговори
# 60
Е, надявам се, децата не се движат през зимата само от дома до градината/училището и обратно  Laughing Не ходите ли на излети, разходки, кънки, пързалки? Аз като говоря за сина ми и приятелите му, имам предвид точно такива активности - с шейни, на ски, по баири и поляни...
Ясно е, че при режим "от вратата - в колата - на градина/училище и обратно", няма нужда и от непромокаеми ботуши, и от шапки, шалове, ръкавици ...

# 61
Ами да ти кажа, миналата седмица ходихме на кънки, беше с чорапогащник и ски панталон, отгоре с тънка блузка, пуловер и елек, якето го съблече на пързалката.
На Витоша пак така щеше да е облечена, ако бяхме отишли. Ако това беше вчера обаче, толкова топло беше, че нямаше да е толкова облечена изобщо.

# 62
естествено, че се движат децата.
Ама точно защото се движат, а не седят на едно място, не виждам смисъл да се обличат прекалено.

# 63
Моята дъщеря ходи само по чорапогащник и отгоре сукман до над коляното. До сега така наречената зима е толквоа топла, че нито един път не съм си помисляла да и слагам нещо допълнително.
Миналата година беше по-студено, а и тогава я водех на училище с шейна  Crazy така че и слагах ватиран гащеризон, който махах пред вратата.

# 64
  • Шумен
Слагах чорапогащници под панталона или клина като ги водих на ясла в началото, там съответно свалям чорапогащника и оставаха само по чорапки и донлнище, вътре беше доста топло та не се налагаше да са допълнително облечени. В момента в който им взехме термопанталони (тип скиорски - шушлякови с подплата), буквално се родих колко лесно стана  Simple Smile Вече трета зима така ги обличам за детска градина  Peace А когато излизаме на разходка или за нещо друго си им слагам чорапогащник под панталона.

# 65
На 7-8 месеца беше като му обувах чорапогащник.На градина ходи с дънки и отгоре шушляков гащеризон.Вървим
пеша.За парзалката -долнище на анцунг и скиорски екип.За разходка -има ватирани дънки/джинси чорапи до коляното.Ако ще гостуваме или на детски кът сменям с по тънки дънки на самото място.
В ДГ съм забелязала ,че момиченцата и зимата ходят с поли и рокли.:-*.И тях ги прибират с гащеризони.В петък
един тати се опитваше да набута поличка ту-ту в долнището и едва се сдържаше
да не се разпсува.Като погледнах имаше още 2 госпожици с ту.ту. Та определено има мода в
градината.И децата виждат разликите.

# 66
Какво е ту.ту?

Днес имаше пързалка и под грейката му обух чорапогащник Wink.

# 67
  • София
Какво е ту.ту?

Днес имаше пързалка и под грейката му обух чорапогащник Wink.

поли от този тип

има и по-малко щръкнали, и повече, много са на мода  Wink

ПП Личи си, че нямаш девойка  Mr. Green

# 68
Личи си, да. Мерси, разбрах.
Аз на това му казвам пачка, явно съм демоде с термините Embarassed.

# 69
Личи си, да. Мерси, разбрах.
Аз на това му казвам пачка, явно съм демоде с термините Embarassed.

Да прилича на пачка ,но май няма много общо с нея.Пачките/оригиналните/ се правят по друг начин и май с друг вид тюл.Така ,че споко.Това сега е масовия вариант на малките балерини да се направят рокли.В нета има хиляди примери.А иначе има професионално ушити поли,или заедно с боди.А бе женски работи...

# 70
  • София
Момичета, може би не е точно по темата, но не открих друга...Имате ли идея къде в София продават червени детски чорапогащници, защото страшно търсене падна и никъде не откриваме, а ни трябва за Нова година спешно....? За госпожица 122см... Thinking

# 71
Купуеала съм от липненски, но предо години.

# 72
Има в магазините "Точица" (бившо име "Бокал").Български,плътни (но продават и тънки) в асортимент от цветове:червено,бяло,тъмносиньо,бежово меланж, лилаво и оранжево мисля,че имаха.

# 73
Голямо разнообразие от цветове има в H&M, но не съм сигурна дали имаше червено.

# 74
  • София
На малкия му обувах чорапогащник като малък. От 2 години не съм. Сега, като застудя намерих 2 чорапогащника на каката /черен и бял/ и като излизаме навън, му ги обувам с уговорки.
За градината - дълги чорапи и дебело долнище.

Общи условия

Активация на акаунт