За чорапогащниците

• 12 749
  • 91
  •   1
Отговори
# 75
  • Най-красивата страна
Да,дъщеря ми носи чорапогащник и отгоре дънки или джинси.

# 76
  • София
Обувам чорапогащник на сина ми в зависимост от това какъв панталон носи. Ако му обувам джинси слагам и чорапогащник. Ако му обувам зимни дънки му слагам само чорапи. Чорапогащник слагам и ако му обличам космонавта.
За сега не мрънка, че носи чорапогащници Simple Smile

# 77
Моя син е на 4. Когато сме навън е с чорапогащник. Когато го водя на детска градина го обличам с анцунга, с който ще е там и отгоре върху него му слагам една по-широка долница. Така като отидем в градината само му свалям горния панталон и готово. Повечето майки така процедират при нас.

Така правя и аз. Понеже имаме доста ходене пеш до градината, а и събличането на горния панталон(при нас скиорски или там както се казва) става доста бързо. И да, в градината е доста топло.

# 78
Момичета, може би не е точно по темата, но не открих друга...Имате ли идея къде в София продават червени детски чорапогащници, защото страшно търсене падна и никъде не откриваме, а ни трябва за Нова година спешно....? За госпожица 122см... Thinking

Намери ли червен чорапогащник?

# 79
За следващ път, че вече ви е късно. Доста голяма палитра цветове поддържат в Джъмбо или в НМ.
За въпроса на авторката - не децата са жестоки, а по-скоро са впечатлителни. Обаче майките сме голямо зло откъм мисълта как да си изнежим децата. При цялото това предлагане на практични дрехи за сезона, дете да седи за цял ден в затворено помещение в залепнал за тялото му чорапогащник и отгоре още една дреха, е повече от нередно. Всъщност масово децата се обличат доста несъобразително, когато се водят на градина. Единствено с мисълта да не замръзнат в стая, но и така, че да не могат да бъдат изведени навън.  Peace 

# 80
Като дете толкова ги мразех тези чорапогащници, че и сега като се сетя настръхвам...
Въобще впити дрехи не понасям, много ми е студено като няма въздух м/у кожата и дрехата, който да си затопля.
Върхът на кошмарите ми са тънките чорапогащници, откачам!!!  Joy

За детето - вече е на 10 години и половина и никога не е обувала такова чудо под панталон. Единствено с пола/рокля, ако ходи някъде и е зима.

И до градината като ходеше пеша пак си е ходила така, никакви скиорски екипи и др. допълнения. Боледува много рядко и леко, дори не ходим на лекар.

Точно изнежване се получава с това навличане.

# 81
Човече, те скиаоркигте екипи са за мразовити дни, все пак. Не просто за малко зимен студ. Децата трябва да бъдат оставяни да се въргалят в сняг и да скачат локви. А индустрията вече е решила проблемите на родителите. Wink

# 82
Нали говорим за отиване до градината. То и деца, и родители още спят в тези ранни часове, съмнявам се да се отбият за игра и въргаляне Simple Smile
Иначе за зимни игри и пързалки скиорското екипче е отличен избор Peace

# 83
И моята дъщеря не боледува и почти не носи чорапогащници, но градината ни е на 30 минути пеша и сутрин в 7 само по клинче, няма как просто да стане. Обува си отгоре ски панталона, дори сама си го иска.
Иначе ако еп о дънки, си ходи само по дънки, но с дънки на градина не ходи, щото не ѝ е удобно.
Ако градината беше зад блока, нямаше да обува ски панталон вероятно, но за по дълго ходене, просто няма как.

# 84
  • Sofia, Bulgaria
Чорапогащник под панталон обличам като е много студено (като сега) като ходим някъде заедно. Ски панталон - при много сняг. А за ходенето до градината проблема съм го решила като слагам клинче и отгоре дънки, които в градината си събува и остава по клин. И аз мисля, че не е удобно цял ден детето да стои с чорапогащник и панталон.

# 85
Моят е на 3 г, все още не знае много, та не ми се е оплакал от чорапогащника. Слагам му и мисля, че за тия ниски температури е добре. Ако почне и той да умува не знам какво ще правя, може би ще го оставя без чорапогащник да намръзне и сам да прецени как му е по-добре.

# 86
...Ако почне и той да умува не знам какво ще правя, може би ще го оставя без чорапогащник да намръзне и сам да прецени как му е по-добре.

Не така иронично, може и да си му е екстра на детето  Simple Smile

# 87
  • Sofia
Моите са на 6,5 г. Последните две зими все по-рядко обуваме чорапогащник, но все още си го носят понякога. Например днес ходихме без кола, а училището е доста далечко. На - 12 няма как да ги пусна по дънки. Също когато ги водя на пързалката и ще са повече време навън - под грейката им обувам чорапогащник. Когато сме с кола или не е много студено ходят с ватирани дънки. Не са се оплаквали до сега някой да им се смее.

# 88

Не така иронично, може и да си му е екстра на детето  Simple Smile
Ако му е екстра, ще кара без чорапогащник. Simple Smile
Аз самата ходя без чорапогащник, но вчера ми стана толкова студено, че се замислих как ще почна да обувам. Simple Smile Ако на него му е по-малко студено - ок. Поне ще се закали малко от малко, ще погледна от положителната гледна точка. Simple Smile
Засега няма претенции и карам, както смятам, че е добре. Simple Smile

# 89
Само на щерката слагам , но тя е бебе на 1 г. и 4 м. Батко ѝ е на 3 г. и вече не носи чорапогащник. Сутрин го водя пеш до градината и над долнището му обличам гащеризон.

Общи условия

Активация на акаунт