белия шум при нас не върви, аз имам малко проблеми с кръстта и слинга не е вариант за мен, пък и с двете, кое по-напред
Ще пробвам, пък да видим какво ще стане.
Опържих кюфтета, нарязах си едно хубаво сиренце, сипах си от на свекъра страхотното винце ииииии... чакам благоверния да се прибере. Имат събрание след работа, на не се знае колко ще се забави. Дано не е много. Снощи на един негов приятел и колега (единствения, с който има приятелски отношения на работа) бащата е починал... Та сега и заради това му е криво... Абе... Малката крещи за внимание, ставам да я забавлявам

не е страшно, но страшната съм аз. Внимавай да не се изплашиш от мен, `щото съм много грозна. Бъди сигурна , че калцуни няма да ти дам, еееее, не съм чак такъв идиот, де.
Ще те черпя нещо вкусно, ще се приготвя, няма да седим гладни и кафе ще ударим по няколко пъти.
. По отношението към теб/мен се разбира, колко са стойностни.
, ама ти е рано за него. Зъбки ще имате по-късно. 

Няма страшно!! Утре ще се чуем на живо. 

Много се радвам!! Как мина изпита на момчето. На мама отличника!!
Ще се алкохолизирам самичка, това е!
, има материал за четене.
, да си жива и здрава, много щастие и късмет ти желая, на теб и близките ти.
, писах, писах и съм изключила компютъра без да го постна, голяма съм блейка.
много се радвам, и другите резултати ще са добри
, какво става с теб, кви са тия приказки, да не мислиш че ще те пуснем, ще се оправиш щот ще те бием колективно.
, неприятна работа, а и ни липсваш като не пишеш
, ще намериш и твоята работа, дано да е скоро.
, и ние бяхме със страшни колики, почнака към 20-я ден, помагаше като сядах в полулегнало положение и го слагах на корема си и много нежно целуване (по скоро докосване с устни) в областта на слепоочието, и масаж на коремчето в посока на часовниковата стрелка. Дано бързо да минат коликите и да се успокоят принцесите. Внимавай ако слагаш кърпа натоплена с ютия, аз така съм си горила ухото, пробвай първо на ръката си.
, май с тези ваксини на малките деца не се свиква, дори да е второ и трето
, да кажат по-опитните. Няма да се побъркваш. ММ така се шашкаше на ваксините, че сред третата вече не го вземах с мен. А аз се правех на желязна, все едно не ми пукаше щото той съвсем щеше да откачи, ама кво ми беше 
не знам на колго години е ТМ, ама май всички мъже някъде малко след 40-те изпадат в такива настроения. Седнете когато не е ядосан и си поговорете спокойно. С разговори се оправят много неща. Дано да е нещо временно и да не продължи дълго. И ММ имаше такъв период, аз отначало не му отговарях и се правех че не му обръщам внимание, но при последния такъв момент му отговорих подобаващо. С неговите камъни по неговата глава, обидих го и аз лично и то там където знам че ще го заболи най-много, мълчахме си известно време и не си говорихме, като се поуспокоихме седнахме и се изяснихме. От тогава не си е позволявал лични обиди, ама не знам до кога
.
Сподели после какво е казал доктора.
) Ако някой ходи и види такава форма веднага да ми пише. Свеки имаше ама да вземе да я изхвърли щото не и трябвала. Щях да я 
да те чакаме ли за нощната смяна 
елиминирах определени храни, отделно пих няколко дни еспумизан, от два дни съм добре и хапчета не съм пила, но всичко си обяснявам с обилните маси преди, по и след празниците.
А моя часовник е нагласен за 5 ч , а от 3 съм се завъртяла ставам гледам час лягам, и то се оказва че спя едни 4-5 часа само.