Домакини 27

• 35 360
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Добър ден.
Мари Благодаря за кафето.
Мушкатова успех,и пиши,когато можеш
Морена ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО  bouquet
Коконче пробвай с чай от анасон,или чай на Хип.Когато Бети имаше колики,нагрявах кърпа с ютия и и я слагах върху коремчето и много и помагаше.
Луси Hug
За всички останали  bouquet Аз отивам да пазаря и да готвя.После ще мина пак

# 181
  • София
Моренка, за теб е! С най-добри пожелания за здраве и късмет!

По- късно ще дойда!  Довечера.  Hug

# 182
  • в сърцата на децата <3
Много народ на балкона, а никой не слиза да пише... Що тъй  newsm78

Момичета, някой беше давал рецепта за козунак в хлебопекарна? Искам да ми омеси тестото, а после да си го оформя и изпека във фурната. Правила съм разни рецепти, но брашното се слага на око, което е неприемливо. ММ ме врънка от две седмици за козунак, а ме боли зверски лявата китка и не мога да меся на ръка сега... Пък и като си имам улеснение Simple Smile

# 183
След обед съм на интервю за работа,стискайте палци...

# 184
  • в сърцата на децата <3

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 185
  • Germany
Много народ на балкона, а никой не слиза да пише... Що тъй  newsm78

Момичета, някой беше давал рецепта за козунак в хлебопекарна? Искам да ми омеси тестото, а после да си го оформя и изпека във фурната. Правила съм разни рецепти, но брашното се слага на око, което е неприемливо. ММ ме врънка от две седмици за козунак, а ме боли зверски лявата китка и не мога да меся на ръка сега... Пък и като си имам улеснение Simple Smile

Ние вече 2 години правим ето този - http://angellovescooking.blogspot.de/2012/04/sour-cream-easter-bread.html и става фантастичен. Месенето е в машината, печенето във фурната.

# 186
Какче- успех! После да се похвалиш!
Хортензийка-  Praynig

Моренка- честит рожден ден! Hug

# 187
Мони, що не пишеш по - редовно? Винаги се включваш с брилянтни съвети, явно ни четеш...ми пиши бе, душа, пиши  Hug Hug Hug
Морена, честит рожден ден! Всичко най - хубаво на теб и близките ти желая! Весел празник   bouquet
Хортензия, силно стискам палци, всичко ще е наред, момиче! Всичко!!!
Ангелче, вицът ти кърти  Simple Smile
Люси, защо не го питаш директно къде е проблемът?
Мама-коко, от вчера те мисля, а то какво било  Tired Пак гадната мигрена, дано да минава по - бързо! Гуш от мен и поздрави на Шефа  Hug
Коконче, кърмим се, да, а колики нямаме. И Ванко нямаше, засега и Дея е така. Иначе тук от форума знам за едни капки - Colic Tablets, казват че ги поръчват от Интернет аптеки, ако искаш, пробвайте  Peace Много ги хвалят.
Кака Дака, стискам ти палци за интервюто.
Ста-ди, дано да няма проблем Гого fingerscrossed
Ние бяхме на консултация и от сутринта ми е едно напрегнато, ужас. Като навита пружина съм. Ще каже човек че ми е за пръв път, а уж съм гърмян заек вече, не би трябвало чак толкова да се притеснявам. Та госпоЙцата се развива добре, наддава перфектно и...това е. Другия петък на имунизация. Дано пак да не се побъркам само  Crazy

# 188
  • UK
Много силно стискам! Peace Ееее Вио  Hug вие сте щастливци, щом нямате и колики, ще ги видя, ей сега, тези капки Crazy

# 189
Оцелях. Резултатите за сега са добри. Ще видим на хистологията.

# 190
  • в сърцата на децата <3
Много се радвам  Hug

# 191
Е как няма да оцелееш  Hug Резултатите ЩЕ са добри, просто така трябва!

# 192
  • София

Браво, Мушкатова. Много се радвам за теб!!!

# 193
Коконке слагай топла кърпа.Затопли с ютията и като е търпимо за ръката слагаш над дрехите.
Говори с педиатър ако е нужно да смени капките.Внимавай,че някой запичат.
Мушкатова супер новина.

# 194
  • при късмета
Хортензия  Hug много се радвам и резултатите ще са добри  Praynig
Вио  Heart Eyes
Коконче аз за колики използвах Лефакс. Проблема е, че някой трябва да ти го донесе от Германия или Австрия. Топлото помага много, но при прекалено топло проблема са задълбочава и топлинна алергия могат да направят. Внимавай да не ги прегряваш. Педиатъра ли установи коликите?

Общи условия

Активация на акаунт