Домакини 27

• 35 408
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Много народ на балкона, ще се счупи парапета. Joy Joy Joy

# 226
Много народ на балкона, ще се счупи парапета. Joy Joy Joy
Аха ама долу никой не слиза, скука ще е тази нощ май, нещо не можем да захапем някоя тема да и разкажем играта  Joy Joy Joy

# 227
О ,ще откача с това моето хлапе.Влиза в тоалетната.Докато аз правя млякото и метнах един хляб да става,че се оказа останали само 2 филийки.
Човека ми хванал превръзките и пак играл с тях.Отлепил им лепките.Емиле какво прави пак с тях?-крещя аз.
Ами ,ами правих небе.Небе ли убивам те бе дете.За кой път викам по-теб.Ами 100 пъти. Joy
 На края ми обясни ,че трябвало да бъде голям.Казвам защо?Ами за да те разбера и да не ги пипам.
А чичо му и баща чу се пръскат от смях докато аз си дера гърлото.
Щастливка аз ползвах рецепта от нета.Експериментира ли с 1 хляб?Казвай какви ги вършиш?Няма само аз да им надувам главите.
Виж за кекс мога да ти дам рецепта стана идеален.
Като ти докривее друг път.Хващай децата и идвай.Аз и без това съм все в нас.Излизам само да пазарувам.

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 00:25 от titi888

# 228
Ангелче мен ако питаш това не е истинска приятелка.
Не го разбирам аз това с различните приоритети.Имам приятелки без деца,но това не им пречи да намират време за мен.
Хайде нощна смяна!Какво ще разнищим днес?

# 229
Ех, тоя Емил! Joy Винаги като чета за него и правя асоциация с Емил от Льонеберя. Къде ми са кавичките? newsm78

# 230
Същия беладжия е.
Моя свекър все го оправдава,че по-добре да бил щур и буден,отколкото заспал.

# 231
Ех, тоя Емил! Joy Винаги като чета за него и правя асоциация с Емил от Льонеберя. Къде ми са кавичките? newsm78

И аз това си помислих като прочетох за последното му изпълнение

Кавичките обикновено са на шифт и 4

Тити прав е свекъра ти  Peace

Като я няма Мамчето, да ви информирам аз  Mr. Green, с нещо което ми хареса от ФБ

Днес е Антоновден,

В народния календар Антоновден се празнува за предпазване от болести. На този ден жените не предат, не плетат, не варят боб и леща, за да не разсърдят чумата, шарката и "синята пъпка".

Специално омесени за празника содени питки, намазани с петмез, се раздават на близки и съседи за здраве, а една се оставя на тавана "за белята, за лелята", както е била наричана чумата. Затова Антоновден е известен още и като Лелинден.

Спред една легенда имало двама братя близнаци Антон и Атанас, които изобретили ковашките клещи. Затова именните им дни се честват един след друг и на тези дни празнуват всички ковачи, железари и ножари.

Честито на всички празнуващи на този ден

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 00:49 от Баба Яка

# 232
И аз така се успокоявам, като ме побъркват дребните.  Кротнат ли се, имаме проблем, знам че се разболяват.

# 233
Незнам имаме ли празнуващи?
Мен нещо се опитва да ме боли гърло.
Уж пих чай ама май не помогна.Дайте някоя идея за бабешки лек!
А прав е за това все заедно правят бели.Единия път ми го прибра порязан с нож.А дрехите му опръскани и си изкарах акъла.Другия път му дал кибрит и запалили една пътека.От тогава не ги оставям сами.

# 234
Мед с канела, половин бебешко бурканче с 1 ч.л. канела разбъркваш хапваш през 15 мин, като задържаш в устата. Много загрява, става и за кашлица.

# 235
Мерси ще го пробвам утре сутрин.

# 236
Добър вечер момичета,
след онзи дълъг пост до Кокона май не съм писала  Embarassed

Мушкатова, радвам се,че нещата са ок.Почивай си и резултатите ще са в норма след две седмици.  Praynig

Славе, оправя ли се детето? Мислех си за вас снощи  Hug

Смърфи, добре дошла ,чакаме снимки и разкази Simple Smile

Тите, забавна история с Емил,но да не ти се случва .Много разбират вече и отговарят от раз .
Панта ще е и той  Heart Eyes

Марчева, какви са тези постове? Лоша била ,грозна била...  Баш на място си си ,ама трябват познавачи на място .
Ех ,с тези хлябове ,питки и теста ме побърквате и как ми липсва хлебопекарната ,но я дадох на майка в Англия, защото тук са на други волтажи и ел. уреди не работят.

Взех накрая пак бутер тесто направих кренвирш-ки след работа .Ще сме на зелена  салата и на тях тази вечер.

Баба Яка, благодаря ,че ми напомни да поздравя една приятелка   bouquet

Лусс, не му обръщай внимание. Аз не съм отстъпчива винаги като теб и винаги си търся правата; споря, горещя се или се намръщвам и  става ясно ,че нещо не ми е угодно. В повечето случаи аз съм по обясненията и казвам тежки думи,  но компромиси винаги намираме и рядко сме скарани за повече от ден ,защото или единия или другия се извинява,отсърдва другия и  усмихва положението. 

Ангелче, понякога така става в живота с приятелите и съм на мнение,че щом никой не полага усилията да се запази едно приятелство ,то е дошло време разделно. Аз нямам много приятелки, но тези ,които имам мога да не говоря и 5 години с тях ,но когато се видим е все едно никога не съм напускала .Дано преодолеете този момент и преоткриете приятелството си .

Мари, много тъжно ми стана като те прочетох . Не знам какво да ти кажа ,освен ,че имаш Цвети , но и имаш и нас за разгвор ,подкрепа или само за прегръдка.  Hug Hug

Щастливка, и мм гледа, и аз гледам и не е имало проблеми с това . Всичко е субективно и най-важното е как ти самата се чувстваш.
Големи теми сте подхванали тези дни  Crazy

Тази седмица бях 6 дена от 7 на работа и не влизах много,а утре ми е почивния ден и ще ви наглеждам по често.

# 237
Контеса  Hug, радвам се че се появи. Тази твоя работа много те изтощава и нямаш време за нас, но се радвам на всеки твой пост. Знаеш какво и как да кажеш на всеки   bouquet
Скоро да си купиш хлебопекарна и в Канада.
Наистина големи теми развивахме тия дни, ама днес я няма Марчева да ни развърти и почиваме  Mr. Green,

# 238
Бабче, добре заварили Simple Smile
Май се поизморих наистина и си признавам. благодаря ти  Hug
Много ти е красив подписа, разкошни цветове и настроение. Днес на почивката влезнах през телефона и само чета без да виждам никове ,но този подпис така ми хареса, че се разтърсих да видя чий е. Чудесен  Hug

# 239
Контеса   Hug  bouquet благодаря, съвсем скоро си го взех от аватарките (от Румяна Лефтерова)
На последък нямам време да правя и да предлагам а само си вземам подписи.
Ще очаквам утре ако имаш повечко време да разкажеш нещо повече, за времето, за училището на малката, за работата, за каквото и да е  Praynig, много обичам да те чета.
Щях да питам продължавате ли със съседките да се събирате на по кафе или се прави еднократно за опознаване. Винаги ми е било много интересно това, като съм гледала по филмите.

И аз ще се ориентирам към леглото вече, време ми е.

Общи условия

Активация на акаунт