Домакини 27

• 35 412
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • Талант на 2012,2013 г.

# 241
Добро утро Simple Smile
 Марѝ   Hug
Честит Антоновден !

# 242
  • в сърцата на децата <3
Добро утро и честит празник на всички празнуващи  Hug Hug Hug

Тази сутрин ме боли глава. Не спах снощи, малката се въртя цяла нощ, към 1 седна в леглото и започна да си приказва и пее... Абе... ужас  Tired Разбира се, сега тя си спинка, а аз ще съм като пребита цял ден. Правя си една кофа кафе и подхващам задачките...

# 243
  • София
Добро утро, момичета!

Мари, благодаря за кафенцето!

Баба Яка, благодаря за напомняне за празника!
Честит Антонов ден на всички, които го празнуват! Да са живи и здрави!!!

Контеса, много работа, тежка ти е седмицата 6 дни работа и 1 почивка....

Мушкатова, радвам се,че нещата са ок.

Славе, как е детето днес?

Смърфи, добре дошла, чакаме снимки и разкази.

Тите, забавен ти е Емил...

Марчева, много си хубаво момиче, нарочно влязох в общи снимки - супер момиче си!

Ангелче, понякога така става в живота с приятелите...

Щастливка,  Hug

Ангелче, пийни си нещо за главата Peace

ДжеймиHug

# 244
Като я няма Мамчето, да ви информирам аз  Mr. Green, с нещо което ми хареса от ФБ
Тук съм, тук Баба Яка, ама ... нещо съм се сдухала, та си седя в ъгъла. Hug

Да честитя РД на Моренка - извинявам се, че е на патерица, но ти си добричка и ще ме извиниш, нали? Blush

Пожелавам ти от сърце много здраве, късмет, успехи!
Нека всеки твой следващ ден
да бъде по-щастлив от предишния!
И ако има сълзи да са само от радост! Hug

Честит Антоновден!
Честит имен ден на именниците!
Бъдете здрави и много щастливи!

Хортензия, радвам се за добрите резултати при теб!

Марѝ, мерси за кафето!
Ще ти дам един съвет, даден ми е от моя скъпа приятелка:
"А ти бягай от такива състояния, опасни са и не водят към добро.Имаш дете, здрави сте .....
Това е най-важното!
Намери си нещо да правиш... ший, плети, занимавай се с цветя или готвѝ.Де да знам нещо, дето ти харесва." spoko

И аз трябва да се вслушам в него ..

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 08:06 от ♥Mam4e♥

# 245
Добро утро.
Снощи имахме гости, уж не стояха до много късно, ама нещо се изморих. И си викам ще си поспя сутринта...ама Ванко е на друго мнение. А навън е едно мрачно, да му легне човек че да спи поне до обед. Ама...няма  Mr. Green

# 246
Добро утро Hug
Тити ох с децата по гости не отивам нали знаеш Whistling
Мари Благодаря за кафето Hug
Вио Като легне наобяд Ванко и ти лягай,ако принцесата ти позволи де,имаш нужда да почиваш. Hug
Контеске много се изморяваш,това не е много добре,детето как се справя в училище?
Коконке драсни един ред ,докато още имаш помощник Hug
Аз днес имам куп задачи,първо ще заведа Ази на градина,после пак ще се прибера,ще храня Тими,ще оправим да излезем,имам да пазаря,трябва да взимам на ММ дънките от шивача,поръчах си и блузки да ида до магазина да си ги взема,по банките ще ходя,после да взема баткото от градина,кифли ще правя,нещо трябва да сготвя за вечеря,ох тя е дълга и широка.Снощо нещо и аз неможах да спя като хората,незнам защо.Тук вали един гаден ,силен дъжд,как не ми се ходи никъде в това време,а искам да си остана вкъщи и цял ден да чистя и пера,ох как обичам,ама уви не може,кой да ми свърши работата.
От вчера започнах ново завъртане на 90 дневната,демек направих 6 месеца,и сега ще направя ночи 6 месеца,имам само още 6 кг до поставената ми цел,много съм доволна,досега свалих 27кг Shocked Mr. Green,къде съм държала толкова лой незнам,ама като си гледам снимките,преди и след,се отвръщавам от предишното ми аз,все пак съм млада и не бива да позволям на хората да ми казват,че изглеждам поне с 10г+,над годините които съм,срамота.Ох колко писах ,писах,че и още ми се пише.
Още не съм изпробвала хлебопекарната,седи си така новичка в шкафа,но днес и това ще направя.
Хайде ,че цял роман написах.
Честито на именниците  bouquet
Ставам да обличам Ази за градина,после пак ще намина Hug Hug Hug Hug

# 247
Добро утро!
Не сте спали, защото беше пълнолуние. Питайте мен, моите деца са по точни от лунен календар. Откак са се родили не са спали в нощта преди и на самото пълнолуние.
Честит имен ден на празнуващите! Да са здрави и щастливи!

# 248
Честито на всички празнуващи и от мен.
Аз се боядисах, сега се занимаваме с Ванко - за 58 път чета "Дядо вади ряпа", егати дядото, егати ряпата, как не му омръзна, не знам  Crazy

# 249
  • при късмета
Добро утро,
И на мен ми действа пълнолунието. Като се върнах от градината съм се унесла на дивана. Та чак сега пия второто кафе.
Днес ще метна само едно тесто за пица за вечеря и това е.
Честито на празнуващите   bouquet
Вио, честита прическа. На тази възраст всички имат любима приказка. Ние четяхме Грозното пате до припадък

# 250
  • Талант на 2012,2013 г.
Нашето беше...Малкото пони... Mr. Green

И като тръгнехме за село.. Тогава нямахме кола и винаги брат ми ни вземаше.. та нашия се настаняваше отзад по средата между двете седалки и до там имаше един такъв рефрен:"Малкото пони, вятъра гони, всичко е само играаа..." hahaha Joy

Побъркваше ни.. ooooh!

# 251
  • Sofia
Добро утро! Simple Smile

Не бих казала, че ми влияе пълнолунието, но тази нощ и аз се облещих (определено за луната се сетих като причина) в 3ч., четох книга. Едва станах сутринта, сега излизам от банята, душът ме освести, ама ще ми е заспало днес...
Ние утре за обяд ще се събираме за РДто, днес ще поизчистя малко.

Честито на именниците!  Simple Smile

п.п. Вио, разсмя ме с дядото и ряпата... и у нас е четена многократно... и по 3....  Crazy
Но любима  е "Работна мецана", наизиуст я знаем и я казвахме непрекъснато и навсякъде, по разходки...

Пак е много мъгливо у нас, само две къщи виждам от нас...  ooooh!

Гушкан сметна вчерашния ден и за свой празник (нали честитя празника на мама и тя чула и решила, чух я като го съобщаваше на баба си по тел. ... Simple Smile ). Питам я после: "Е,  ти сега празник ли имаш?" тя ми клати глва утвърдително: "Ами да, днес моята мама се е родила" и къде празник без подарък - намаза едно Лего (добре, че имам такива резерви) и от тогава все с него се занимава, много е доволна. Построила е и сега разиграва живота...  Wink

А! Нали съм недоспала и бавна явно... та и Мари писала междувременно... Simple Smile
Та на моя син любимо филмче беше "Кро". И питаше тогава баба си: "Бабо ти живяла ли си в пещера?", да черпи инфо от първоизточника, ама му излязоха сметките без кръчмаря...  Laughing

# 252
  • Талант на 2012,2013 г.
Много го обичах Кро и аз Моренка... и аз като децата.. Ама това с пещерата... Смея си се тука сама. Децата са уникални. Laughing

# 253
"Работна мецана" ми е любима и на мен, малкият обаче нещо не се впечатли.
А племенниците преди години са ме питали "Лельо, а по ваше време имало ли е ток?" Доста древни им изглеждаме явно  Crazy

# 254
  • при късмета
Моя дребния беше на 2 г. и малко като ме пита "Мамо, разкажи ми как изчезнаха динозаврите"  ooooh! баща му имаше пръст в цялата работа, естествено.
Много често се шегуваме на тема възраст с моя и отначало хич не се усехме, че детето разбира. Той много рано навръзваше нещата.
Миналата седмица като ме видя с очилата, тръгна да ми ги сваля и века "ти нали не си стара?". Обясних му, че не виждам какво пише на телевизора без тях, а той  "стара си тогава, защо ме лъжеш досега"  ooooh!
Майка ми и леля ми са виновни, защото само тях с очила е виждат, а те му казват, че бабите не виждат без очила

Общи условия

Активация на акаунт