Домакини 27

• 35 433
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте мацки,

станах в 10,30 аз, голям сън му ударих днес, за сметка на вчера.
Ма Ко страшни са, особено твоя шеф, сега свикна ли да те гледа с очилата  Grinning
Аз преди да се роди сина много си лакирах ноктите, винаги с маникюр абе 6-ца от всякъде. След като се роди за първи път се лакирах когато той беше някъде към 3 и половина. Ама с един ярък червен лак и това дете като каза не, не даваше да го пипна, като ми видеше ръцете стискаше очи да не ме гледа, и до ден днешен не дава да се лакирам.
Аз нали съм ви казвала че съм била кестенява, червена и руса преди черното. Да ама детето ме помни само черна. Един ден се прибирам от задачи и той ме вика - Мамо ела, ела да видиш Камелия (в него период ми говореше на име). Аз питам какво да я видя - а той Камелия кошмар, вещица. Това за периода когато съм била руса  Joy Пуснал си той стари видео записи и изпаднал в ужас. От тогава винаги като кажа че ще се боядисвам проверява какъв цвят боя съм си купила  hahaha
Мари много ми хареса видеото с пеещото момиченце от ФБ, я да ми кажете тези деца всеки ден ли ги дават при Слави или само определени дни. Аз от години не го гледам предаването му ама тези деца си струват да се гледат.
Мамче  Hug, защо си се сдухала, пиши, сподели ако искаш, излез от ъгъла  bouquet
Отивам да изпия още едно кафе че още ми се спи.

# 256
  • при късмета
И аз много си творях по ноктите, е докато имах време. После минах по поводи. Детето викаше "мама се е наманикюрила". Обяснявала съм, какво е маникюр, той нямало да си прави, било за жени. Веднъж звъни баща му, а аз се лакирав, не мога да вдигна. Вдига той телефона, заявява "мама се маникюри" и затваря без повече обяснения. Малко преди да направи 3 г. се развива действието
Свикна с очилата, а и аз не ги нося постоянно. Оптичката каза, ако нямам друг проблем да ги слагам само като гледам ТВ, че не виждам буквите и ако шофирам нощно време.
Мамче да се завръщаш
Мари, това детско още го дават по някоя от кабелните беше. И моя гледаше за понито.
Сега много гледа Кунг фу панда, заради баща си. Мъжо гледа повече анимация от детето. Аз съм фен само на пълнометражната. На Ледена епоха съм се смяла със сълзи

# 257
Цяла нощ не съм спала като хората.Ама как да спя болки в гърлото ,в мускулите.Днес ще лежа цял ден.
Трябваше да ходя до турския.Ама така ми е зле ,че може и да не готвя днес.Ще направя само една супа да си натопля гърлото.

# 258
  • Fort Worth, TX
Добър ден.Бях на лекар.Сега готвя .Подпалила съм камината.Утре си изпращам мъжа.Дано ни се падне ЗК, че ми писна да сме разделени.Обаче като там изкарва такива пари, които тук дори не може и да ги сънуваме.Дори и аз да почна да работя пак не можем и дА Ги доближим за съжаление.
Те ще тръгнат към обед, а ние тръгваме към Плд.
Смърфи, във ФБ те попитах за една жена с червена коса от албума ти за НГ2007.Прилича ми много на моя съученчка.Просветли ме как се казва.

# 259
Добър ви ден от мен!
Първо честит имен ден на всички празнуващи !!!  bouquet
Моренка Честит рожден ден на патерица и от мен.  Blush
Много здраве ,щастие и късмет в живота!!! Hug  bouquet

Баба Яка децата ги даваха от преди Коледа и сега тази седмица.Може да ги гледаш ето тук.
Скрит текст:
  има всички концерти,страхотни са.Такива гласове имат. Heart Eyes
titi888 бързо да оздравяваш. Hug
Контеска как издържаш ти се чудя.Страхотни снимки видях.  Heart Eyes
ма ко да минава това главоболие.Много е неприятно. Confused
Хортензия fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed да са нормални изследванията и да не те боли повече. Hug
Марѝ Hug
коконче и voi  да растат спокойно и бързо бебките!!! Heart Eyes
До като напиша Креми писала!!!  bouquet

# 260
Ма ко и аз като носех очила в началото имах главоболие.
Сега нямам защото не ги слагам редовно.

# 261
  • при късмета
Тити глава ме боли откак се помня. Имам шипове на врата, които са причина за мигренозни кризи. С очила съм от седмица, за по час на ден, евентулно да изгледам новините, докато шефа ми е превзел компа да играе.

# 262
Благодаря ви,момичета,относно съветите и успокоението за Гого.   bouquet
Сега той спи,а аз пооправих и изчистих и седнах да ви нагледам.Пак е мъгливо и няма да има разходка,а ми се искаше да излезнем да си напазарува.
Ние вече 7 дни сме на 90-дневната диета и се чувстваме добре.За днес съм направила пици със зеленчуци.
Децата и техните коментари са убийствени  Simple Smile Представям си и нашият младеж какви ще ги ръси.
Я да питам мамите с по-малки деца-направих му месно пюре и се чудя дали може да стои в хладилника, без да го стерилизирам.Те са само 2 бурканчета,а понеже в момента го захранвам с месо,в тях са повече зеленчуци и съвсем малки късчета.Вие как сте процедирали?

# 263
  • в сърцата на децата <3
Ста-ди, аз като захранвах лятото и правех пюрета за по една седмица. Държах ги в хладилника. Наливах горещи, обръщах да дръпне капачката и - в хладилника. Мисля, че ако са 2 пюрета може да изкарат 2-3 дена  newsm78 Ти нали редуваш - ден жълтък - ден месо? И месо на не повече от едно хранене в деня. Аз така захранвах, да може да свикне организма и да не направи алергия.

Момичета, днес стигнах до интересно, но тъжно заключение - на пазара има само 1-2 читави сирена. Ели се подсича от некачествени млечни. Домашна извара от козе мляко и домашно сирене - няма проблем. Купено сирене или извара - подсечено дупе с пъпчици. Вчера случайно купих едно сирене - някакво дядово беше - от него не се подсече. Подкарах ги наред всичките. И от по-скъпи се е подсичала, и от по-евтини. Това беше към 7 лева килото. Твърдо, плътно и наистина вкусно. Но пък и от по-евтините има добри. От това, обаче, няма реакция на дупето. Не знам вече, само боклуци продават... Не ми се мисли в детската кухня какво ползват, но се беше подсякла до кръв. Добре, че я спрях. В момента пека козуначени кифлички. Да видим какво ще стане. Дано да станат...

# 264
Ангелче,благодаря ти за отговора. За месните пюрета знам,че са през ден и се редуват,но не сме стигнали още до жълтъка.
И аз си мисля какво сирене да пробвам за захранване, че ни предстои, а той както съм споменавала е с алергия и атопичен дерматит и нещата са малко сложни. Мисля да питам лекарката дали може да му давам домашно и да помоля свекървата да му прави.

# 265
  • при късмета
Аз съм захранвала с купени пюрета, по съвет на педиатърката. За месните още повече. Даже като започнах да му готвя, още много време рибата я ядеше на готови пюрета, че ме беше страх да не изпусна костица, нищо, че взимах филе.
И на кухня е бил и то държавната, много съм доволна. По стечение на обстоятелствата ходеше в общинската яслата, към която готвеха за разносната кухня. Като тръгна на ясла беше свикнал с храната и се хранеше много добре там.
Като беше бебе около нас имаше случаи на салмонелоза от домашни яйца, млечни продукти и месо. Според мен там риска е по-голям, защото няма кой да изследва и контролира продуктите. Даже тези които ги предлагат си ги консумират без никакъв проблем, но с бебетата нещата не стоят така.
За бебешките храни контрола е добър. Взимала съм и български и вносни.
Ста ди при такива проблеми се консултирай с лекарката за всяка нова храна

# 266
  • Fort Worth, TX
Aз не бих рискувала с домашни сирена и млека, но вие си знаете.

# 267
Добро утро и от мен! Вчера не съм била много ясна, защото сме все още в Чили, аз просто се записах на една екскурзия тук с посещение на къщата на Пабло Неруда на Тихия океан и една бутикова винарна. Иначе в Колумбия се връщаме в събота посред нощите.

Креми, ще ти отговоря на ЛС във фейсбука!

# 268
  • в сърцата на децата <3
Ами и аз така по съвет на педиатърката започнах с купешки пюрета. В пюре пиле с някакви зеленчуци на Ганчев намерих крак от насекомо - хлебарка ли беше, огромна муха ли, паяк ли... Гнусен и космат  Sick Sick Sick Започнах да взимам Хип. От тях пък повръщаше. Хапне, оригна я хубаво и след 5 минути - всичко наобратно. И започнах с домашно. Не се притеснявам да давам домашни, защото не са купени домашни, а са наши си. Яйца и месо от домашните пилета на баба, извара и сирене от козичките на мъжовата баба...

# 269
  • при късмета
Ангелче, правили ли сте изследвания на малката? Може да реагира на нещо друго, не точно на сиренето. Със сигурност не е към белтъка на млякото, защото щеше да реагира и при двата варианта.А може и да е само към краве, ако от козето й няма нищо.

Домашните животни се заразяват предимно с храната, а от там останалите в стопанството. Например прасето и кокошките със бактерии в зърно например. Козата от тревата която пасе, каква е гаранцията, че преди нея там не е имало дарадонки от заразено животно. Никой стопанин няма да си зарази животните умишлено, даже не зависи от него. Просто това е принципа. Не, че вашия случай е такъв. Казвам го само за информация

Общи условия

Активация на акаунт