станах в 10,30 аз, голям сън му ударих днес, за сметка на вчера.
Ма Ко страшни са, особено твоя шеф, сега свикна ли да те гледа с очилата

Аз преди да се роди сина много си лакирах ноктите, винаги с маникюр абе 6-ца от всякъде. След като се роди за първи път се лакирах когато той беше някъде към 3 и половина. Ама с един ярък червен лак и това дете като каза не, не даваше да го пипна, като ми видеше ръцете стискаше очи да не ме гледа, и до ден днешен не дава да се лакирам.
Аз нали съм ви казвала че съм била кестенява, червена и руса преди черното. Да ама детето ме помни само черна. Един ден се прибирам от задачи и той ме вика - Мамо ела, ела да видиш Камелия (в него период ми говореше на име). Аз питам какво да я видя - а той Камелия кошмар, вещица. Това за периода когато съм била руса
Пуснал си той стари видео записи и изпаднал в ужас. От тогава винаги като кажа че ще се боядисвам проверява какъв цвят боя съм си купила 
Мари много ми хареса видеото с пеещото момиченце от ФБ, я да ми кажете тези деца всеки ден ли ги дават при Слави или само определени дни. Аз от години не го гледам предаването му ама тези деца си струват да се гледат.
Мамче
, защо си се сдухала, пиши, сподели ако искаш, излез от ъгъла 
Отивам да изпия още едно кафе че още ми се спи.

Представям си и нашият младеж какви ще ги ръси.
Ти нали редуваш - ден жълтък - ден месо? И месо на не повече от едно хранене в деня. Аз така захранвах, да може да свикне организма и да не направи алергия.