Има естествено и купени пюрета и му ги давам,когато не съм имала време да му направя.
Креми,аз самата не мога да близна домашно мляко или сирене.Затова и за него се чудя толкова много.
Не сме правили изследвания, защото реагира само на сиренето по този начин. Кашкавал яде без проблем, кисело мляко - също - и краве, и биволско. Явно има някаква химия, която слагат в някои сирена, щом на това дядовото не реагира. За домашните животни ми е ясно на какъв принцип се заразяват, но и при купените няма гаранция. Като знам как мине - не мине време и бумне я хранително натравяне, я салмонелоза... Няма как да ги предпазим от всичко. Можем само да се надяваме, че правим най-доброто...
, ама кой беше, дали някой му отговори, ако не да издиря моята рецепта да я пусна, че колко неуспешни опити имам с него не е за разправяне, докато стигна до правилната рецепта.
Това е,напрегнато ми е...и ми е кофти...кога ще си намеря работа..Искам да работя,не искам да стоя у дома без пукната стотинка...уффф.Извинявам се,че ви товаря,ама ми е много гадно 

ще мога да ги забърквам

ами ние другата сряда правим 1 месец, кога хвръкна това време, нищо не разбрах

Успях с цялата си сила да и надуя главата от приказки, ....ами приказлива съм си. 
Имаме ли си Антония?? Май не!

Препоръчани теми