Домакини 27

• 35 417
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравейте, момичета. Hug Влизам само да ви поздравя, обличам се и ще ходя да меря така да се каже улиците на София.
Днес стават точно 5 месеца откакто мъжът ми замина в по-добрият свят и не ме свърта. Детето ми е на работа.
Вчера ходихме до село до гробищата. Не бяхме ходили от преди празниците, но при нас има определен период в който не се ходи. Поверия разни и аз заради мама най-вече ги спазвам. Поне до година. После ще видя...
Това от мен.

Всички болнички да оздравяват ви пожелавам. Hug

Чета ви постоянно, но не се включвам защото не винаги пасвам на обстановката... Rolling Eyes

# 331
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Стегнах багажите и чакам да минат да го вземат.Приятен ден,След малко тръгваме за Плд.Сега да видя дали са сериозни градските:-) Повече няма да ви напомням:-)

# 332
  • в сърцата на децата <3
Аааа Кремче, я кажи за какво да сме сериозни, аз съм изпуснала  newsm78 Да дойдем да ти направим едно посрещане?  Mr. Green

Марѝ,  Hug Пиши, нищо, че не "пасваш" на настроението. Нали за това сме тук, всеки да си каже какво го боли, къде го сърби и защо му е драго...

# 333
  • Fort Worth, TX
За кафе:-) Предлагам разходка на гребната тези дни Simple Smile

# 334
  • в сърцата на децата <3
Аз съм първа пушка - мога всички дни без сряда, че ще ходя до кадастъра да оправям апартамента. Като гледам прогнозата в понеделник май е най-подходящо?

# 335
Добро утро! То вече е ден, но сега се излюпих.
Карам телеграфно, после по-подробно.
Вио, ако си забелязала и при нас е като у вас - двете деца са болни в комплект. Няма начин , как да ги разделиш? А и да успееш, нали сновеш между двамата, ти може да не си болна, но разнасяш. Ема на 18-тия ден се зарази от кака си - кашлица,сополи. Минава и заминава, остават само безсънните нощи. Спрях да се обвинявам, да изпадам в дупки, да премислям. Близо две години е така и ще продължи, друг вариант няма. Просто трябва да се успокоиш. С времето ще разбереш, че това са бели кахъри. Понякога си казвам ,дано е само това, всичко, що е лечимо, се преживява.

# 336
Пловдивчанките, щом е с ходене, мен ме отпишете тоя път. По-нататък като се оправя, може.

# 337
  • Fort Worth, TX
Ти кажи, че ще дойдеш и естествено ще се съобразя с теб.Simple Smile

# 338
Дари обикновенно отговарят на агресията.Емо като почна градина не знаеше как да реагира.Баща му му каза само да те видя,че не си ял или си набит мисли му.От тогава се защитава сам.
Последно разказа ,че някакво го бутнало.Той му казал да спре,а то продължило и нашия го ударил.Госпожата го наказала седнал на стола.Той вика аз я видях и като се загледа на страни се измъкнах лекичко.Голямо дяволче е.
Стади слагай му една възглавница да го подпира,ще се научи.
Мари Hug

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 13:20 от titi888

# 339
  • София
 wavey
Време е за кафе. Стана 16.30 ч Отивам да го тресна едно, е те това

Вале, благодаря за рецептата, ама много работа бре, жена. Има да си печа платки до разсъмване.  То не е една, не са две...За мен нещо бързо и лесно. Нямам  търпение.

# 340
  • София
Марче, ама те много бързо се пекат, по 3-4 минути едната.

# 341
Ангелче, късно ли е да ти отговоря за Гладитори? Пиши.

# 342
  • София
Да ви покажа каква питка сътворих преди малко. То си е като пица де, пълнена е с разни неща, но много ми хареса идеята за сплитането:

# 343
  • UK
МАРИ  Hug Hug Hug
МОМИчЕТА
   bouquet

# 344
Какво става, Коконке?
Вале, както винаги супер си се справила.  chef

Общи условия

Активация на акаунт