Домакини 27

• 35 415
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте.
Мари Hug
Малката и тя болна #Cussing out,с баща и лежат двамата...Дано им мине скоро,отивам при тях.Лека вечер на всички

# 346
Добър вечер момичета,
има ли някой на линия  newsm78
Кака Дака   Hug, бързо оздравяване на малката и ТМ и дано теб да те прескочи.
Коконке   wavey  Heart Eyes
J_M_M какво стана с компреса, малкия даде ли да му го направиш  Laughing
Лусс дано да не е голяма повредата на кафе машината и бързо да я оправят. Водата в София не е варовита и на дали е котлен камък.
Вио, спокойно, всяка майка е така, още повече че децата ти не са боледували до сега (Ванко де, Дея е още малка), не се обвинявай, ти нямаш вина. Успокой, децата трябва да виждат една спокойна майка, особено когато са болни.   Hug
Днес ще има ли нощна смяна newsm78

# 347
Нямам сили само лежа.Днес станах колкото да наготвя и да дам на Емо да яде.

# 348
Аз пък днес не съм се спряла, чистих цялата къща, изпрах няколко перални, че утре ще я разглобяваме, нали имам проблеми с нея. Видяхме преди 2 дни от какво е, утре ще я разглобим да свалим счупените части и в понеделник да ги купим и да ги сменим. Оказаха се амортисьорите счупени и лагера на барабана.
Мога да я ползвам само за пране без центрофугата ама в това време няма да ви казвам как ми съхнат дрехите.
Пак започнаха болестите, ужас, май скоро и в София ще обявят грипна ваканция. В нашето училище разбрах че има доста болни деца.
Тити  Hug, Емо как е, пази го да не го заразиш и него
Марчевааа, къде си  newsm78, пак ли филми гледаш

# 349

J_M_M какво стана с компреса, малкия даде ли да му го направиш  Laughing
На обяд без гък да каже сложихме компреса, обаче бяхме сами.Тази вечер пред баща си такъв спектакъл беше... но все пак е с компрес на врата, и не само той , една жаба лежи до него на възглавницата и тя е с компрес, и температурата и мерих и хапче и давах само и само да спре да мрънка.Пак с добро става иначе прибягвам до заплаха че ще слагам свещичка и се кротва.Гадна съм ама искам да оздравее овнето .
Ами като гледам много болни Поли , дано малката не се зарази,Вио,Kaka Daka Hug titi888 и ти ли ?
Валенцето видях я , много добре изглежда Simple Smile аз утре ще меся за понеделник да има за мъжа да си вземе за обяд.Откакто е на диета направо спряхме тестените неща иначе всеки ден я сладкиш я питка , кекс , а сега веднъж в седмицата и това е.

# 350
Пу за мен!
Къде сте?

# 351
Ето ме , сядам след малко.

# 352
Защо не ми показва от няколко дни новите отговори?!

# 353
Ще ме побъркат моите дребчовци с това неядене. Някой давал ли е Апетон на детето си?

# 354
Ще ме побъркат моите дребчовци с това неядене. Някой давал ли е Апетон на детето си?
Аз на баткото веднъж заради един лишей и такъв апетит му се отвори, не съм се сетила да купя на злоядко, не му ли хареса яденето кара само на хляб.

# 355
Защо не ми показва от няколко дни новите отговори?!
Не знам , не съм забелязала при мен да е също така .
Днес се отчетох с 5 часа работа от 8-1 ,след това ме взе мм  с детето (те си се гледат уикендите и петъците когато работя ) и отидохме пак на пазар ,но този път за храна. Взехме каквото взехме за седмицата , разопаковах тъкмо чантите от работа,обядвахме и те излезнаха с детето да мият колата и да се търкалят из снега, а аз седнах да си почина малко и да оправя де що има по шкафовете. Ще пускам пак перални с хавлии,спално бельо и новите дрехи ,извадих сушилнята и сядам вече.
ММ попълни абонамент за 'Нешънал географик' списание и чакаме списанието тази седмица .Ще има специална статия за Канада и променливото време. Днес е разкошен слънчев ден пак с температури -1 до -3   и всички казват,че това е нетипична зима  Crazy

Баба Яка, успех с пералнята . Дано ви я оправят и да имат новите части . Praynig

# 356
  • при късмета
Здравейте,
Много болни и шефа с тях. Уж му нямаше нищо, до 2 часа бяхме навън, като се прибрахме взе да му тече носа. Привечер обърна на запушване. Не може да спи горкия, буди се непрекъснато. Няма Т засега, ще видим нощеска.
Вио, знам, че е гадно и аз съм казвала същото поне 100 пъти, ама не сме виновни. Никой не си разболява детето нарочно.
Преди все казвах, че най-мразя да ме боли глава и да ми е студено. Сега най-мразя детето да е болно.
Поли, Джейми да се оправят и вашите деца, на Кака Дака цялото домочадие
Мари  Hug
Креми, мъжа ти по много време ли го няма?
Приятна среща на пловдивчанки, софиянки несериозни се оказахме  Embarassed
Хортензия ти да почиваш
Контеса, много е трудно с един почивен ден в седмицата. Най-искрено ти пожелавам да си намериш по-подходяща работа или поне на по-малко работно време.
Какво и е нитипично на зимата с -3 градуса, да не им е топло на канадците?
Баба Яка да документира ремонта на пералнята и да ни проведе кратки курсове после
По едно гуш на всички, отивам да лягам, че ще ставаме през 2 часа сигурно.  Hug

# 357
Днес си лягам рано, спи ми се, а и не успях да си харесам филм. Днес изгледах "С деца на море" и "Войната на таралежите".
Болните да оздравяват бързо! Лека нощ!

# 358
Емо вече кашля.Как да не  го заразя като спим в една стая.До сега кашля дадах му сироп и се успокой.
Писна ми от болести вече.

# 359
Добро утро Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт