Домакини 27

• 35 412
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, дами!
От доста време надничам от балкона и най-накрая се реших да сляза при вас Simple Smile Надявам се да ме приемете във вашата уютна група!
Да се представя: На 29 години съм, от Варна. Омъжена съм и имам две деца (момичета) - голямата е на 2 години и половина, а малката - на 3 месеца. Обичам да пътувам (въпреки че не съм го правила откакто се омъжих), да чета, да се разхождам, да спортувам, но най-много обожавам да отида рано сутрин на плажа, да се изкъпя в кристално чистата вода и после да пийвам кафе, наблюдавайки морето - мога по цял ден да го правя Simple Smile
Пожелавам на всички приятна неделя и много усмивки   bouquet
P.S. Опитах се да ви почерпя виртуално, но не знам как става, почти не съм писала в този сайт Simple Smile

# 361
  • Fort Worth, TX
Здравейте.
Голяма мъгла в Плд, а ще ходим на Рд.
Мако, м/у три и шест месеца в годината.Сега няма да го има за шест, но ние вероятно ще пътуваме за около месец и нещо.Привет на новото момиче.

# 362
Добро утро Hug
Благодаря за кафето  bouquet
И добре дошла на новата домакиня Hug

# 363
Добро утро!  Hug
Благодаря за кафето на Контеса!  Hug
Добре дошла на новата домакиня.  Hug
Валенцето, чудесна питка.  Hug
Болничките бързо да оздравяват.  Hug

При нас е мъгливо.  Sad
Хубав ден на всички!  Hug

# 364
Добър ден.Благодаря за кафенцето.Добре дошла Iced Tea
Малката не спа спокойно,покрай нея и аз и сега съм капнала.Кашля много лошо,утре ще я водя на доктор,тези лекарства,които и давам,нямат ефект.Да ви попитам,някой знае ли как се прави мед,олио и ракия(да давам на малката) в смисъл в какви пропорции,колко мед и т.н.Мерси предварително.Имам да посвърша някои работи,да наготвя,да поизчистя и да пусна перална.
Хубав ден всички,и болните да оздравяват.  bouquet

# 365
Здравейте  Hug
Ма-ко, и вие ли сте болни  Tired Ужас, няма ли да свършват вече тия болести?!?
Long Island Iced Tea , добре дошла при нас  Hug
Кака Дака, скоро да се оправя малката!
При нас е слънчево, и мисля да изведа дребосъците следобед малко на разходка. Няма да се събираме с други деца, за да не ги заразим, ама все пак да сме навън. От другата седмица и без това го дават захлаждане (даже на места четох, че ни очаква сибирски студ, бррррр), та ще има да си седим вкъщи предостатъчно.

# 366
  • Sofia
Добро утро! Контес, благодаря за кафето!  Hug
Добре дошла, Iced Tea!  Grinning

Кака Дака
, да оздравява малката, не го знам тоз илач.  
Фортуна, щъка ли дребната? Simple Smile

Всички болни да се оздравяват!

Уфф... много ми писна от тая мъгла вече, пак е много... А слънцето се опитва да грее, ама... Време е за сняг, колкото и да не го обичам, май сушаво ще да е тая година...

# 367
  • UK
Ехоооу, здравейте, влязох да видя как сте и Теа се разплака и сега трябва да тичам  Crazy
Добре дошла на новата ни домакиня  bouquet и от Варна супер!!!

# 368
Какче, пропорциите се 1-1-1. Това обаче за теб, за нея ракия не знам. Аз на Мища за кашлица давам мед с канела. Може там да прибавиш олиото. Давай небет шекер да смуче. Чай от мащерка, подбел, мента, босилек - те са за кашлица. Ряпа с мед, сок от кромид лук, праз под всякаква форма готвен, синапена лапа - това се сещам сега.
Добре дошла на новата домакиня!  bouquet

# 369
Добро утро. Благодаря за кафето. Добре дошла на новата домакиня. Времето е перфектно днес. Ходихме на разходка. Сега чакам пералнята да свърши и правя пиле фрикасе. Може пак да излезем. Приятен ден на всички и бързо оздравяване на болните.

# 370
  • София
Добър ви ден, Убавици мои!  Hug
Какво правите вие?? Хортензияяяяя,  как си, почиваш ли си още.?  `Айде мина ти вече, ставай и се хващай на работа.  Simple Smile
Допивам си още сутрешното кафе - студено е ама и така си го пия и продължавам да с мотам.  Още съм по нощница, като фея съм и раздавам команди.  Simple Smile
Продължавам. Ще дойда по-късно.
Добре дошла на новата домакиня. Представила се е, но на гости се идва с нещо вкусно. Ние не отказваме нищо!!!  Всеядни сме.  Joy
Приятен!

# 371
Добър ден ! Най - накрая и аз да седна.
Barefoot Kontesa благодаря за сутрешното кафе Simple Smile точно от такова се нуждаем- снежно , а тук си и направо пролет без яке ходих до магазина.
Ето и едно за следобед.

Добре дошла на Long Island Iced Tea
Kaka Daka   и аз си мисля че е малка за ракия. Тук доста неща систематизирах преди 2 години , ако искаш разгледай.
Мъжът ми приспа малкия ,а големия досега писа по английски и е подредил да играем на околосветско пътешествие, отивам да играя, междувременно сложих един хляб ала Македонско девойче  Wink ще снимам ако се получи , и варя тиква .

# 372
Здрасти и от нас!С Емо  гледаме виж кой говори пак.
Добре дошла на новата мама!
Увеличава се и Варненската група.

# 373
  • София

........... междувременно сложих един хляб ала Македонско девейче[/colo Wink ще снимам ако се получи , и варя тиква .

Joy Joy И аз го правих онзи ден. Днес ще метна пък онзи на Смърфи.  hahaha

# 374
Здравейте, момичета! Благодаря ви за топлото посрещане!  Hug
Кака Дака, за съжаление не мога да отговоря на въпроса ти, за кашлица досега съм давала само сироп
Скрит текст:
Стодал
и билков чай с мед и лимон. Но те моите почти не са боледували още (да чукам на дърво). Стискам палци бъзро да се оправят всички боледуващи (гадни вируси)!
Вио, как ми се иска да не са познали с прогнозата (а дано, ама надали Simple Smile. Мразя да стоя затворена вкъщи, защото постоянно ми се струва, че е мръсно, и се чудя какво да изчистя (болен мозък).
Коконче, Тити, да, и аз съм от Варна, може да спретнем някоя разходка из Морската градина с децата Simple Smile
Марчева, знам, знам, че се идва с нещо вкусно, ама като не мога да разбера как да сложа снимка Sad Но смятах да ви почерпя по чаша от любимия си коктейл, отговарящ на потребителското ми име, както и по парче торта Династия – любима на всички вкъщи, правя я за почти всеки празник (Марчева и Валенцето са майсторки на тортите, сигурно я знаят). Simple Smile
Джей Ем Ем, благодаря за следобедното кафе и приятна игра, моята пък сега е на вълна пъзели, но естествено е най-интересно да се редят с мама... Simple Smile
Аз ще ходя да забъркам тесто за пица, че съм поканила майка ми на вечеря – обещала съм й отдавна домашна пица.   chef
Приятен следобед на всички!!!   bouquet[/i]

Общи условия

Активация на акаунт