Домакини 27

• 35 339
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Леле, нямате милост с тези торти и сладкиши! Crazy
Морена, прекрасно изглежда!

Слабост са ми, а д-то расте, и напролет ще се ходи по стадионите. Whistling Mr. Green

# 511
Много сте писали,нямате изчитане.И си имаме нови попълнения,добре дошли   bouquet
Всички болни да оздравяват.
Цял ден правя пюрета,на разходка ходихме,сега имам и вечеря да забъркам и нямам много време.Даже няма да ви споменавам всички,а ще ви пратя по една  Hug
Пак ще мина.

# 512
И ние бяхме на разходка, Ванко е в пъти по - добре. Даже мисля, че изобщо не го боли. Дано  Praynig
Обаче май ще си търсим нова количка за Дея  Crazy Вчера това беше една от гадостите - счупи ни се количката...Сега мъжът ми се опитва да я оправи, ама не се знае дали ще излезе нещо, или е за боклука.
Лошото наистина не идва само, верно са казали хората. Айде да свършва тая каръщина вече, че взе много да ми писва  Crossing Arms

# 513

Джейми на тази, дето си и' се чудила дали не е сурова  Simple Smile... аз такива ги оставям без съда, да придобият цвят и отстрани на долен вентилатор.
Да забавно е като започна да меся Simple Smile мъжа ми се смее че голямо ухажване пада на фурната , та после фотосесии...

# 514
  • при късмета
Здравейте,
като ви чета добре, че оставих детето вкъщи. Ходихме при докторката, слава богу само хрема, нищо друго. И гърлото и гърдите са му наред.Ще стои вкъщи докато има хрема, че иначе ще се разболее.
Вио, ако пътувам към вашия край специално ще се отбия да навестя "доктора" от вчера  #Cussing out Ако нещо може да ме накара да откача за части от секундата, това е такива "доктори".
Добре, че са се погрижли за ръчичката на Ванко, бързо ще мине. Да не я натоварва, само. Утре и за Дея да кажеш  Hug
Она, сега видях, че имаш три деца. Само браво мога да кажа, на такива семейства. Аз не се престрашавам.
Джейми прецени по детето. По-добре мерки да се вземат, макар и неналожителни, отколкото да се задълбочи.
Поли и вие да се оправяте
Добре дошла на Рали   bouquet
Моля, моля първенстовото по змииство си е мое никой да не ми го закача  Naughty ама ха
Чакате най-голямата змия да си легне и тогава викате, аз съм змия, не става така  hahaha 
Морена пак вкусотийки
Чак сега успях да седна, а шефа вече напира да си играе игрите. После ще дочитам, че половината не запомних

# 515
А казах на детето преди да тръгне на градина:Кажи на тая питка да става за да можеш да ядеш от нея.Той се доближава казва това и вика иначе ще те застрелям. Joy
Е от мен ли,от Емо ли,от рецептата ли ама се наду.Изпече се даже я попрепекох.
Има супа.Смятам да изпържа едни картофи със сирене.А мъжете да се спасяват на пици или пържени яйца.Изчистих най-после.Сега отивам да пия чай.Ами не съм оздравяла.Накашлям леко.Пия чай и чакам организма да се пребори.Вече поне нямам мускулни болки.
Отивам да си направя един чай и да изпуша една цигара.мятам картофите и ще стане време да вземам Емо.Изяде ми главата за курабийки.Аз все го смахвам ,че ще питам майка за рецепта.Днес каза,че щял да и звъни за рецептата и утре да му ги правя.

# 516
titi888 Колко сме много, знаеш ли колко много рецепти за курабийки ще имаш Simple Smile
Ние вечеряхме, и за утре имам от двата вида пица- постна ( само с гъби чушки и маслини) и постна шунка и кашкавал без нищо зеленчуково) ,че малкия ме кара да махна всичко различно  ooooh!

# 517
Тити, голям е сладур Емо. Видях снимки във фейса. Не можеш да откажеш едни курабийки на тези сини очи.  Heart Eyes

Като дете обожавах войнишките курабии, не че сега не, ама не трябва да ям такива неща. Само с тях успяваха да ме накарат да пия прясно мляко, хич не го любя това мляко. Ето ти цяла тема за тях:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=320316
После ще чакам малко снимки, за да се облизвам пред екрана.  Wink

Твърдо реших; на 90 дневната съм, да видим докога. Сега правя сиренето, което донесохме от Аржентина, печено във фолио с малко подправки и пресен лук, нямам домати в момента. Ако не изляза до магазина, довечера пак ще е същото или някаква импровизация на сирене по шопски.

Джейми - твоят мъж ли беше на тази диета? Как му се отразява?

Писенце - имаш ли някакви линкове как се правят мартеници? Усукани конци мога да направя, ама нещо по така ми се иска за тази година. Намерих от къде да си купя прежда, само сега остава да разбера и какво да я правя. Laughing Искам ММ да подари в офиса на колегите си, миналата година бяха много заинтересувани какво е това нещо на ръката му!  Wink

# 518
Смърфиетка да ами добре е сваля кила , преди 3 г я прави и тогава свали доста килограми, след това ги задържа , но от няколко месеца спря да спортува и се поотпусна и сега пак я съчетава с фитнес.Колегите му му се чудят как изкарва цял ден с едни портокали и тиква, ама и сам се усеща че е по- добре с по малко кила.
Скрит текст:
Курабии
4 к.ч. захар 3 к.ч олио 1 амонячна сода 2 ванилии на върха на ножа хлябна сода брашно колкото поеме до нелепнещо тесто.След оформянето се намазват с жълтък и се поръсват с захар аз правя половин доза и доста бройки излизат

# 519
Ехоооу...... Здравейте на всички!.....

Таквоз,начи......Да сЪ представя подобаващо,че разбрах,че съм се изложила начи....
Скрит текст:

За пиене...тук молим...

За който пуши тук...(не ме бийте - толкоз разбирам от цигари,щот не пуша)

Десерт

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 20:24 от TheNMaster

# 520
Мтъъъъй........От менИ - толкуз засега с Йеденето....

Иначе много ще ми е трудно да ви изреждам всичките никове в постовете си.......Ама ше се старая да чета......Щот нали време като липсва и е трудно.....Но пък ще ми е приятно да пиша с вас....Само да не ми се сърдите,че не отбелязвам всички(с празници и споделен проблем).....Пак казвам,че ще се старая...... Crazy

Не,че ще се сърдите,мА да кажа де...... Laughing

Иначе....Таквоз......ВърнаФ сЪ от работа,метнах една баница да се пече и ви прочетох набързо........Видях,че не съм се "вписала" в колектива подобаващо и рекох да се поправя(то мноУ време отнемало бре...Да се "впишеш" !  Shocked hahaha ) .......

Та ,така де......Покрай мен..... Grinning

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 20:38 от TheNMaster

# 521
Здравейте и от мен.Нямате изчитане,едва ви прочетох.Добре дошли на новите мами.Малката нощес пак не можа да спи уплаших се..каква кашлица,какво чудо.Сутринта я заведохме на док и и изписаха аб.Следобед пак не можа да спи от кашляне.Сега вече се поправи,явно аб е почнал да действа.И мен адски ме боли гърлото.Сама съм,малката заспа,а ММ отиде да поиграе карти за малко,аз ще си метна един душ и пак ще дойда.

# 522
  • Fort Worth, TX
Не видях бира Mr. Green Mr. Green

# 523
  • София
Mr. Green Ма никак не си нахална, никак.... Hugшегувам се, де!

Може ли свекървата да живее на 3хил км оттук и да успее да ме вбеси за 5 мин точно, м?! Изкарах си го на синчето и, сега съм сърдита на целия свят и съм се надула като въшка...туй то. Crossing Arms

# 524

Сориииии...... ooooh! Embarassed

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт