Домакини 27

• 35 338
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Fort Worth, TX
Mr. Green Ма никак не си нахална, никак.... Hugшегувам се, де!

Може ли свекървата да живее на 3хил км оттук и да успее да ме вбеси за 5 мин точно, м?! Изкарах си го на синчето и, сега съм сърдита на целия свят и съм се надула като въшка...туй то. Crossing Arms
Нахална съм.Всичко друго има, ама бира не.Твърдо не близвам.Не пуша.Вече и не ям.Какво ми остана , Вале?Едната бира, нали?
За свеки не се нерви бе жена.Да не ти казвам къде да си го туриш, че ще ме обявят за простакесата на темата. Mr. Green
И не си го изкарвай на момчето то каква вина има. Stop

# 526

Може ли свекървата да живее на 3хил км оттук и да успее да ме вбеси за 5 мин точно, м?! Изкарах си го на синчето и, сега съм сърдита на целия свят и съм се надула като въшка...туй то. Crossing Arms

Може,може......Всичко може.......Да дОда да тЪ почеша,м?! Поне толкоз мога да направя......Или поне да ти пратя чесало (
Скрит текст:
) ,че те въшките чесане искат май...... rotfImbo

Сюрозно,ако трябва да казавам.....Не си го слагай на сърце! .....Щом не се разбирате,добре,че поне не живеете заедно,че тогава е проблем.... Hug

П.П. Креми,видя ли бирата? ......чИ Съ притесних начи...... hahaha

# 527
Вале като прочета тая твоя фраза надула съм се като въшка и ме избива на смях. Joy
Може,може това е  свекървище все пак.Не за час от секундата ами за миг .
Опасни са ама какво да се прави.
Отивам да си зяпам сериалите айде до после.Ще се включа за нощна.

# 528
Мързеливо ми е се замъкна на компа, че мм взе лаптопа. Затуй лежа и гледам Джейми Оливър, и се облизвам. Няма наяждане тая моя уста.

# 529
  • София
Айде едно поздравче от мен- надутата въшка, за лека нощ:
http://www.youtube.com/watch?v=XA2NhYYuafQ
И аз се уморих от хорски съвети, ама нейсе, мама ме е родила добра и ме е възпитала и това ще ми тежи цял живот.

# 530
  • Sofia
Аз такова, та... за курабийките де... нали колкот' хора, толкова и рецепти, та ей на и моите.  Laughing
Нищо, че Кремито за бира мечтае... Crazy

рецептата на клик  Wink

Вечеряхме пъстърва със салата айсберг и надупени картофи.
Май у-щето утре няма да ни се размине, та таз вечер не трябва да осъмвам. Naughty
Подстригана е Гушкан, исках по-късо, но след месец-два пак ще идем.
Скрит текст:

Мастърче, ще ме умориш с тия мишоци...  Laughing

Ох и лафа за въшката на Валенцето и "ненаялата се уста" на Мушкатова -  Joy  Joy Joy....

Болните да оздравяват!  Hug

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 22:23 от Morena

# 531
Добър вечер  Simple Smile
Децата заспаха, ние хапнахме (ММ заспа на дивана естествено)  Sunglasses
Аз досега гледах Невъзможен Хотел по Travel Channel и май май ще лягам...
Вале, разбирам те. Аз гледам да не се оплаквам де, моята и тя обича да дава непоискани съвети, но пили само на главата на ММ, а аз се опитвам да не обръщам внимание... Не че не се изнервям понякога, ама гледам да пазя добрия тон...
Хортензия, и аз го харесвам Джейми, ама да не готви в моята кухня, че няма изчистване след него  Mr. Green
Лека нощ от мен!

# 532
Морена, много сладко момиченце Hug

# 533
  • Fort Worth, TX
Мастер, видях.Официално те поздравявам с добре дошла в групата.
Моренке, чудни, чудни.Като свърша с диетата ще те посетя:-) Кой трамвай беше 5:-)
Малката ти е разкошна.

# 534
  • Sofia
Благодаря, Iced Tea, КремиHug
Креми, баш тоз трамвай, заповядай!  Hug

# 535
Мастер, видях.Официално те поздравявам с добре дошла в групата.

Пфююююю......Разгеле!   sweating

Мастърче, ще ме умориш с тия мишоци...  Laughing

М? Ко РЕЧи?!

Aaaa, за мишоците.....Ми те...таквоз.....Пожелват ви утре приятно училище.....

Много ти е сладка малката! Пу-пу-пу......

Аз таквоз.....шА ви пожелая Лека нощ! Щот утре......Рано,рано.....Ужас и безумие!

П.П. Слагам картинките за веселост на скучните ми писания.....Някой да'н ми сЪ разсърди...... Laughing
Ако има сърдити да са нареждат за такива.....

# 536
  • при късмета
Ха привет,
Морена, снахата е прекрасна
Вале, пак ли  Hug кажи поне какво направи. Аз нали упорито трябва да тренирам за "добра свекърва" отсега, ама не ми се отдава.
Шефа имаше гадже още от яслата, миналата година в 1 гр. също. Началото на тази уч. година заяви "Сега няма да имам гадже, още се чудя и ще ги оставя да се избият"  Shocked
Иначе пита за това, как се правят бебета преди да навърши 4г. Знае даже как влиза в корема на мама, но не може да си обясни как "тия семенца от тестисите ще излязат навън", това обясняваме сега. Не, че няма да пита и като порасне.
АЗ гледам "Гувернантката" за не знам кой път.
Креми ти съвсем без пороци ще останеш
То па требЕ да имаме по некой дефект, не може да сме такива умни, красиви, работни и най-вече скромни.
Хортензия ти как си?

# 537
Тая вечер ще лягам рано май, кръвното ми е 130. Що ли? Пих от на дребната млякото с една лъжичка канела, сега ще си направя и циганска баница с мноооого чубрица и се хоризонтирам. Ще ви чета, де.:-*

# 538
  • София
 Banghead писах, писах и ми изчезна всичко.
Започвам ви!
Така, гледам купон се е завихрил.  Мастър, ама ти даже и прекали, а спри се де. Пък и претенции задоволяваш, гледам и за мен си се сетила, че пуша...отличничка си!!! Мишока е разкошен. Ако можех щях да си го направя на аватарче, ама не мога.
Вале, ама що бре жена се ядосваш, пусни го да тече.  Simple Smile
Креми:  "Твърдо не близвам, Не пуша. Вече и не ям. Какво ми остана,..." и аз това се чудя  newsm78 ами ще се свършиш бре, жена. Искаш да живееш 300 години, като орлите.  Heart Eyes  Пуша, пия и по мъже ще хукна...тези дни  Simple Smile Вие не сте желаещи, така че ще съм сама.  Heart Eyes
Моренка, много е красиво това дете. Много!
вио, аз така и не разбрах, в крайна сметка какво е станало с ръката на детето. Няма значение, важното е , че е добре. Пазете бебето.
Кокона я няма, Мари я няма, Славуна я няма...обичайните заподозрени сме. Ама ще извадя червен молив и ще видите вие  Naughty
Контеска, да ми кажеш как успя да извадиш онзи пръстен от ръката си. Закъсах го жестоко. Пуста суета мамка му, набутах един `щото е красив и му блещат камъните, трудно мина през ставата,  но жестоко бутане беше, а сега пръста ми се изду като балонче. Абсурд е да го извадя, не със сапун , не с олио, не, не и не! Ще трябва да го режа...пръста.  Mr. Green  Пръстена не си го давам, фръц. Ама ги върша и аз едни..
Смърфи, радвам се че си получила картичката.  Hug Да ни разкажеш подробно. Чили е уникална страна.
Мушкатова, а стига си лежала, на теб ти хареса , май.... Simple Smile
Бабка я няма.
Тите, питката как е?? Видя ли че стана
И престанете с тези  рецепти. Повече няма да пускам щото минавам на глад...тези дни. ММ минава зад мен и ме потупва по едни задни части и ми казва: " поохраних те, мила... Mr. Green ШЪ го убия някой ден
Людачка, къде си?? Кой още, кой още...ами на всички ви   love001
Ще се върна, ей

# 539
О ,да заповяда да ми наготви Джейми.Ще чистя с кеф след това.
Има страшно хубави неща понякога.Други не са ми по-вкуса.
Мм уж щеше да ме води в негов ресторант тук.Ама с обещанието си останах.

Общи условия

Активация на акаунт