Домакини 27

• 35 330
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Нощната смяна нещо я няма никаква... Чакам мм да се върне от работа, че сме подхванали с него един сериял и нямам търпение да продължим.

Сега да ви кажа на две, на три, какви ги надробихме на летището, ама в скрит текст, да не ставам досадна:
Скрит текст:
Това пътуване го организирахме за два дни. Знаеше се, че ще има командировка до Чили, но се планираше за по-дълго време и по друго време на годината. Ама хората там в големите л**на и мм видиш ли трябва да им помогне. Както много пъти съм казвала, на този континент, въпреки че е скъпо, народът лети, та се самолетите се късат по шевовете. Моят билет го купуват оттук, на мм оттам, беше много трудно, ама на края успяхме да се сдобием със заветните билети. В деня на връщане, първата работа сутринта е да направин онлайн чекиране. Сядаме двамата убавци и започваме. Първо за него, после за мен. Да, ама не... След като сме свършили с него, при мен се оказва, че изобщо редът с мястото на мм не съществува. А, сега де! Почесохме се по главите, поразмислихме и решихме, че тези три реда, дето се виждат при него, а при мен не, са редове за специални пътници (авиокомпаниите имат по няколко реда седалки, които не може да ги избираш онлайн, но все пак се виждат) и решихме, че на летището ще помолим да ни сложат един до друг. Спокойни си изкарахме деня, бяхме на финала на Рали Дакар. Едно слънце се беше облещило, сега сме с текезесарски тен. После отиваме на летището, минаваме през гишето, пускаме багажа, минаваме през хиляди други проверки и стигаме пред гейта. Те пък взеха, че го смениха и хайде пак се набирахме до другия край на летището. Пристигаме на новия гейт и аз любезно моля да ни преместят заедно. Момчето чука нещо по компютъра и ни поглежда втрещен: Билетът на вашия съпруг е за утре, той не знам как изобщо е минал и стигнал до тук, но той има същите полети като вас, но с утрешна дата. Вярвайте ми, по-скоро очаквах да видя извънземно да ми се плези през прозореца, отколкото това. Пълен шок и паника, ами сега. Но момчето печено и вика: Има места в самолета и тъй като категорията на билета е по-висока, мога да го кача на този самолет без никаква глоба. Искате ли? Ами искаме, разбира се. Увери ни, че и куфарът ще дойде, но същото това упражнение трябва да стане и за втория полет от Лима. Смени бордната карта и влетяхме в самолета. След три часа полет, кацаме в Лима. По закона на Мърфи, кацаме със стълбичка, а не на ръкав и губим ценно време от малкото, с което разполагахме. Стигаме до гишето на авиокомпанията и една "любезна " девойка ни вика: Полетът е 100% пълен, полетът е затворен, не се знае къде ви е куфарът и нищо не може да се направи. Ето това не го очаквахме. След кратка разправия ни посъветва да отидем директно на гейта и ако някой не се появи, ще качат ММ. Отиваме там и за не знам кой си път обясняваме ситуацията. Получаваме почти същите отговоти, но момчето там беше много готин и ни обеща да направи всичко по силите си. Е, и това е нещо. Но основният проблем е къде е куфарът, натоварен ли е или е още в Сантяго, че не можело куфар без пътник да лети и обратното. Мина се време, нищо не става, чакаме някой да не се появи, ама йок - всички са там. Аз последна стоя и чакам да стане чудо. В това време се разбира, че не могат да качат ММ и на следващия самолет, защото и той пълен, трябвало да чака 24 часа до неговия си полет. Е, това вече ме срази и очите ми се насълзиха. Но стискам зъби и тръгвам по ръкава към самолета. Точно по средата на ръкава, чувам ММ да вика да го изчакам и обръщайки се го виждам да бягат заедно с това момче към самолета. Аз съм тотално останала без звук и картина и не зацепвам какво става. Влетяваме тримата в самолета. Моята седалка в началото, сядам, а те ме подминават. Три реда след мен спират и момчета моли един от седящите да се премести в бизнес класата, а ММ му взе мястото. Аз още по-опулена и когато момчето излизаше от самолета ми каза: Успокойте се, ще пътувате заедно и ми се усмихна. Не знам как не го разцелувах. Излезе и затвориха вратата на самолета. Не знам как стана това чудо, ама стана. След още 3 часа кацаме в Богота и сагата къде е куфарът продължава с пълна пара. Да не мислите, че историята приключва, нееее, това е Латинска Америка все пак. След като стана ясно, че куфарът на ММ го няма, намираме човекът, който отговаря за загубени багажи. Отново се повтаря историята, като това летище е единственото, където никой не говори английски. Е, говоря на испански, той ни разбира и иска етикета за куфара. Но той не е в нас, явно е останал на старата бордна карта на мм още в Сантяго. И онзи ни казва: Ами нищо не може да се направи и си тръгва. Часът е 3.30 сутринта, а аз още треперя от случките досега и като се развиках... Такъв скандал вдигнах, а съм кротък човек. Разбрахме се, да го изчакаме пред офиса му и да пуснел някакво запитване, защото видиш ли, без това етикетче не можел да намери багажа. Чакахме точно 2 часа без никой да се появи. Супер нервни отидохме до офиса на самата авиокомпания и те по едно уоки-токи се обадиха на техен колега да ни помогне. Идва един сладур, аз за 123421 път обяснявам всичко и той започна да пише нещо и след няколко минути по името на мм намери номерът на етикетчето и по този номер пусна и търсене на куфара. На другия ден, тоест вчера ми се обадиха, че куфарът ще пристигне следобед и тъй като тогава ходихме да посрещаме един колега на мм, направо си го взехме. Е, това е всичко. Не е кратко, а и сигурно не изглежда супер драматично, но за нас си беше много притеснително и стресиращо.

# 556
Добро утро.

Децата ставаха едно след друго в 3 ч и аз се разсъних.Сега ще  пия кафе и ще си поиграя на спокойствие.
Смърфиетка много неприятно, най- важното е че всичко е приключило .

Моя дребосък има навик да скача из стаята от леглото на раклата ,по столове само викам че ще се пребие, е снощи се случи.Сега има огромна рана на брадата, то беше рев,молби да не слагам лепенка.Днес се надявам да е по кротък.
Да знаете колко ми е добре тук с вас,темите в които съм била по-дълго са няколко(бебешорски истории,училище), но тук ми е много уютно  Hug

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 04:30 от J_M_M

# 557
  • София
Марчева, студени ръце, цял ден глад  без сол и кафе да се обезводня малко и след това напъни със зехтин и сапун . Болеше много и трудно излезна ,но го прекарах някак си и спасих пръстена от рязане.УСПЕХ  Hug
Ох, ще ми се разсърдите ако ви кажа какво си помислих, нали чела-недочела, ма отде да знам, че за пръстен иде реч, направо реших, че някой има проблеми....със затегнах стомах. hahaha

Джейми, мерси за кафето!

Още ме държи от снощи , ма няма да се ядосвам, обещала съм си по-малко ядове тая година.  Tired
а какви отвратителни неща сънувах, не е истина. Па като прочетох какво означават, направо ми се скапа и малкото настроение, дето имах. Ще изляза днес да похарча нЕкой лев, белким се поотпусна мъничко. Crazy

# 558
Добро утро!
J_M_M  Hug и ние не спахме нормално, големия на няколко пъти плака, че нещо започва д му се запушва нослето  Tired чак в 5 се сетих, че имам физ.р-р и на бързо му го промих, успокои се и сега спят  Heart Eyes
Валенцето  Naughty не чети  Hug имай положителна нагласа  Hug
Ще се върна назад да ви дочета  Hug

# 559
Валенце , недей да четеш  мила  Hugтака деня ще започне по - добре .
А колкото до п
Марчева, студени ръце, цял ден глад  без сол и кафе да се обезводня малко и след това напъни със зехтин и сапун . Болеше много и трудно излезна ,но го прекарах някак си и спасих пръстена от рязане.УСПЕХ  Hug
Ох, ще ми се разсърдите ако ви кажа какво си помислих, нали чела-недочела, ма отде да знам, че за пръстен иде реч, направо реших, че някой има проблеми....със затегнах стомах. hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy е развесели ме .
Аз така сутринта докато разбера за кого става въпрос

На Джейми и аз много неща му харесвам, ама и не малко - не.
доста  Tired ама схванах   Laughing иначе много е хубава Гушкан Simple Smile

# 560
  • Fort Worth, TX
Добро утро.
Джейми, мерси за.кафето.Как са децата?
Смърф,вашто си е цял латино сериал.Голямо приключение.

# 561
  • Fort Worth, TX

Джейми, мерси за кафето!

Още ме държи от снощи , ма няма да се ядосвам, обещала съм си по-малко ядове тая година.  Tired
а какви отвратителни неща сънувах, не е истина. Па като прочетох какво означават, направо ми се скапа и малкото настроение, дето имах. Ще изляза днес да похарча нЕкой лев, белким се поотпусна мъничко. Crazy
И що така?Явно много те е впечетлила баба свеки.Ще ти се карам, ей.Д а. Не се сърдиш на мъжа ти.

# 562
  • София
Добро утро, момичета!

Много весело стана в темата! Сутрешното четиво с кафенцето ми дига настроението за цял ден!

Джейми, благодаря за кафенцето!

КремиHug

Рали, добре дошла.

Валенцето, не се ядосвай Hug

Мастър, голяма почерпка. Взимам и от цигарките - виртуално, че много ми се пуши напоследък... Не можах да видя мишока, нещо пропуснах, ама вярвам на момичетатат, че е сладък Peace

Креми:  "Твърдо не близвам, Не пуша. Вече и не ям. Какво ми остана,..." .... и аз така, само с яденето ми е проблем... Joy ям всичко по всяко време

Моренка, много е красиво това дете. Много!

вио, как е ръчичката днес? Ако е наместена вече би трябвало да не го боли? Пазете бебето.

Кокона как се справяш? В последния "запис" добре "звучеше"

Мари  Hug

Славуна я няма, как сте?

Контеска, радвам се за детето ти, страхотна е с тоз канадски акцент  Wink

Марчева, какво стана с пръста? То е ясно, че на пръстена му няма нищо... Поохранена ли си значи Laughing Laughing Laughing Днес ще отида да разгледам магазините. Ама съм затруднена. Жената при която ще ходим на гости - премести се в нов апартамент - каза - НИЩО за домакинството, ако не искате да стои някъде забутано. Разбирам я, като знам, че от всякъде си поръчвала, ходила лично в какви ли не държави за да вземе полилеи, мебели, посуди... Не знам какъв подарък да направя. Купихме една икона още септември за нея, но друго newsm78 Нямам идея... Ще поразгледам магазините, може и да ми дойде. С картините не се заемам, не знам дома, интериора и цвета на стаите...

Смърфи, уникално пътуване, голям зор видяхте. Важно, че всичко приключи добре. Hug

Мушкатова, а стига си лежала, момиче  Joy

Бабче какво ли прави?

Тите, мина ли ти лошото настроение?

Ма ко, полезен клип, Марчето да каже сега на практика дали става...

Пожелавам ви приятен ден.

Днес ми е много разкъсан ден. Сега ще заведа Петьо, ще се върна и бързо ще се боядисам косата, дано да се справя сама.... После в 10:40 трябва да взема Петьо, после в 12:15 пак да е в училище на английски, после в 13:15 да го взимам. Към 14:00 ще дойде свекър да се гледат, а аз отивам да търся идеи за подаръка...

# 563
  • Талант на 2012,2013 г.

hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

Джейми, мерси за кафенцето..

Момичета.. Hug Hug Hug

# 564
  • София

hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

Джейми, мерси за кафенцето..

Момичета.. Hug Hug Hug

smile3532 smile3532 smile3532

Страхотно бухалче, откъде ми имаш снимката...  Joy

# 565
  • Талант на 2012,2013 г.
Зам. домоуправителя ви черпи... Mr. Green Laughing

Една постна пица... hahaha Joy

Луссс... то това мойто портрет сутрин.. hahaha Joy Joy Joy

Марчеееееее... не съм праила преврат... Самоназначих се за твой помощник. Mr. Green

# 566
Добро утро!

Джейми, благодаря за кафето!

Честит Бабинден!Честит празник на всички, които помагат да се роди нов живот!  bouquet
Живи и здрави да сте и все така всеотдайни!

Морена, много ти е сладка Гушкан!Ех, как искам една такава кукла .. Heart Eyes

Добре дошла, Рали!

Хубав ден на всички!

# 567
  • UK
Добро утро Hug
ще пиша пак, че гладник номер 1 (Стефи Mr. Green) е буден!!!
Crazy

# 568
Добро утро, ранобудници такива!

# 569
ДобрЮтро....

Мастерче, с тия мишоци направо ме разбиваш, ще пускам котката май. Ама може ли такова нещо - сложили са ми куче, прасе, крава, пиле, летящ слон и ..., а котка няма. Размина ти се тая вечер ама утре ще я намеря и ще видите с мишоците

Подмааааз...... Получаваш букет от...котки.....

Общи условия

Активация на акаунт