Баба Яка, честит рожден ден на твоето момче! Да ти е живо и здраво, много щастливо и да има мноооого много успехи в голфа!
Snow_Angel, честита първа годинка на принцесата ти! Желая й детство, изпълнено с весели моменти и много игри и много усмивки на вас покрай нея!
Кокона, честита месечинка на Стефи и на Теичка! Да са ти живи и здрави!
Аз имам чувството, че вече е късен следобяд. Станах много рано, за да гледам Григор Димитров. Много добре игра, въпреки че отпадна. Но все пак игра с не кой да е. Сигурна съм, че занапред ще се справя все по-добре. Гледайки тенис, приготвих на децата филийки с яйца и срене, запечени във фурната и закусих и аз. После оправях кухнята - мих шкафове, плотове, хладилника, печката и фурната. После пуснах прахосмукачка, избърсах прах и приготвих мусака за обяд. Накрая измих подовете и сега съм отворила, за да изсъхне по-бързо.
Luss, неприятно е това с монитора. Дано бързо се оправи.
Ма ко, и на мен ми се доядоха картофки и цаца. И една студена биричка към тях. И ако може да ги консумирам на плажа след залез слънце... Ехх, размечтах се за лятото...
Марчева, не знам истинската ти възраст, но четейки те, смятам че ще бъдеш вечно млада по душа. А това е по-важното - че носиш младостта в себе си

Аз отивам да си сипя второто за деня кафенце и се отдавам на гоблена.
Размисли всякакви се приемат.
.....Или ще стрелям тоз ,който те е обидил или засегнал..... 

:35:t писна ми от "кандидат помощници" ooooh! Идва леля ми, като цяла седмица дава зор да идва да ми помага Crazy Едвам я изтраях!!!
),но на мен не ми е смешно,особено като си представя реално ситуацията......Някой преди мен го беше написал много точно(не запомних ника - простете!
) .......Помощниците(уж!) в повечето от случаите само пречат!!! ....