Домакини 27

• 35 258
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Контеса, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и спокойствие, щастие и късмет, оттук насетне само положителни емоции в новата държава и безпрепятствено да покоряваш нови и нови върхове!

Баба Яка, честит рожден ден на твоето момче! Да ти е живо и здраво, много щастливо и да има мноооого много успехи в голфа!

Snow_Angel, честита първа годинка на принцесата ти! Желая й детство, изпълнено с весели моменти и много игри и много усмивки на вас покрай нея!

Кокона, честита месечинка на Стефи и на Теичка! Да са ти живи и здрави!

Аз имам чувството, че вече е късен следобяд. Станах много рано, за да гледам Григор Димитров. Много добре игра, въпреки че отпадна. Но все пак игра с не кой да е. Сигурна съм, че занапред ще се справя все по-добре. Гледайки тенис, приготвих на децата филийки с яйца и срене, запечени във фурната и закусих и аз. После оправях кухнята - мих шкафове, плотове, хладилника, печката и фурната. После пуснах прахосмукачка, избърсах прах и приготвих мусака за обяд. Накрая измих подовете и сега съм отворила, за да изсъхне по-бързо.

Luss, неприятно е това с монитора. Дано бързо се оправи.

Ма ко, и на мен ми се доядоха картофки и цаца. И една студена биричка към тях. И ако може да ги консумирам на плажа след залез слънце... Ехх, размечтах се за лятото...

Марчева, не знам истинската ти възраст, но четейки те, смятам че ще бъдеш вечно млада по душа. А това е по-важното - че носиш младостта в себе си  Hug

Аз отивам да си сипя второто за деня кафенце и се отдавам на гоблена.

# 691
  • Sofia
Контеса, Честит Рожен Ден! Бъди здрава, щастлива и влюбена!   bouquet  Hug

Баба Яка, честит празник! Честит да е Рождения Ден на твоя младеж, много щастие и успехи му желая!  Hug

Snow_Angel, и на теб честит празник! Да ти е живо и здраво малкото слънчице! Щастливо детство и' желая!  Hug

Честита месечинка и на малките коконки! Hug

Валенце, грипна ваканция/епидемия и у наше село. Добре, че го сториха.
В групата на Гушкан вчера бяха 10/22 деца, днес 9.  ooooh!

# 692
..... кога една жена остарява. Днес разбрах, сутринта.  newsm45 Размисли всякакви се приемат.
Хубав ден!!
Поздрав! баба ви Маруца  Hug

Мтъъъъй.....От вчера съм в темата и не се предполага да давам акъл.....Ама да си кажа мнението,пък който иска нека да ми начука канчето.....Ето давам с какво...

Марчони,ти кога стана баба бре? Внуче ли ти се е родило? Щото всеки е дядо или баба,ама на внучетата си.....Иначе не се признава....Ми,че то има баби и дядовци и на по 20 години......Аз познавам такива и да ти кажа хич не е приятно да се общува с таквиз индивиди....Познавам и хора на по 80 и отгоре години,които така слагат младите в малкия си джоб,че ако можеха да се освестят(младите!) щяха да се натикат някъде на тъмно да си се срамуват с години.....
Всеки човек остарява неминуемо.....И всеки преминава през тежък момент на осъзнаване,че младоста е вече зад гърба му.....Но всяка възраст си има красота.....Важен е духът и как се чувства човек.....А това е важно с какви хора е заобиколен....
Рецептата е да си заобиколен от позитивно настроени близки хора и такива дето са на твоя акъл,независимо на колко са години...

Та,ако с нещо мога да помогна - свиркай на ЛС ..... НЕ ДАВАМ обаче да изпадаш в "дупки" ,че ще викам някой да те тегли .....Или ще стрелям тоз ,който те е обидил или засегнал.....

Момичета не ми се връзвайте и обиждайте...Аз съм много импулсивен човек и всичко преживявам много дълбоко.....И хубаво и лошо..... Абе с две думи идвам от тая фирма ,което обяснява що за човек съм......

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 16:16 от TheNMaster

# 693
polito_87 много си бърза, аз приключих със задачите, остава да направя вечеря за мъжа и обяд за утре пак за него .Мисля един ориз със зеленчуци за утре , и пържолки за тази вечер.
Чета че от утре в София сте грипна ваканция.
Хайде кафе за тези които още не са пили .
плами76 как реши че си забравена, хайде всичко бързо да се оправя  Hug
Като казах забравени, някои домакини забравят да с появят :Надин БГ ,ledeno studena,*SK*,vanichka75,QueenBee, Славчето и тя се загуби  newsm78

# 694
  • Sofia
Мерси за кафенцето, Джейми, тъкмо заредих кафеварката и аз. Simple Smile
Чета си книжката и хапвам Милка с лешници. ЧАдото спи. ММ тъкмо влиза, сякаш надушил аромата на кафето. Simple Smile

# 695
TheNMaster  Hug много добре казано  Hug

От вчера имаше настоявате за сърмички, та направих. Сега изчаквам питчицата да се допече и ще се ориентирам за прибиране на децата  Simple Smile

Благодаря за кафето, тъкмо привършвам с моето  Simple Smile

# 696
  • в сърцата на децата <3
Благодаря за пожеланията, момичета  Hug

Хайде кафе за тези които още не са пили .
Какво "пили" бре, ние сме лъвици  Hug  Joy  Mr. Green

Хайде почивката ми свършииии... Отивам да шетам за довечера. Менюто е пилешки гърди със сметана и моцарела, картофена салата и салата чушки с оцет и олио. И топъл хляб  Mr. Green И домашно червено винце. Само комшийката и мъжа ѝ съм поканила, няма да е нещо особено. Просто да отбележим повода. Гушкам ви всички  Hug Hug Hug

П. П. Марчелотке, и аз имам понякога усещането, че живота ми е минал, че съм пропиляла най-хубавите си години и пр., а още нямам 30. Та не е от годините. Усещаш ли се млад - значи си такъв. Имам позната, която е бабичка още от както се е родила. В момента е учителка и ако я видиш на обща снимка с колежките ѝ, никога няма да познаеш, че е на 28, а те - на по около 50. Усмихни се   bouquet

# 697
  • София
Моренка, епидемия е обявена, ама ваканция още не. Чета аз из другите теми- решението за обявяване на ваканция си е в ресора на РИО, само им е препоръчано засега, но още не е решено. Ще видим.

# 698
TheNMaster  Hug много добре казано  Hug

Благодаря!  Hug Малко си отдъхнах,че като писах бях под пара.....

Рали,много ми харесва аватарът ти......Нежна ралица.....Както ти е и ника......  bouquet

... Менюто е пилешки гърди със сметана и моцарела, картофена салата и салата чушки с оцет и олио.

....Хехееее......У нас пилешко с гъби ,топено сирене и сметана,картофено пюре(или варен ориз в зависимост какво ще иска ПоловинЪт) и салата айсберг(с краставица,копър,зелен лук и залята с лимон,сол и олио)

# 699
  • UK
Ах, аман  #Cussing out :35:t  писна ми от "кандидат помощници" ooooh! Идва леля ми, като цяла седмица дава зор да идва да ми помага Crazy Едвам я изтраях!!!

Само един бисер ще споделя, свалям и ританките на едната бебка, нали ще сменям памерса  Mr. Green иииии се казва: аууууу ама ти, с голи краченца ли, я държиш #Crazy 35

Викам ами не, нали току-що и махнах ританките, ето ги и ги показвам hahaha Следва ама така голо не го оставяй детето, завий го с едно одеало или му метни една пеленка отгоре Shocked 35 35 Е викам, абе нали ще сменяме памперси (при това наакани  с извинение Embarassed) какво одеало, каква пелена newsm78 35 35 35 35

Друг бисер Wink Малката често сънува и изплаква насън после пак си заспива, чува я ииии ау обърни детето на другата страна, след секунда тя пак си изплаква, обърни я пак и така поне 4-5 пъти hahaha Казвам и, абе лелъо Mr. Green ами тя, не  е палачинка в тиган Mr. Green та да я въртя от всичките страни  Joy Joy Joy Joy

МОМИчЕТА БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 700
kokona20 На другите може да е смешно(макар,че е веселяшко написаното от теб  Wink ),но на мен не ми е смешно,особено като си представя реално ситуацията......Някой преди мен го беше написал много точно(не запомних ника - простете!  Outta Joint Whistling) .......Помощниците(уж!) в повечето от случаите само пречат!!! ....

# 701
Коконче- свиквай. Моя свекър от раждането на малкия до втората му годинка всеки път го съжаляваше че не спи на нормална възглавница, всеки път като ме видеше това му беше на устата. И все голо и босо било. Честита ви месечинка!

# 702
  • София
Може би не в монитора въпрос, може би компютъра отива си...

Докато е възможно да прехвърля довечера нужни неща на флашката....

Марчева. Всичко е това заради липса на зимата. Хвана ни по-рано пролетната умора... Отиди на сауна, масажче при младо момче, маски на лице, купи си нещичко. Отиди при каки-приятелки....

Да ви кажа, че и аз като тръгнах на фитнес, изведнъж усетих годинките. Там инструктори млади момчета като от картинките... Е, хубава младеж има... Чувствам се като бабетта Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 703
  • София
Коконка, гони ги тези "помощнички", ако има такава възможност. Или не им обръщай внимание, но по-добре да им намекнеш твърдо за "съветите", иначе ще те изнервят! Всяка майка знае най-добре как се гледат нейните деца. 24 часа сте заедно, знаеш за какво въздиша, ще научиш, че и ревът им е различен - за вода, за храна, за гуш, за пълен памперс...

Мали.... как ми трепери и мига екрана....

Имам и допотопен малък компютър, който печати 1 буква за 1 час...

# 704
  • Талант на 2012,2013 г.
Бабетт?!?

Ей, момиче аз кво да кажа?

На 50 съм. Ма не ми пука, че съм на толкоз. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт