Домакини 27

• 35 268
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро!
Оставих децата на ДГ, минах през пощата да отметна 2 задачки и сега си допивам кафето с вас  Hug

kokona20  Hug свеки голяма помощница, късмет ти желая с нея  Hug майката на мм идваше така веднъж на няколко месеца да си гледа сериалите и да пуши на терасата, да, и да яде, но за нея нещо по-специално, по-мекичко, че я болят зъбите и отказва да ходи на зъболекар, пък после се жалваше, че не съм ѝ давала да ми гледа детето  ooooh! само 1 случай ще вметна: казвам, че ще го къпя, а тя си усилва тв, че да си чуе по-добре сериала, а аз едва кретаща си мъкна вода и си къпя детето  Flutter Когато човек е сам се мобилизира и разчита единствено на собствените си умения и способности  Hug

marchеva14  Hug малко на патерици за ИД на Максим  Hug да ти е живо и здраво момчето и много да ви радва   bouquet  bouquet
Честито и на всички, които са имали повод да празнуват вчера  Hug

виждам коментирате група във ФБ, може да споделите как става присъединяването  Flutter Flutter

vio, дано се оправи бързо малката  Hug радвам се, че баткото е по-добре с ръчичката  Hug

Kaka Daka как е Бети днес, надявам се по-добре  Hug поне дано е от хубавата кашлица, да откърти налепите, да се прочисти  Hug

Хортензия Мушкатова, с теб сме, мила  newsm17

Смърфиетка, невероятни снимки  Heart Eyes

Баба Яка   bouquet Да ти е живо и здраво момчето! Тортата е страхотна   chef

Контеска  smile3525 Честит Рожден ден!

Тити, ще се нагодите, нека да му мине малко, пък и на тебе  Hug

luss неприятно с липсата на течаща вода, но поне е за ден и е за по-добро  Simple Smile

♥snow_angel♥ да ти е живо и здраво слънчицето  Heart Eyes

Виви*** честит празник на патерица   bouquet не се дерзай, работата ще я свършите, бели кахъри са това, децата да са добре и вие  Hug

Да споделя за вчерашното ми ходене на народни танци - мнооого съм зле  Mr. Green оплитам краката доволно, но си платих за пълен месец, че няма да ходя 2 пъти седмично е ясно, мм на смени и е невъзможно, но поне за сега имам желание  Flutter
Сега ще стана да пооправя малко, да наготвя и пак ще надникна когато мога
Хубав ден  Hug

# 676
Преди  малко ми звънят на вратата.
отворям гледам  непознат мъж  Shockedвикам си тея пари  ще търсят.
тоя ме гледа и вика, белия голф долу ваш ли е  Shockedи аз ей тъй помислих, че нешо станало с колата в първия момент .
и тоя образ ми вика, слезте си преместете колата, че от вик са дошли няква тръба се спукала и багера да не ви удари колата като разкопава, да е мръднете . Та преместих колата, ама добре, че има и такива хора, ами ако не бяха потърсили, кво ли щеше стане с колата, или мен ако ме нямаше . сега цял ден ще ми надуват главата тея багери  ooooh!
малкия заспа, чакам го се събеди, и ще пия кафе .
трябва измисля кво ще готвя
а, май не ви се пуфалих, взех си един ел.тиган   на делимано .та сега с мъжо, ще ядем здравословно без мазнина  Mr. Green

# 677
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравословно или не кака ти смъкнА 3 кила и не ще да мърда на никъде... Mr. Green ooooh! Crossing Arms Whistling

# 678
  • София
Ангелче честита 1-ва годинка на твоето момиче, да расте жива и здрава и много радост да ви носи.

Коконке честита 1-ва месечинка на твоите момиченца. Да са живи и здрави и много послушни.

Аз се ядосвам. Не знам как ще сменят тръбите... Предишния собственик, уж строител - зазидал тръбата в стената... Трябва да се разбива стената в банята, което няма как да стане...

# 679
Честита първа месечинка на Малките коконки!
Честита първа годинка на Ели!Нека расте жива,здрава и палава!

# 680
  • при късмета
Луси направо в приключение сте се вкарали. Тръби никога не се зазиждат  ooooh! Аз бях останала с убеждненито, че сградата ви е нова. Щрангове винаги минават на средата на апатрамента, а не на плоча. Т.е. твоите тръби започват от средата на височината на твоя апартамент и следващата връзка е на горния етаж. Въпроса е как ще сменят тръбите на комшията отдолу.
Аз чак сега се усвестих. Времето ме съсипва направо. И това рано ставане. Сутринта се събудих зарината с плюшени играчки  hahaha Шефа взел коша с плюшките заградил ме, а останалите върху мене  ooooh! едва се отрих
Ще готвя чак довечера. Моите много лятно са го подкарали, поръчката е цаца с пържени картофи и лютеница и таратор. И без това олиото във фритюрника ми е за смяна, ще изпържа цацата и ще го махам.
Детето се оправя, а моя нос се запушва  ooooh! Чудя се как да бягам от него, а той се сърди, че не искам да го гушкам  Sad Обяснявам, че ще го доразболея, нямало
Мари, с този режим трябва да свалиш определени килограми или колкото организма прецени?

# 681
  • Талант на 2012,2013 г.
И аз не зная.. преди време смъкнах доста сега не ще. smile3514

# 682
  • София
Добър ви ден, красавици!  Hug
Благодаря за кафето, изпивам го и моето също.
Трябва да излизам, но по-късно.
За довечера : тема: кога една жена остарява. Днес разбрах, сутринта.  newsm45 Размисли всякакви се приемат.
Хубав ден!!
Поздрав! баба ви Маруца  Hug

# 683
  • при късмета
За довечера : тема: кога една жена остарява. Днес разбрах, сутринта.  newsm45 Размисли всякакви се приемат.

spoko

# 684
  • София

spoko
Mr. Green ами да....гадно е. Но още по- гадно е когато си го разбрал....и благодаря за успокоението.  Heart Eyes

# 685
Скоро в една тема, в която само надничам, го нищиха този въпрос и стигнаха до следния извод - човек остарява, когато сам започне да си слага зелето  Laughing Това в кръга на шегата, да не се засегнеш, Марче  Hug
Днес много празник, много нещо. Честито на всички - на Контеска, на момчето на Баба Яка, на Ели на Ейнджълчето и на малките кокончета!!! От здраве и късмет да не се отървете  Hug
Моята свекърва като говори по телефона и като я питат какво прави, винаги отговаря с "шетам". За протокола - от 7 години я познавам, почти от толкова живеем заедно, и нито веднъж не съм я видяла да...пусне прахосмукачка. За такова шетане говорим, ама който я знае домакиня и тя  Sick

# 686
Много празнуващи днес.Всички да са много здрави и щастливи- на Ангелчето щерката,и на Коконка близначките,момчето на Баба Яка.
Бебчо спи и след като се събуди ще ходим на разходка.А съм гладна,ама много.С ММ продължаваме диетата,днес сме на плодове.Правих по една плодова салата към 10 ч,май е време за още по една.
И кафето не ми върви.
Вчера обикаляхме за проходилка и нищо не харесахме. А ми се иска да го слагаме по малко,че да поукрепне.Пак ще търсим.

# 687
Честит 1 -и рожден ден на малката Ели и 1-ва месечинка на Тея и Стефи !

Е вие се раздвижихте, вече подозирах че сте се преместили някъде другаде  Crossing Arms
Мъжа ми дава кръв и си е в къщи, сега легна с децата, аз започвам да гладя , току що прочетох че отменят грипната, което означава че утре сме на работа, стига съм мързелувала , та таткото поема щафетата с болния младеж.

marchеva14 какво остаряване , я се стегни.

Скоро в една тема, в която само надничам, го нищиха този въпрос и стигнаха до следния извод - човек остарява, когато сам започне да си слага зелето.
Да това ми напомня че тази година татко слага зелето за първи път защото дядо вече го няма  Cry

# 688
  • гр.Варна
 Rolling Eyesей ме и мен.Забравихте ме нали.Черната ми серия в която влязох октомври месец продължава с нови сили. Close Честито на всички рожденици,именици и дечица .  bouquetне ми се пише просто....като ми мине тогаз.

# 689
  • София
Отива ми монитора... свети розово и мига.... Така че ако ме няма няколко дни - да знайтИ - повреда имам...

Кой повлече крак на счупената техника - принтер, кафе-машина, сега монитора, тръбите не са ми в ред, ще къртят 2 плочи... Ужас!

Общи условия

Активация на акаунт