Домакини 27

• 35 328
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Трима явни, шест скрити и 16 гости преглеждат тази тема.  Mr. Green
Вио, как сте?
Тази вечер така съм се смяла с Бабка и Славунка.. Simple Smile Simple Smile
Къде сте бре?? Ако не се появите отивам да си гледам филм.  Crossing Arms

# 136
Славче, успех на студента на утрешния изпик
Леле Тити,, като те гледам май ще се откажа да си купувам хлебопекарна. Сега съм 100 кила, с нея не ми мърдат 200.
Браво за цигарите, аз последните 2 години 3 пъти се опитвах да ги спра и трите пъти 20-я ден беше преломен, започвах ги отново  ooooh!, ама един път ще се заинатя и ще ги спра. Само от инат мога да го направя.
Марчева значи се забавляваш с нас  Hug
Чудя се само как ни надушват, като има нещо интересно в темата и хоп балкона ще се събори  Mr. Green
Kremi добре си го казала "Няма нищо по-хубаво от това да си свободен и да си независим от гадните цигари"
Май ще взема да си го закача като надпис в кухнята, че там пуша

# 137
Тука ли сте още?
Славче, звучиш по-добре, харесваш ми. Hug
Тите, спри се, жено! Ще я побъркаш тая пекарна. А изяждат ли се творенията ти? Ако остане нещо, метни насам! Grinning
Аз си правя сега едно кафе, че ще пия чак утре вечер следващото.
Славе, смях се с бизнеса ви много. :35
Само аз ли нямам намерение да отказвам цигарите?

# 138
Хортензия, утре ли ти беше операцията?
Марче, добре сме, Ванко се оправя, вече кашля съвсем малко, да не кажа хич. Надявам се да сме я преборили гадната кашлица  Praynig

# 139
  • Fort Worth, TX
Бабче, има и нещо друго.Човек трябва да узрее за идеята и да е сигурен, че иска да спре.Азз колкото и да меля за ползата файда няма да има.Предимствата са много.Много информация , много клипчета и какво ли още не има из нета.Финансовата страна също не е за пренебрегване.Не че се забогатява , но поне парите не са в дим и са похарчени за смислени неща.Направете си сметка на година отиват по минимум хиляда и триста за цигари.При заклетите като Марчето сигурно двойно.Това си е сериозна сума , с която може да се изкара една страхотна двуседмична морска почивка.Не са по-силни.Зора е първите седмица две.

# 140
  • Талант на 2012,2013 г.
Утре е 16... Мушкатова за тогава я бяха отложили. Затова и е писала сигурно, че чак вечерта ще и е следващото кафе... Rolling Eyes

# 141
 Heart Eyes Утре е. Ама да говорим за нещо по-весело.

# 142
Мушкатова, стискаме палчета за утре, ще чакаме добри новини от теб.
Креми, така е права си, на мен най-големия проблем ми е че ММ пуши. Ако не е той да ме дразни ще ми е по-лесно. Ама сме свикнали ела да изпушим по една цигара, това ни е като парола ела да си поговорим в кухнята  Laughing, щото иначе все някой от нас прави нещо или е на компютъра
Мари много нежна премяна имаш  Hug

ПП Мушкатова само подай тема и ще я разнищим  Joy

# 143
  • Fort Worth, TX
Мушкатова, стискаме палчета за утре, ще чакаме добри новини от теб.
Креми, така е права си, на мен най-големия проблем ми е че ММ пуши. Ако не е той да ме дразни ще ми е по-лесно. Ама сме свикнали ела да изпушим по една цигара, това ни е като парола ела да си поговорим в кухнята  Laughing, щото иначе все някой от нас прави нещо или е на компютъра
Мари много нежна премяна имаш  Hug

Не си готова.Покрай мен всички пушат.Мъжа ми, майка ми,брат ми.Преди и мен ме привикваха сега гледат да не ми с мотат с цигара,че  ще ги овикам.Моя си пафка в банята:-)
Лека ви нощ:-)

# 144
  • Талант на 2012,2013 г.
Бабче, нежна съм нежна от миналата нощна от Акашините произведения...

И твоята шарена премянка е от нея май... Hug Heart Eyes

За протокола: Никога не съм пушила. Просто не можах да ги науча. Blush

# 145
Аха, и моите са от нея и от тогава, днес си ги сложих да се оцветя малко, да ми стане по весело на душата  Hug Heart Eyes

Сега се сетих че преди доста години, още преди да се роди малкия, ММ ми беше взел едни цветни спрейове
за коса и се бях направила нещо подобно, Дали пък някъде нямам снимки  newsm78

# 146
  • Fort Worth, TX
Мушкат и да драснеш два реда утре като мине.

# 147
  • София
Зная, че Мушкатова е утре, зная,  ама защо да ѝ го напомням. На 17.01 ще и звъня към обяд да я видя колко е в кондиция.   Hug
Креми, мда... много са парите по 5 лв на ден, а понякога и повече. Тя сметката е лесна и на ум ще я сметна, ама пусто като ги харесвам, добре ми е. Сутрин след като измия зъбки и паля още със ставането не мога да си изчакам кафето да стане  Mr. Green Гадна съм и не го отричам. И в момента пуша и после, и после и понякога и нощем ставам и веднага се хващам за тях Днес съм на кутия и половина, ще взема да мина на контрабанда  Mr. Green Никой не пуши вкъщи, само аз съм пушач гаден.
....
Ще имаме публика  Mr. Green

# 148
Тема ли? newsm78
Снощи Миша ме попита: "Нали жените харесват мъже, а мъжете - жени и се женят? Аааа... може ли иначе?" Къде какво е чула и видяла, идея нямам, но ми се наложи да обясня, че може и "иначе". Не влязох в подробности, просто казах, че повечето хора харесват противоположния пол, но има и изключения. Като я знам - ще мисли няколко дни и ще задълбае. Трябва да имам отговори. Никога не я лъжа, затова се чудя как и колко информация да ѝ поднеса. Наясно е с половите въпроси, но това ме затруднява. За протокола - нямам нищо против хомосексуалните наклонности, мисля, че човек трябва да живее както иска, както е щастлив и да не пречи на околните. Идеи?

# 149
  • Fort Worth, TX
Мисля, че е малка и няма да те разбере.

Общи условия

Активация на акаунт