Домакини 27

• 35 324
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Ние не сме имали такъв разговор, но си имаме по няколко гаджета още от ДГ, та имахме разговор преди известно време дали може да има повече от 1 гадже  Laughing .
И аз съм уж толерантна, нямам нищо против хомосексуалистите, но не обичам да ми навират в лицето наклонностите си с паради и подобни, това според мен си е нещо лично.  Важното е да се обичаме  Hug

# 151
  • София
....... Като я знам - ще мисли няколко дни и ще задълбае. Трябва да имам отговори. Никога не я лъжа, затова се чудя как и колко информация да ѝ поднеса. Наясно е с половите въпроси, но това ме затруднява. За протокола - нямам нищо против хомосексуалните наклонности, мисля, че човек трябва да живее както иска, както е щастлив и да не пречи на околните. Идеи?
Точно! Винаги трябва да имаме точен и аргументиран отговор в границите на нормалното за момента. После и сама ще го научи, но важното е да получи смислен отговор. Не, не ми пречат и не ме дразнят този вид хора, кой както иска да си се обича. Лошото е, че тук  у нас,  не сме много толерантни към тях, изпитваме някакъв див ужас. Не мога да го разбера, нито са ми седнали на масата , нито аз ще седна на тяхната, та да си пречим. В чужбина, или по точно в Европа са много по толерантни. Даже в Италия, където Мъжкото /с главна буква/ е на почит, са по  приспособими някак си. Приемат го. Случката визирам от тази Нова година. На никого от околните не направи впечатление за сервитьора, а най-вече на нашата компания и си се смяхме доволно! Това не е добре, не говори добре за нас.
пп Имам си една приятелка, която не харесва Елтън Джон само поради тази причина. Толкова е задръстена в това отношение и така ме дразни...не може да не харесваш един гениален музикант, музиката му е вълшебна. Ама, какво да я правя..такава си е и аз си я приемам такава. Това пак е вид толерантност от моя страна.  Хора има всякакви и трябва да ги приемам с всичките им лоши  и добри страни.  Peace

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 00:18 от marchеva14

# 152
Днес темите са убиец. Живеенето толкова години, затворени в собствените си градове и държава не са ни научили на толерантност, за съжаление. В допълнение, непрекъснато се набиваше в главите на хората измислени правила и норми, сега ще трябват мнооого години да минат, докато се промени мирогледът на хората. След толкова пътуване по чужбина, с чуждоземни приятели, сблъскване с различни светове и култури, мисля, че сме станали по-невпечатляващи се от различното и инакомислещите. Около нас също има хора с различни наклоности - уважаваме ги и никога не задаваме въпроси, на които самите ние не искаме да отговаряме.  Peace

Ама само аз ли не съм си сменила статуса?  newsm78

Хортензияfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за утре. Не пий кафе и не бий доктора, преди да си е свършил работата.  Peace Утре се записах на някаква екскурзия до една винарна (тези хора друго за разглеждане нямат) и къщата на Пабло Неруда на Тихия океан. Цял ден ще съм навън, ама като се върна, съм сигурна, че ще прочета хубави новини.

# 153
  • София
Аз си се показах отново. Чувствам се по този начин като неиндифициран летящ обект. Клюкарка. Simple Smile

# 154
Аз си се показах отново. Чувствам се по този начин като неиндифициран летящ обект. Клюкарка. Simple Smile
Марчева повлече крак, и аз ще се пусна малко така, ще видим до кога.
Никога не мога да спра да харесвам някой само защото е различен, визирам твоята приятелка Марчева, все едно да не харесвам някой защото е немец или китаец и т.н. Харесвам или не харесвам някой просто заради самия него.
Смърфи така е, но сега имам чувството че се опитваме да наваксаме всичко за кратко време и едва ли не ни се навира в очите, май да вземем по весела тема да подхванем, днешната ми хареса повече  Mr. Green

Ей много тъпо това че като ми изтече сесията и се логна не ми публикува мнението, ама да имат да вземат и на това му намерих цаката  Mr. Green

# 155
Благодаря за мненията. Очаквах някакви по-практични съвети, но истината е, че аз си познавам детето и само аз мога да измисля отговори на въпросите ѝ. Но сега ги осъзнах, докато ви четях. Благодаря!

# 156
Бабче, ти като един виден форумен специалист, обясни ми какво значи "Бърз отговор" моля!

# 157
Благодаря за мненията. Очаквах някакви по-практични съвети, но истината е, че аз си познавам детето и само аз мога да измисля отговори на въпросите ѝ. Но сега ги осъзнах, докато ви четях. Благодаря!
Наистина ти си познаваш детето най-добре и ще намериш правилния начин да му отговориш. Не знам на мен кога ще ми се наложи да давам такива отговори, единственото което ми се иска да не му втълпя е че това е ненормално, не ми се иска да расте с предразсъдъци, както по този въпрос, така и за различния цвят на кожата или вярата на човек.

Бързият отговор е същото като нормалния, но няма как да кликнеш примерно на емот иконките, или да удебелиш шрифта. За да удебелиш шрифта, да го наклониш, да му смениш цвета или да сложиш иконка трябва ръчно да зададеш командата.
Ако пишеш без всички тези екстри спокойно можеш да ползваш бързия отговор

Бабче, ти като един виден форумен специалист, обясни ми какво значи "Бърз отговор" моля!
Охо благодаря за доверието  Mr. Green

# 158
Моля, моля!  bouquet Heart Eyes

# 159
  • София
Хортензия, аз си лягам. На теб ти желая спокойствие.!!  Ще бъдеш в сигурни ръце и ме чакай на 17.01 да ти се обадя и да ти чуя меденото гласче.  Heart Eyes

# 160
Лека нощ, Марчелотка, Благодаря ти!

# 161
Оф не издържах.
Дръпнах една цигара и мирясах.
Искам да ги откажа.Два пъти ги отказвах за по-месец.Знам ,че мога.Но ям много  първите дни и чак не мога да се понасям.
Утре ще се пробвам на ново.
Тестото е готово .Утре ще ги правя за закуска.Мързи ме сега.

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 01:36 от titi888

# 162
  • Талант на 2012,2013 г.
В тази дъждовна утрин... Hug

# 163
Добро утро Simple Smile
Мари благодаря за кафето  и закуската. И в Бургас вали .
Хортензия стискам палци  Hug

Аз съм на диета девойки, около празниците доста проблеми имам със стомаха, реших да почна с лека диета и ако не ми мине следващата седмица на лекар, та засега диетата се спазва на 80 %  ooooh! в къщи има 100 шоколада ,а аз нямам воля изядох няколко парчета, а беше от изключените храни.Възхищавам се намъжа ми че има воля изобщо не изневерява на режима.

# 164
Добро утро!
И тук вали. Джей, благодаря! Да се оправяш и ти, момиче!
Мари, защо си станала толкова рано?
Пуша  една цигара и тръгвам. Благодаря на всички за подкрепата. Обичам ви!

Общи условия

Активация на акаунт