Домакини 27

• 35 433
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Кокончева, пробвайте също така бял шум, повиване, носене в слинг... въобще методите на д - р Карп - мноооого е добър  Peace

# 196
  • Germany
Мони, що не пишеш по - редовно? Винаги се включваш с брилянтни съвети, явно ни четеш...ми пиши бе, душа, пиши  Hug Hug Hug

Благодаря Вио  Hug
Чета ви, много редовно даже, и палци стискам и се вълнувам с вас, но не мога да пиша всеки ден. Колкото пъти съм се опитвала да пиша в отчетни теми все не ми се получава... Все нещо и някой забравям и хората остават с погрешни впечатления. Предпочитам така от време на време, за да си ме знаете, че съм несериозна Simple Smile

# 197
  • Fort Worth, TX
Морена, да си жива и здрава.
Правя пита.Това ни се яде.Със сиренце и шарена сол.

# 198
  • Бургас
Здрасти! Grinning

Вио,радвам се,че Ванко се оправя.Как се спогаждат с Деа?Ревнува ли и още ли иска да спи в кошарата и? Laughing

Хортензия,аз съм пропуснала за какво става въпрос,но от сърце желая да мине всичко благополучно! Praynig

Луси,само твоя мъж да е така,че с мед да го намажеш.ММ също обижда лично.Гадно е,говорила съм,че ме наранява,но все едно на стена приказвам.Човешко е да се скара,да избухне,имат си неприятности,но защо лично трябва да обижда? Sad
Преминала съм през всички животни и гадини-гризач,земноводно-отровно,бяла водоплаваща птица,последно ме издигна до един симпатичен преживен бозайник,което е направо комплимент. Mr. Green
Не си го слагай,дано му мине и е временно. Hug

Чакам обаждане от Мюних и цялата съм нерви.Ще дойда после пак!

Моренка,честит празник,мила!  bouquet
Любов и здраве на теб и близките ти! Heart Eyes

# 199
Момичета някой има ли изпробвана рецепта за кифли с шоколад/сирене/кренвирш за хлебопекарната? Embarassed  bouquet

# 200
  • Sofia
Мили момичета, толкова ме трогнахте...
Много ви благодаря за вниманието и хубавите пожелания! Бъдете здрави!  Hug
Скромна почерпка от мен, но от сърце!

И поздрав!

Момичета, някой беше давал рецепта за козунак в хлебопекарна? Искам да ми омеси тестото, а после да си го оформя и изпека във фурната.
♥snow_angel♥, по принцип всяко тесто може да бъде омесено и в машина, и на ръка. Няма нищо специално в тестото за едното или другото. Щом няма да печеш в хлебопекарната, само трябва да имаш предвид количестово на тестото, така че, когато втаса да не излиза от машината.  Харесай си някоя рецепта (всичките разновидности на козунак са с много малки разлики) от Козуначената тема в Готварския форум и действай. Simple Smile

Щастливка, за кренвирши и сирене ти трябва обикновенно тесто за питка/хляб.  За кифли с шоколад може да е отново същото тесто, но и малко по-сладко.  Относно хлебопекарната, отнася се същото, което писах по-горе на ♥snow_angel♥.

Може да не се предвижда втасване в машината и тогава може и по-голямо тесто, само съобразете с възможностите на конкретната машина.

Мушкатова, дано са добри резултатите!  Hug

Много сте писали... Желая на всеки това, от което има нужда!  Hug

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 17:48 от Morena

# 201
  • UK
Кокончева, пробвайте също така бял шум, повиване, носене в слинг... въобще методите на д - р Карп - мноооого е добър  Peace

Вио  Hug белия шум при нас не върви, аз имам малко проблеми с кръстта и слинга не  е вариант за мен, пък и с двете, кое по-напред Crazy

# 202
Мушкатова,радвам се за теб  bouquet
На мен никой не ми звъня.... Rolling Eyes май още ще съм си безработна...
Отделно,като не пуша и постоянно ми се яде сладко...ужас,пак ми се скапа настроението,като ви чета се успокоявам,всеки споделя нещо,дава съвети..абе много ми помагате.Благодаря ви  bouquet

# 203
  • в сърцата на децата <3
Момичета, благодаря за рецептите   bouquet Ще пробвам, пък да видим какво ще стане.

Аз ви казвам НАЗДРАВЕ  Wine Glass Опържих кюфтета, нарязах си едно хубаво сиренце, сипах си от на свекъра страхотното винце ииииии... чакам благоверния да се прибере. Имат събрание след работа, на не се знае колко ще се забави. Дано не е много. Снощи на един негов приятел и колега  (единствения, с който има приятелски отношения на работа) бащата е починал... Та сега и заради това му е криво... Абе... Малката крещи за внимание, ставам да я забавлявам  Mr. Green

# 204
  • при късмета
Горе-долу ви прочетох,
ако пак забравя някой не ми се сърдете, от тъпата ми глава дето ще я сменям скоро е.
Славче много се радвам да те видя в нормална форма. Браво на Криста, че си изпи лекарството и е по-добре и стискам палци на студента.
Кака Дака надявам се да си намериш работа скоро. Изпитите няма да избягат, докато не ги вземеш все ще чакат
Ста ди не се тревожи за седенето, ще се научи. Слагай го всеки ден по малко и измисли някаква играчка да държи в ръце, така, че да я разглежда седнал. Може да е всички ново и непознато за него, не е задължително да е играчка.
По въпроса на Щастривка, ми нормално е. За всеки в различна степен, но е нормално
За хората с различна сексуална ориентация, не ми пречат даже въобще, тяхна си работа. За гей парадите нищо не мога да кажа, защото наживо такова нещо не съм виждала. Обаче ме дразни, че затварят улици и задръстват движението за такива глупости.
Баба Яка страхотни торти
Джейми успех с диетата
Ангелчето да метне по някое кюфте и козунак като направи  Laughing
Вио аз не разбрах защо те притесняват ваксините. Заради това, че ще я заболи докато я слагат, ако съм запомнила правилно. Превенара много добре понася на повечето бебета. Браво на Ванко, че толкова бързо се справи с кашлицата, юнак е той.
Ставам шефа да играе на компютъра, а аз ще си сложа някоя торба на главата, че да ми е тъмно и ще я сменям много скоро hahaha

# 205
  • София
Добър ден, Убавици мои!  Hug
Крайно време беше да вляза и да ви прочета. Днес, к`во правих, глупости. Почистих малко и после едно кис.зел + свински гърди на фурна направих, ама ги чистих от тлъстината, та то мръвка не остана май.  Mr. Green Сега си мирише навсякъде...мммда.  За тази година това е трети път и край повече със зелето. Догодина по Коледа отново.
Сега ви започвам по ред на номерата.
Мари, защо толкова рано ставаш, та то си е още среднощ в 5.40 ч. Почивай си, даже и да лежиш и книга да четеш,  пак си е нещо. Аз тази нощ не спах изобщо. До 7 сутринта се мятах като риба на сухо, полудях. Забравих да си взема хапчето за сън, а после когато се сетих беше много късно.
Людка, относно онзи въпрос за различните хора ми беше интересно да те прочета. Широко скроена си. А за това, че понякога някой  Mr. Green те обижда, ами хич не си го слагай на сърце, въпреки че не бих разрешила.  Такава уста ще отворя, че ще му се види малка махалата, даже и района в който живеем. /ядосах се и си запалих поредната цигара/.  Mr. Green Ела ми на гости,  Heart Eyes не е страшно, но страшната съм аз. Внимавай да не се изплашиш от мен, `щото съм много грозна.  Бъди сигурна , че калцуни няма да ти дам, еееее,  не съм чак такъв идиот, де.  Simple Smile Ще те черпя нещо вкусно, ще се приготвя, няма да седим гладни и кафе ще ударим по няколко пъти.
Ангелче, ами приятелите са сложно нещо. Когато им споделя нещо и мине време и пак го споделя и те не се сещат , че вече съм го казвала и все едно за първи път го чуват....какво да си хортувам с тези хора.. newsm78 . По отношението към теб/мен  се разбира, колко са стойностни.
Коконче, аз не разбрах този подарък,  който ти пратихме дали ти хареса...малко е , но е от сърце. Тя Людачка ти е писала. Имате колики...ама не е ли рано за колики, те са още много малки бебета. Ти защо не си поръча Мундисал  newsm78,  ама ти е рано за него. Зъбки ще имате по-късно.  Simple Smile
Ста-ди, ако Гошко е по-пълен по-трудно ще сяда. Няма страшно, не се вкарвай във филми.  Simple Smile
Вио, добре върви Дея. Браво!! А онзи мой любимец Ванко, как е??
Хортензия, добри са изследванията.  Hug Няма страшно!! Утре ще се чуем на живо.  Heart Eyes
Мони, пиши ни бре , жена. Как така не се вписваш в темата ни. Понякога всеки си говори нещо си, а дали го отразяват не е ясно. Важното е да сме тук и да споделяме разни глупотевини.  Simple Smile
ма-ко, тази мигрена да минава бързо!! Изчисти се времето, мъгли няма, днес слънце грееше,  може и малко разходка добре да ти се отрази.
Славунке, добре звучиш.  Heart Eyes Много се радвам!! Как мина изпита на момчето. На мама отличника!!
Кой още, кой още, Креми, Валето, Валюша...Кака Дака... Бабка ,на всички ви цАлуФки
Не ми е добре момичета, ще мрЪ и не е грип, по сложни са нещата.
пп забравих. Това ще гледам довечера. Може и да има Оскар тази година.
http://www.imdb.com/title/tt0993846/

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 18:43 от marchеva14

# 206
  • в сърцата на децата <3
Мойто мъж се обади. Няма да си дойде скоро. Ще съм мома тая вечер  Mr. Green Да нямах и дете на главата... щях да омиткам баровете на бърза ръка. То има кой да викам да я гледа, ама така в последната минута няма как. Той за това ми казва когато вече не мога да се организирам за нощно миткане  Joy Ще се алкохолизирам самичка, това е!

# 207
Момичета чакайте да ви нагледам, браво на вас, днес добре сте се справили с писането  Hug, има материал за четене.

Морена ЧРД  newsm59   party023  bigdance2, да си жива и здрава, много щастие и късмет ти желая, на теб и близките ти.
добре че се върнах до нощните постове да видя че не съм публикувала поздрава  ooooh!, писах, писах и съм изключила компютъра без да го постна, голяма съм блейка.

Оцелях. Резултатите за сега са добри. Ще видим на хистологията.
Мушкатова Hug много се радвам, и другите резултати ще са добри
Марчева  Hug, какво става с теб, кви са тия приказки, да не мислиш че ще те пуснем, ще се оправиш щот ще те бием колективно.
Минала нощ и аз нещо не можах да спя. Станала съм в 7,30 (аз спя до към 10), моите момчета бяха много доволни щот рано рано им направих мекички.
Мама Коко дано бързо да минава тая мигрена  Hug, неприятна работа, а и ни липсваш като не пишеш
Kaka Daka  Hug, ще намериш и твоята работа, дано да е скоро.
Коконке  Hug, и ние бяхме със страшни колики, почнака към 20-я ден, помагаше като сядах в полулегнало положение и го слагах на корема си и много нежно целуване (по скоро докосване с устни) в областта на слепоочието, и масаж на коремчето в посока на часовниковата стрелка. Дано бързо да минат коликите и да се успокоят принцесите. Внимавай ако слагаш кърпа натоплена с ютия, аз така съм си горила ухото, пробвай първо на ръката си.
Moni пиши не се притеснявай, да не мислиш че ние всичко помним. Поне аз де, все забравям ама до сега никой не ми се е обидил. И аз не пишех много във форума, ама момичетата тук просто ме предразположиха, досега никой не се е сърдил (или поне аз не знам  Mr. Green)
Вио   Hug, май с тези ваксини на малките деца не се свиква, дори да е второ и трето  newsm78 newsm78, да кажат по-опитните. Няма да се побъркваш. ММ така се шашкаше на ваксините, че сред третата вече не го вземах с мен. А аз се правех на желязна, все едно не ми пукаше щото той съвсем щеше да откачи, ама кво ми беше  ooooh!
Лусс  Hug не знам на колго години е ТМ, ама май всички мъже някъде малко след 40-те изпадат в такива настроения. Седнете когато не е ядосан и си поговорете спокойно. С разговори се оправят много неща. Дано да е нещо временно и да не продължи дълго. И ММ имаше такъв период, аз отначало не му отговарях и се правех че не му обръщам внимание, но при последния такъв момент му отговорих подобаващо. С неговите камъни по неговата глава, обидих го и аз лично и то там където знам че ще го заболи най-много, мълчахме си известно време и не си говорихме, като се поуспокоихме седнахме и се изяснихме. От тогава не си е позволявал лични обиди, ама не знам до кога  newsm78 .
Sta_di заведете го на детски невролог за ваше успокоение, но щом е толкова активен не мисля че има от какво да се притесняваш, всяко дете е различно, а и той още е малък. Няма му нищо на юнака  Hug Сподели после какво е казал доктора.
Мари, какво хубаво кафе си ни поднесла ама аз ще си го пийна след вечеря, може ли  Laughing, а тези орехчета - мммм. Май бях виждала форма за такива орехчета на Кирков да продават. Ех че нямам ходене на там (а и нямам кола  Cry) Ако някой ходи и види такава форма веднага да ми пише. Свеки имаше ама да вземе да я изхвърли щото не и трябвала. Щях да я  #2gunfire
Ангелче  hahaha Joy Joy Joy да те чакаме ли за нощната смяна  Grinning
Хайде аз отивам да наглася да вечеряме и ще се появя за нощната , на всички не споменати една голяма  Hug  Heart Eyes

# 208
Ангелче,и аз много обичам да се алкохолизирам по баровете hahaha Ама напоследък внимавам с количествата,че на кръщенето на племенницата ми се поизложих малко Embarassed Я метни някое кюфте насам Hug
Сега си седя и похапвам шоколад,после малко бисквити и спирам с яденето,че ще стана кръгла Sick

# 209
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОРЕНА!

Джейми, боли ли те?Иди най-добре на лекар, за да ти изпише нещо.
Да кажем че имам проблем сходен с принцесите на Коконка   Whistling елиминирах  определени храни, отделно пих няколко дни еспумизан, от два дни съм добре и хапчета не съм пила, но всичко си обяснявам с обилните маси преди, по и след празниците.

♥snow_angel♥ аз така уж не съм се карала , но въпреки че се върнах и живях няколко години в родния ми град изгубих най - добрите ми приятелки.Просто с времето се отдалечихме, интереси, професии, даже и новите съседи се оказаха причина.

След обед съм на интервю за работа,стискайте палци...

Как мина интервюто ?
Мушкатова радвам се , продължаваме с палците всичко да е наред  Hug
Коконка пожелавам ти да намериш правилното лекарство за колики, при нас имаше ефект белия шум, но не помагаха никакви лекарства.
Скрит текст:
Каквото и да давах все ревеше или от колики или от не- акане, да диването акаше на седмицата веднъж, а ако дадях лекарство и на 10 на дни.
marchеva14 смееш се на Мари че е станала среднощ, а аз докато намеря подходяща снимка с кафе и тя го сервира Simple Smile А моя часовник е нагласен за 5 ч , а от 3 съм се завъртяла ставам гледам час лягам, и то се оказва че спя едни 4-5 часа само.

Общи условия

Активация на акаунт