Домакини 27

• 35 447
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Аз затова правя,защото всичко ми е домашно-картофите,морковите,месото,ябълките,крушите,сливите,тиквата.  Педиатърката и тя е за домашно приготвеното,особено ако са си наши продуктите.
Има естествено и купени пюрета и му ги давам,когато не съм имала време да му направя.
Креми,аз самата не мога да близна домашно мляко или сирене.Затова и за него се чудя толкова много.

# 271
  • в сърцата на децата <3
Ма ко, разбрах ти мисълта  Peace Не сме правили изследвания, защото реагира само на сиренето по този начин. Кашкавал яде без проблем, кисело мляко - също - и краве, и биволско. Явно има някаква химия, която слагат в някои сирена, щом на това дядовото не реагира. За домашните животни ми е ясно на какъв принцип се заразяват, но и при купените няма гаранция. Като знам как мине - не мине време и бумне я хранително натравяне, я салмонелоза... Няма как да ги предпазим от всичко. Можем само да се надяваме, че правим най-доброто...   Hug

# 272
Варюша, включвам се сам ода ти пусна една снимка с идея за бабин ден, ако не е късно. Играчка е ама е впечатляващо, прави се от захарното тесто.
Сега се сетих че някой питаше за това тесто  newsm78, ама кой беше, дали някой му отговори, ако не да издиря моята рецепта да я пусна, че колко неуспешни опити имам с него не е за разправяне, докато стигна до правилната рецепта.
Скрит текст:

Отивам сега да поспя 2-3 часа че довечера да съм свежа  Laughing

# 273
  • при късмета
Леле Бабче, невероятно красиво е. Не знам как на някой ще му даде сърце да изяде това бебе.
Браво на теб

Ангелче, хрумна ми, че причината може да е в маята за сиренето  newsm78  Щом яде мляко и млечни продукти, а има проблем със сиренето и то не всеки път  Thinking

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 15:08 от ма ко

# 274
  • Видин
       Баба Яка ,благодаря ти ,че си сетила за "моя" Бабинден и за идеята! kiss Това е висша лига в изкуството с фондан, а аз съм още в амтьорския отбор!А наистина с нещо такова бих събрала очите на бабичките! smile3556

# 275
Здравейте.Изчетох,ви доста сте изписали...
Баба Яка тва бебе е уникално,страхотна си,браво.
Аз няма какво да кажа,за интервюто вчера,всичко е било нагласено.Избрали са си човек,още преди това,а аз само си се надявах..ММ още е болен горкия,малката сутринта като стана,леко кашляше,дадох и Панадол и Калции,дано го пресека по-рано и не се разболее Praynig Това е,напрегнато ми е...и ми  е кофти...кога ще си намеря работа..Искам да работя,не искам да стоя у дома без пукната стотинка...уффф.Извинявам се,че ви товаря,ама ми е много гадно

# 276
  • в сърцата на децата <3
Какче, ще си намериш работа  Hug

Ма ко, не знам възможно ли е да е от маята, нали и домашното е с мая? И кашкавала също?

Да си изтипосам и тука мишката - бебе яде кюфте  Joy

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 16:38 от ♥snow_angel♥

# 277
Ангелче,много е сладка.Пу,пу.Да ти е жива и здрава

# 278
  • в сърцата на децата <3
Благодаря, Какче  Hug

# 279
♥snow_angel♥   Heart Eyes
Страхотни снимки!!!Малка сладка принцеса-да е жива и здрава!!!   love001
Kaka Daka стискам палци да започнеш работа през тази година!!! Hug

# 280
  • UK
Ангелче много е сладинка, Какче ще си намериш работа, простооо в БГ в момента е толкова сложно всичко ooooh!

Добър ден!

чак сега сколасах да се включа, ММ зае компа да му инсталира разни неща иииии ей сега ми го освободи,  пък аз ходих на разходка до Кауфланд- сама!!! Обачеее щях да се пребия да бързам да се върна у дома, мииии липсват ми децата ужасТ мага ми вика, ама ти не излезе ли, викам ааа ходих аз до магазина ама децата ми липсват и се върнах Joy

Яяяя на бебешка вълна сме днес Mr. Green тема захранване и аз смятам с домашни пюрета да я подкарвам, само незнам по кое време на деня или нощта newsm78 ще мога да ги забърквам Whistling Joy
А от кой месец се започва със захранването? Аз смятам, както мен са ме захранили от 3-4 месец да ги почна Wink

Лелеееее newsm78 ами ние другата сряда правим 1 месец, кога хвръкна това време, нищо не разбрах #Crazy

# 281
  • при късмета
Ангелче много е сладка. Не знам дали може да е от това, просто ми хрумна, че това е общото м/у това на което реагира, а липсва в останалите. За кашкавал маята е различна.
Коконче, педиатъра най-вероятно ще те посъветва да изчакаш със захранването и мисля, че ще е прав. Особено за бебета с ниско тегло и стояли в кувоьз е важно. Не се притеснявай да тормозиш периатъра за всичко, което не ти е ясно.
pisenxeto, като стане време да си пресадя карамфила ме строявай. Тази зима ще обърка всичко, не само цветята
Кака Дака, стискам палци да излезе нещо за теб. С тая работа положението е ....
Прибрахме се с шефа, даже една малка пица му направих, че беше много гладен. Не е ял следобяд в градината.
Антоанетите днес имат ли имен ден? На първа страница не ги споменават, Антония пише  newsm78

# 282
  • София
Здравейте!  Hug
Страшно много работа имах и сега влизам. Нали си знаете, че днес е петък и при мен става лудница, обръщам къщата наопаки. Трябваше и два сладкиша да завъртя по поръчка, че утре децата тръгват на ски в Австрия. Направих ги. Един шоколадов кейк, който взех от една тема...добър е, но можеше и да е още по-добър и един пай с череши.
Днес по обяд се чух с Мушкатова. Прекрасна е! Почива си на диванчето, още не става, пази се. Не е страшно положението, ще ѝ мине но и трябва време. Това което са махнали поне на първи поглед по лекарското мнение,  е добро. А те рядко правят грешки, лекарите . Знаят, виждали са, така че ще стискаме още малко палци за нашата добра приятелка. Ще се изчакат изследванията разбира се, но смятам че всичко ще е наред. Свекърва ѝ я е гледа.  Mr. Green А сега , де...да имаш такава свекърва, добра. Мушкатоваааааа... Hug Успях с цялата си сила да и надуя главата от приказки, ....ами приказлива съм си.  Mr. Green
Ангелче, чудесно бебе! Да е жива и здрава!
Бабче, тези творения са висш пилотаж. Не са за мен! А интересно, как да изям главата на бебето...ами с мерак вероятно.
Довечера ще дойда отново да ви прегледам.  Hug
пп забравих да честитя на някоя приятелка от нас, ако има имен ден! Честито!   bouquet  Имаме ли си Антония?? Май не!

# 283
Марчелота, знаеш ли колко те обичам?:-*

# 284
Здравейте  Grinning

Метнах да се пече един заек във фурната, сипах си кафенце и сядам да се разпиша. Зайчето ще си го хапнем в компанията на чаша вино, а може би и две. Мъжът утре е на обучение някакво и аз ще се виждам с две приятелки. Ще се пошматкаме малко, ще обядваме заедно и ще поклюкарстваме на воля  Simple Smile

По въпроса за прятелите - аз имах мноооого такива, докато не се омъжих и не родих. Аз бях само на 19, тъкмо завършила училище. Междувременно започнах да уча в Университета, а те оставиха това за по-нататък и по цели нощи дивееха. Така ми останах много познатите, но истинските ми приятелки са само 2-3. Но според мен това са нормални неща. Когато едната се ожени, а другата продължи да ходи по кафенета, барове и т.н., самите интереси вече се различават. Общите неща намаляват.

Мари, много е тежко това, което преживяваш. Само ти си знаеш какво ти е... Изпращам ти много прегръдки, макар че знам, че те няма да помогнат. Но са от сърце, да знаеш  Hug

И аз гледам Слави заради дечицата. Голями сладури са. И невероятни таланти. Крисия ми е фавори.

Общи условия

Активация на акаунт