Домакини 27

• 35 427
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Контеса тюх и това съм изпуснала, не съм чела коментарите им, ама много често има на балкона непознати никове, а гостите винаги са доста.
Ма Ко освен да вземем с теб да се пробваме, може и милиардерки да станем ако успеем  hahaha Joy Joy Joy

J_M_M сега спиш ли  newsm78
Скрит текст:
Отивате горе в дясно на ника, кликвате, избирате профил, като се отвори от ляво избирате Потребителски настройки и махате отметката на Показвай своя статус (online/offline) на другите?
Ако има отметка ви виждат, ако няма не ви виждат. Най-отдолу си въвеждате паролата и натискате Промени профила.
Отговор

# 421
И аз на опашката на любопитнитеееееее!
Не мога да публикувам, бре!
Губят ми си Марчето, Стеф, Мамчето, Поли, Леденка, Англче, Стади, ........абе много народ.
Крем, дойдохте ли си вече в Пловдив?
Смърфи, като се наспиш, ела да разкажеш за Чили.

# 422

Тука всички сме скрити (или почти всички) щото скоро направих грешка да им кажа как да се крият  Mr. Green
Аз къде ли съм спала като си казвала  newsm78
Ами не знам в кое легло  Laughing, аз нали знаеш че споделям тайни само по късни доби.
Е как в кое в това на детето , а то в моето, как ще го отучваме не знам, ляга завивам го и ако не легна до него докато заспи на 5 мин е между нас.По някое време се местя, че да се наспя.
Barefoot Kontesa ,Баба Яка ето оттук нататък
Мерси, прочетох Simple Smile
  bouquet

# 423
Контеса тюх и това съм изпуснала, не съм чела коментарите им, ама много често има на балкона непознати никове, а гостите винаги са доста.
Ма Ко освен да вземем с теб да се пробваме, може и милиардерки да станем ако успеем  hahaha Joy Joy Joy

J_M_M сега спиш ли  newsm78
Скрит текст:
Отивате горе в дясно на ника, кликвате, избирате профил, като се отвори от ляво избирате Потребителски настройки и махате отметката на Показвай своя статус (online/offline) на другите?
Ако има отметка ви виждат, ако няма не ви виждат. Най-отдолу си въвеждате паролата и натискате Промени профила.
Отговор
  bouquet

# 424
vio трябваше да настояваш да го погледне ортопед.Дано не го боли много и утре всичко да е наред. Hug
Добре дошли на новите домакини.  bouquet Приятно е в темата .
Лека вечер на всички и приятна нова седмица!!! Hug
Утре дано намеря време да пиша повече. Confused

# 425
  • София
Какъв купон се вихри тук, а аз да не зная.  smile3538 ИзпуснАх ви от поглед!
Такава навалица не е било....................... Joy Joy Joy
Joy Joy
Сега от къде да ви почвам, не зная  newsm78 мамка му. Новите ни приятелки са добре дошли!! Едната е Мастър, а другата как да я съкратим се чудя, че докато и изпиша ника аз ще забравя какво искам да ви кажа... Joy То хубава работа е това, но не виждам нещо по така, ....На гости се идва с подаръци, ние ядем всичко , не сме придирчиви, започваме от шкембе чорба и стигаме до торта....Наполеон. Пием, кой каквото ни даде. Пушим, някои само.  Simple Smile  Да ви записвам ли У тефтеро или само минавате да ни видите, `щот` сме готини, или ...
тите, много весело ми стана, душа. НЕма се даваш да те минават. Те не знаят на кой са попаднали, нали??
Бабче, как мога да ти се сърдя бре,  душа-камбана. Не съм в кондиция нещо, криво ми е, лошо ми е, та си мълча кротко. Те такава съм... Crossing Arms
.........
Аз къде ли съм спала като си казвала  newsm78
Ами не знам в кое легло  Laughing, аз нали знаеш че споделям тайни само по късни доби.

[/quote]
Направо съм задръстена от нови отговори- 8 бр. Не мога да ви насмогна и да запомня и ви търся като ненормална. Отивам да чета и да си водя бележки, пък.  Crossing Arms

# 426
vio дано всичко е наред, а не му ли изписаха с нещо да го мажеш да го отпусне ?Помня че адаша му като си навехна крака го мазах с нещо.
А Марчето се появи Simple Smile прочитам те и отивам да спя , лека нощ.

# 427
Ауууу, домоуправителя пристигна. Строй се в две редици!
Марчелотка, нали знаеш, че сме ти безплатния психотерапевт Grinning Heart Eyes
Вио, дано всичко мине до утре.
ПрочетоФ.
Моренка, дай тая рецепта за млечна майонеза, моля те!
Бабчееее, какво стана с кулинарната книга на Домакините?

# 428
Не са ни изписвали нищо. То реално не го боли постоянно, нито е кисел, нито плаче, заспа си нормално... Просто има положения, в които има болка, затова си щади ръчичката - държи си я до тялото и нищо не прави с нея. И предните два пъти беше същото, затова и си мисля че пак е станало така - от поведението му съдя, той не може да обясни  Tired
Мама-коко, ти нали си наясно с кокали и стави, я дай едно становище  Hug

# 429
  • при късмета
Вио, дано не си е извадил ставата. Според това, което описваш е възможно, възможно е и просто да е изметнал много силно сухожилието. Трябваше ортопед да се опита да му раздвижи ръката, щеше да разбере проблема  #Cussing out. Как друг път са го правили, сега не, ядосах се. Ако има отток, най-вероятно е извадена. Наблюдавай го, ако не може, чисто механично да я свие или изправи в лакътя, т.е. не може да контролира ставата, сигурно е извадена. Как може да им хрумне, че ще я намести сам и то като играе  ooooh! Бездарници. Отивай при личната утре и при читав ортопед. Аз ако бях на теб, щях да пиша оплакване от този "доктор", не е действал нито адекватно, нито като за спешна помощ.
Дано все пак си раздвижи ръчичката детето и не е това  Praynig Дея как е?
Бабче, ако измислим такъв начин ни е сигурно да станем милионерки  hahaha
Писе намирай време де, няколко дни само ни лъжеш

# 430
Как обичам като се раздвижи темата вечер, нали аз все по това време списвам и все ми липсвате  Heart Eyes

Вио трябвало е да го види ортопед, дано да не го боли много и да спи спокойно детето. Утре да кажеш как е минало при личната и какво са казали специалистите.
J_M_M   bouquet, благодаря за линка, пък аз си мислех че са ни поуплюли  Mr. Green
Марчевааа крещях аз да дойдеш ама не чуваш  Hug
Мушкатова зарязах я временно че имах работа а се борих с направата на един форум, много ми стана интересно с него, но ще я направя ОБЕЩАВАМ скоро.
Аз имам най-голяма нужда от нея. Все се ровя да търся някоя споделена рецепта
Ще ти открадна заглавието че ми хареса "кулинарната книга на Домакините"
Ма ко почвам да проучвам въпроса  Mr. Green

# 431
Добър вечер!
Бебето не иска да спи, а аз умирам за сън, ама тук с вас ми е по-добре!
Морена и Люси, благодаря за обясненията.
Вио, надявам се всичко да е наред. То така, гадостите все накуп идват...
Ма Ко, аз се казвам Екатерина, можете да ми казвате Катя или както искате.
Тити, аз последния път като правих питка, обиколих тавата с парче хартия за печене, за да се попучи по-висок борд и да бухва тестото нагоре. Не ми се смейте, може и простотии да говоря, във всеки случай тук има майсторки на тестените изделия, които ще са по-компетентни. Но питката стана доста висока де, а рецептата, която ползвам, е винаги една и съща – новогодишната погача на Йоли.
Пожелавам лека вечер на всички!
  bouquet

# 432
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm44 Бабчеее, кръстница ме правиш? 

# 433
Прави сте, трябваше да го види ортопед, но на самия преглед той не демонстрира никаква болка. От там решиха, че няма смисъл от рентген, съответно и от ортопед  Crazy Ще ги пращам утре с баща му по доктори, то се е видяло.
Дея е добре, във вторник пък нея ще я водим на контролен преглед. Покашля по малко, може би два - три пъти дневно. Друго нищо и няма , пу - пу  Praynig
Уф айде стига съм ви занимавала с моите работи.
На новите домакини - привет  Hug
Коконче, видях Теа и Стефани, страхотни бонбонки са  Hug
Тити, браво, няма да се даваш!

# 434
  • при късмета
Вио, детето се е уплашило и затова не е реагирал. Даже и снимка нямаше да трябва, ако го беше прегледал ортопед. Щеше да разбере проблема само от това как се държи ставата, само с преглед. Имаш ЛС, може и за утре да остане, само кажи час

Общи условия

Активация на акаунт