..........
Аз дойдох , а вие изчезнахте някъде. Ще ходя да гледам филм...

Бабчееее, какво стана с кулинарната книга на Домакините?

Вио, това с ръчичката не е страшно, ама е неприятно. Вие там нещо като Спешно отделение нямате ли, да го види ортопед. Нищо, хайде, утре ще ходите че то вече е късно и децата спят.

А Марчето се появи
прочитам те и отивам да спя , лека нощ.Людачка, има още един добър магазин на ул" Ст.Караджа" Това е точно зад Центр.поща. На гърба на НАТВИЗ. Провери и там и там съм им клиент. Има много хубави неща от итал. керамика....красотаи високо качество.
Джейми, тук съм и не съм мърдала. Крива съм жестоко. Не съм излизала от....ами не помня от кога.
Писе, а включвай се , деееее . Мари, същото мога да кажа и за теб. Категорично!!! Няма да ме ядосвате, че ....отивам да гледам кино.
Оф, Катето добре че ни даде разрешение да я изписваме така, че с този дълъг ник...

Сега къде са другите
Ще вихрим ли купон или не ...Кой дава тон за нова тема да разчепкаме.??Тити, аз последния път като правих питка, обиколих тавата с парче хартия за печене, за да се попучи по-висок борд и да бухва тестото нагоре. Не ми се смейте, може и простотии да говоря, във всеки случай тук има майсторки на тестените изделия, които ще са по-компетентни. Но питката стана доста висока де, ..........
Още една прекрасница-кулинарка.

Марчевааа крещях аз да дойдеш ама не чуваш

Не, не чувам `щот` съм глуха..ааааа
нали знаеш.Това пък излезе в каре..