Ма Ко освен да вземем с теб да се пробваме, може и милиардерки да станем ако успеем

J_M_M сега спиш ли

Ако има отметка ви виждат, ако няма не ви виждат. Най-отдолу си въвеждате паролата и натискате Промени профила.
Отговор

ИзпуснАх ви от поглед!

мамка му. Новите ни приятелки са добре дошли!! Едната е Мастър, а другата как да я съкратим се чудя, че докато и изпиша ника аз ще забравя какво искам да ви кажа...
То хубава работа е това, но не виждам нещо по така, ....На гости се идва с подаръци, ние ядем всичко , не сме придирчиви, започваме от шкембе чорба и стигаме до торта....Наполеон. Пием, кой каквото ни даде. Пушим, някои само.
Да ви записвам ли У тефтеро или само минавате да ни видите, `щот` сме готини, или ...

. Как друг път са го правили, сега не, ядосах се. Ако има отток, най-вероятно е извадена. Наблюдавай го, ако не може, чисто механично да я свие или изправи в лакътя, т.е. не може да контролира ставата, сигурно е извадена. Как може да им хрумне, че ще я намести сам и то като играе
Бездарници. Отивай при личната утре и при читав ортопед. Аз ако бях на теб, щях да пиша оплакване от този "доктор", не е действал нито адекватно, нито като за спешна помощ.
Дея как е?

, благодаря за линка, пък аз си мислех че са ни поуплюли 
Ще ги пращам утре с баща му по доктори, то се е видяло.