Домакини 27

• 35 367
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Бау,  wavey
До по - късно.

# 496
Здравейте  Grinning

Аз изчезнах през последните дни, но всички ни тръшна болестта. Първо голямото дете в петък след училище, а в събота и аз, малкото дете и ММ. Вчера бях най-зле. Почти цяло денонощие с 39 градуса и нищо не можеше да я свали тази температура. Днес съм малко по-добре и използвах да си пооправя къщата - направих супичка за обяд на децата, пуснах прахосмукачка, чистих прах и мих подовете. Сега ще полегна, докато децата спят, защото сега пак мерих температурата и пак е близо 38 градуса  ooooh!

После пак ще ви навестя.

# 497
Пуснах тестото в машината.Ще се пробвам последно с една питка по-нова рецепта.Ако не се получи ще се примиря.каквото сабя покаже.Но стига съм ви надували главите с тея теста.
Ще водя Емо на градина.После ще чистя.
Ангелче дано се оправи детето бързо!
И аз почнах да давам на Емо клеева тинктура.
С тая коластра явно привикна и няма ефект  от нея.Спрях я.
Коконка и аз видях малките сладури във фейс.Аз имам сестри близначки.Научих се да разпознавам всички близнаци.Различават се.

# 498
  • София
Правим домашното... Shocked
Това, което писа в класа - няма една правилна дума. Като предложенията са заедно всички думи...

Едното от тях...
Баба Веселина отиденапазара. тамбродавът плодове. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Да не пиша по нататък... Миличкото ми, каквото чува това  пише Joy

# 499
  • София
Съпругът ми току що ми сервира, че аз ще трябва да водя големия на тоекуондо тази вечер. УжасТ! Това означава да приготвя всички зверове и да се замъкнем и четиримата до там, след това да го оставя на тренировката, да прибера малките зверове, да ги съблека и след "цели" 15-20 минути пак да ги облека и да отидем да приберем баткото.
Кой беше казал, че разбираш че си майка, когато 10 минутно излизане ти отнема 40 минутна подготовка  ooooh!

# 500
  • Fort Worth, TX
Съпругът ми току що ми сервира, че аз ще трябва да водя големия на тоекуондо тази вечер. УжасТ! Това означава да приготвя всички зверове и да се замъкнем и четиримата до там, след това да го оставя на тренировката, да прибера малките зверове, да ги съблека и след "цели" 15-20 минути пак да ги облека и да отидем да приберем баткото.
Кой беше казал, че разбираш че си майка, когато 10 минутно излизане ти отнема 40 минутна подготовка  ooooh!
Много ти сложен ника:-) Така е миличка с три деца:-) При вас е още по-трудно, че са с малка разлика:-)
Аз съм много въодушевена.Ставам нов човек.Обявявам Джихад на торти, пасти, шоколади и прочие дебелеещи храни.В момента водя преговори с едно момче да ми състави хранителен режим и фитнес програма.Ще тренирам поне три пъти седмично.Simple Smile

# 501
 wavey
минавам на бързо само да се похваля че от 14,30 си имам работеща пералня, в момента даже пере  newsm44 newsm68 newsm44
Златни ръце има туй мойто муж  Two Hearts, а моите ръце са обелени само на 2 места. Ей грешка нямаме  Joy
По-късно ще ви чета, отивам да наготвя и направя един хляб за довечера.

# 502
Добро утро и от мен, банда! Напекло е едно слънце, дано да се задържи по-дълго. че един сух сезон караме, не е за разправяне. ooooh!

Рали - добре дошла!   bouquet

Бабче - честита ти работеща пералня, повече да не се разваля!  Peace

Креми - само така, и аз ще ти правя компания. Замислям се за 90-та диета, сега я проучвам по-подробно.  Peace

Вио - добре, че е само един ден закъснението, че с това здравеопазване... Важното е че е добре сега. А как е бебка?

Коконче - желязна си, и сама ще се оправиш. Теа наддава ли? Praynig

Мари - честита ти нова длъжност, ама трябва да почерпиш, зам.домоуправител си е сериозна работа. Wink

Лус - сладур е Петьо, не го тормози, първи клас е все още, има време да научи правописа.  Peace

Тити - а ти добре ли си? Нали беше тръгнала да се разболяваш? Гледам ти във фейса тестените неща и се облизвам пред екрана. Голям майстор ще станеш. Peace

Моренка - тази симпатична триъгълна тортичка не се ли чупи като се реже, имам предвид бисквитите омекват ли?

Поли - да оздравявате!  Peace

Мушкатова - дано тази вечер ви е по-спокойна! А как да ти съкратя твоя ник?   newsm78

Марче - получих и твоята картичка!  Heart Eyes

Онче - не може ли с малките зверове да изчакате баткото в някой клуб или мол? Да не правиш това упражнение с обличането и събличането по два пъти през 15 миути?

Iced Tea - и на мен Сексът и градът ми е любим. Заедно с Приятели, ги имам свалени и си ги пускам от време на време.

Валенце - после ще опиша премеждията ни, че ще е дълго. Wink

Така... кой липсва бързо да си казва? Чистачката чисти, сматям да поизляза и да я оставя на спокойствие да оправя. Днес има да глади цели камари, ама предните две седмици си почиваше.
До скоро!

# 503
Баба Яка да те викна да оправиш и моята пералня?  newsm78 И компютъра,че в момента блокира и не мога да пишаааа. #Cussing out
Kremi браво,ще чакам да видя промяната,ама твоя мъж дали ще те познае като се видите. Mr. Green
И аз видях снимки на бебките на коконка-големи са сладурки,а има такива хубави моменти уловени. Heart Eyes
polito_87 бързо да я смъкваш тая температура и да оздравявате всички. fingerscrossed Hug
vio трябваше да бъдете нахални снощи,не да се мъчи детето  и да го боли.Дея може и да си покашля нормално,а не да се разболява. fingerscrossed
С тия рецепти ,аз бледнея пред вас. Mr. Green
 Само ще гледам снимките и ще се възхищавам. Whistling
Ами започнах да правя мартенички за един базар за деца.Времето е слънчево тези дни и пооравяме с мм в градинката.Всички цветя са се подали-зюмбюли,лалета,нарциси.Кокичетата цъфнаха и се усеща наближаването на пролетта. Heart Eyes
Днес нямахме вода,но аз си имах сготвено от снощи и така.Плета си и гледам разни клипчета и схеми и ви чета.
На всички  Hug  love001  Лек ден момичета.  bouquet
До като напиша и публикувам Смърфиетка ме изпревари. Laughing

# 504
  • София
Смърфиетка, тя тренировката уж е наблизо, 10-15 минути от вкъщи е, обаче е в салона на едно училище - ужасно студено, неуютно и крайно неподходящо за мъници. През пролетта и лятото може да поиграят на двора, обаче сега е тъмно и студено... не си е работа. Та нямам голям избор, ще се разхождаме напред-назад с дребосъците  Confused

# 505
Привет-мривет както обича да казва една рижа дама с лунички  Wink
Аз най накрая се наскитосвах. Ами то тук не зима ами пролет,а миналата година като помня и магистралата бяха затворили...
Morena много апетитно Simple Smile
vio милото дете .
rallii добре дошла Simple Smile
Аз като виден самоназначил се зам. домоуправител щото нали съм по-така на годинки... Mr. Green
Laughing
kokona20 видя ли мила че ще свикнете едни с други, а само дето се тревожеше  Hug
polito_87 бързо оздравявайте всички .
Пуснах тестото в машината.Ще се пробвам последно с една питка по-нова рецепта.Ако не се получи ще се примиря.каквото сабя покаже.Но стига съм ви надували главите с тея теста.

А защо не пробваш да смениш маята или брашното и да пробваш пак с рецепта която не се е получила ?Аз по принцип не се примирявам ако нещо не се получи от първия път .
Снощи или сутринта не помня коментирахте високи питки, ето моя кошмар , до последно се чудих дали не е сурова вътре
Скрит текст:
металния ринг се оказа нисък, ама бях решила че тестото е малко и не трябва много да го разширя .
luss не се притеснявай ще се научи детето.
Onna-bugeisha как добре те разбирам,  няма ли наблизо някой голям магазин където да обикаляте?Преди когато големия ходеше на танци се разхождахме всички родители в близката Била . Аз обикновенно в 15 ч съм се прибрала от работа и ако успея нещо да свърша набързо в 16 излизам да прибера детето от градина , и се прибирам малко преди мъжа ми, все се чуди къде се мотам толкова, ами той се качва в колата и за 5 мин. прави това което на мен отнема повече от половин час, ето за това съм решила че ще ставам шофьор.
Баба Яка честито Simple Smile то си кошмар посред зима без центрофуга.

Сутринта водих децата навън да видят слънчицето   Nature Sun With Face че уж обещават да се захлади , ама дали ?На обяд хапнахме и в 13:30 се паркирахме с дребния пред кабинета на личната и така до 15ч.
Тъкмо влязохме тя си дописва разни болнични, талони и взе да преслушва да види гърлото и и звънна телефона.На някакво дете му течало кръв от носа и не можели да я спрат и като се шашна тръгна талон да пуска лекарства започнаха да приготвят,  направо ни заряза, по едно време взе да пише рецепта за АБ ,а преди телефона говорихме за компреси и хомеопатия както карах преди това, та сега съм в чуденка дали да го почвам.
Иначе от няколко дни си играя с едни цветенца , та се надявам довечера да мога да ви ги покажа .
Отивам да замеся тестото за пицата и ще правя супа топчета за децата за утре.

# 506
  • Fort Worth, TX
Джейми, и ние сме на стендбай за аб.Виж как вървят нещата и го включвай, ако не отбележиш подобрение.Много коварен бил този грип.Много усложнение давал.

# 507
В Добрич вече има починало детенце от усложнения от грип, казаха по новините. Sad
Уж не съм параноичка за болестите, ама от три дни цялата ми дясна половина на главата е заглъхнала. Чувам шум в дясното ухо, утре ще се ходи при доки.

Добре дошли на новите момичета!
Писе- от петък го дават сняг, ти пролет чакаш. hahaha

# 508
Здравейтеее,
Ние сега се прибрахме от разходка, какво прекрасно време, заредих се направо!
Отивам да взема голямото от градина и после - къпане на номер едно, къпане на номер две, вечеря и т.н.
Приятна вечер, момичета!   bouquet

# 509
  • Sofia
Онна, направо не ти завиждам, съчувствам ти.  Hug

Смърфи, и аз чакам разказа.
От снимката със сладкиша, като идете на рецептата, има още снимки, та ето една:

Режат се съвсем спокойно много хубави парчета, омекват бисквитите.
Само да ви кажа, че е доста сладък така сладкишът, който не обича много сладко, да намаля захарта, ама не много, че да не соленее крема сиренето. И последното препоръчвам да е вносно, не БГ.

Баба Яка, честита ви пералня!

Рали, хубаво, че сте при добър логопед сега!  Simple Smile

Тити, няма да се отказваме бре... няма да ни се опъва една питка я...  Grinning

Джейми на тази, дето си и' се чудила дали не е сурова  Simple Smile... аз такива ги оставям без съда, да придобият цвят и отстрани на долен вентилатор.

Отивам да взема голямото от градина и после - къпане на номер едно, къпане на номер две, вечеря и т.н.
И вашата програма е пълна...  Wink

Общи условия

Активация на акаунт