Домакини 27

• 35 292
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Уникално просто.  На някои със сълзи съм се смяла... на 11. 13 и 14.

И аз ям 1я Милка с цели лешници с код, не мисля, че ще ми се опрат 15 такива.   Laughing  От предишна игра имаме одеало. Simple Smile

# 646
Хортензия - много силно.... Съжалявам за леля ти! spoko Смешно нещо не мога да кажа, ама ето да разгледаш малко снимки от водопадите Игуасу.

А аз продължавам борбата със снимките от Буенос Айрес, че после и Чили ме чака. Става много бавно, защото са с много висока резолюция, а аз не искам да я намалявам.
https://plus.google.com/photos/106098581303095101293/albums/5971 … y=CM36u8728OCHlwE

# 647
  • София
Смърфи, снимките са прекрасни!   Hug

# 648
Ей ме и мен, добрах се до форума.
Сина има рожден ден утре (вече днес де става на 11) и щяхме да ходим за торта, но нашия на обяд ми заявява - не искам купена торта, ти ще ми я направиш и искам голф игрище  ooooh!
Правенето на торта не ми влизаше в днешните планове, ама кво да правиш. Успях на бързо да спретна една, не е първа хубост ни ви черпя с нея.

Утре ще пусна по-богата почерпка че сега се ми се рови из снимките.
Отивам да ви изчета какво сте творили днес и ще се включа пак ако има някой тук.

# 649
Аз съм тук. Отивам да хапна набързо и идвам.

# 650
  • София
Бабче,много си е хубава тортата. Дай едно парче.  Simple Smile
Чакам един филм, ама кога ще стане...
Тук съм, рано ми е още за сън.
Аз съм тук. Отивам да хапна набързо и идвам.
Тази другарка пак ще яде. Joy Joy Колко пъти вече...

# 651
Коконке хванала си идеалния режим за да можеш да поспиш.
Смърфче браво!По-летищата само с панаири се оправя всичко.Иначе не те вземат на сериозно.
Щастливка стискам палци за зъболекаря.
Марче да ти е жив и здрав именника!
Мастър във Варна имаше един в зоологическата и все крещеше:еври бари на магаре моля.А той с пони. Joy
Мушкатова съжалявам за леля ти!Дано се оправи и да са сгрешили.
Бабче и аз искам торта.
Лус не ми е минало кривото настроение.С мм нещо тея дни не се разбираме .Ама ще се оправи всичко,като му мине кривотията.

# 652
Марчева готово, за теб винаги, тъкмо си пасвате цветово  Joy Joy Joy (имам предвид змийката да не се засегнеш)
Марчева честит имен ден на сина ти на патерица, не съм ви чела днес сори   bouquet Много хубаво име си му дала Максим.
Мушкатова аз тази нощ май няма да ям повече, до сега се тъпках с фондан и ще се пръсна.
Съжалявам за леля ти  Hug
Смърфи страхотни снимки, а наистина какъв латино сериал сте имали на връщане  Hug
Вио  Hug, ще се оправи Дея, за сега тя има едно от най-добрите лекарства -кърмата.
Коконке, да я стягаш тая твоята свекърва, леле, а не те ли накара и кафе да и направиш  ooooh!
J_M_M не я знам тази торта и не мога да ти дам съвет.
Тити и за теб има, сина още не я е видял че до сега я правих ама утре ще го изненадаме. На мен честно не ми харесва много (твърде ми е зелена и не достатъчно украсена)  но той ще я хареса.

Отивам да търся нещо солено да ям, че чак ми е кисело в устата от толкоз сладко  ooooh!

Охо имаме си съфорумка от темата, която има рожден ден на дата с моя син. При нея още не е станало ама аз да изпреваря, че не знам утре кога ще се включа
Контеса  newsm59, освен здраве и щастие ти пожелавам скоро Канада да стане вашето място, да се чувствате като у дома си, всичко да ви върви така както си го пожелаете   bouquet

# 653
5 филийки + 1 бурканче лютеничка мое производство + половин щафета шпек + 5 саламурени краставички. Отивам да се срамувам в ъгъла. Мразя се в такива моменти.

# 654
  • София
Ма, Бабке, как ще се засегна с цветовете, това съм си аз отровно зелена.
 Ма,  това дете много хубаво. Да и живо и здраво и много успехи му пожелавам. Все така да продължава. А тези медали.. тц,тц,тц.. браво, на мама отличника!!   bouquet
5 филийки + 1 бурканче лютеничка мое производство + половин щафета шпек + 5 саламурени краставички. Отивам да се срамувам в ъгъла. Мразя се в такива моменти.
Засрами се в ъгъла, веднага!!  Naughty Heart Eyes
Контеска,   bouquet  bouquet  nbirthday

С най-добри пожелания за здраве и късмет на новото място !! Нека Бог да те пази теб и твоето семейство!

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 01:33 от marchеva14

# 655
Бабче, да ти е живо и здраво момчето! Да ви радва с много нови успехи!
Контеска, ЧРД и на теб! Бабчето така хубаво го е казала, присъединявам се към пожеланията й!

# 656
Бабче - Честит рожден ден на бъдещия шампион на Мастър турнира! Да е здрав, щастлив и с лекота да покорява всички предизвикателства пред себе си!

Леле, Мушкатова, къде го побра това ядене?  Laughing

Контеска - Честит Рожден ден! Много здраве, любов, щастие и късмет ти желая!

# 657
Леле, Смърф, невероятни снимки! И картичките видях, много си талантлива!

# 658
Благодаря момичета,
Смърфи къде я намери тази топка, точно по темата  Hug Heart Eyes
Марчева благодаря за милите думи.
Реших в негова чест днес-утре да го разходя малко  като аватар и подпис да се изфукам с него  Embarassed
Как е по правилно да го кажа днес или утре  newsm78, 12 мина, ама аз още не съм спала и не ми е свършил деня съответно, дилема голяма  Joy
Чакай да сложа още малко почерпка
Скрит текст:

# 659
Баба яка честит ти рожденник!Да ти е жив и здрав!Нека ти носи само радости и усмивки!
Снимките и аватара са страхотни.Детето има потенциал.
Контеска честит рожден ден!Бъди жива и здрава!
Желая ти много любов,семейно щастие и късмет!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт