Домакини 27

• 35 245
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • UK
kokona20 На другите може да е смешно(макар,че е веселяшко написаното от теб  Wink ),но на мен не ми е смешно,особено като си представя реално ситуацията......Някой преди мен го беше написал много точно(не запомних ника - простете!  Outta Joint Whistling) .......Помощниците(уж!) в повечето от случаите само пречат!!! ....

ЕЕЕЕ аз го споделих, за да ви разсмея  ooooh! а не, за да предизвикам, съжалението ви Crazy

# 706
  • София
Мари, и на мен не ми пука за годините, просто изведнъж се почуствах изморена и на годините си.... Иначе хвърча, младея с млади майки с наборчетата на Петь. Не им се давам... Ама последните дни съм изморена, имам подпухнали торби под очи... Не мога да разбера причината - това е. Иначе нито ми е срам от годините... Всяка възраст има своите прелести...

Писна ми от бургиите, ако знаете на какво са ми направили банята, счупили 4 плочки - реве ми се. Навсякъде прах и мърсотия....

След малко ще ходя на родителската среща на Петьо...

# 707
  • София
kokona20 На другите може да е смешно(макар,че е веселяшко написаното от теб  Wink ),но на мен не ми е смешно,особено като си представя реално ситуацията......Някой преди мен го беше написал много точно(не запомних ника - простете!  Outta Joint Whistling) .......Помощниците(уж!) в повечето от случаите само пречат!!! ....

ЕЕЕЕ аз го споделих, за да ви разсмея  ooooh! а не, за да предизвикам, съжалението ви Crazy

Е, щом така реагираш - смешно ти е, значи всичко е ок. Hug

# 708
Хахах Вио и моята е от тези свекърви.А ако я питаш ще се изкара идеална домакиня. Joy
Марче кога остаряват?Ами когато сами се почувстват остарели.
Ех напоследък сте ми отдушник.Смотано ми е ,кисело ,а вляза ли чета някоя шега и ми минава.

# 709
kokona20 На другите може да е смешно(макар,че е веселяшко написаното от теб  Wink ),но на мен не ми е смешно,особено като си представя реално ситуацията......Някой преди мен го беше написал много точно(не запомних ника - простете!  Outta Joint Whistling) .......Помощниците(уж!) в повечето от случаите само пречат!!! ....

ЕЕЕЕ аз го споделих, за да ви разсмея  ooooh! а не, за да предизвикам, съжалението ви Crazy

Е, щом така реагираш - смешно ти е, значи всичко е ок. Hug

newsm10
Не съм искала да се разбре по друг начин......Извинявай,ако нещо съм те засегнала,не е нарочно и с лош помисъл.....

.....Смотано ми е ,кисело ,а вляза ли чета някоя шега и ми минава.

......Какво беше....... newsm78 " Ако живота ти поднесе лимон - направи си от него лимонада".....

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 18:24 от TheNMaster

# 710
Здравейтеееее!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА КОНТЕСА, НА ДЕТЕНЦЕТО НА ЕЙНДЖЪЛ, НА СИНА НА БАБА ЯКА, НА БЕБКИТЕ НА КОКОНА, да сте живи и здрави, винаги усмихнати и обградени с любов!   bouquet
Марчева, честит имен ден на сина ти със закъснение! (Максим - много харесвам името, ако второто ми дете беше момче, така щях да го кръстя) А за това, че си забравила да честитиш, мисля, че никой не може да надмине майка ки - аз имам имен ден на 24-ти ноември, но отскоро го знам. Та пътувам аз една сутрин за работа и майка ми звъни: Екатерино, купи бонбони за колегите си, да не те помислят за стисната... Аз: ?! Майка ми: Имаш имен ден бе, чао! Няма честито, няма нищо  Mr. Green Ама аз съм й свикнала на "деликатната" натура.
Коконче, как ми е познато това с помагането, сега като се роди второто, на изписването всички се изтипосаха у нас (уж да ми помогнат), аз изморена, те като отвориха едни уискита, като разляха едни сокове по килима, като разсипаха едни бадеми по земята, малеееее, полудях, ама стискам зъби... И по едно време майка ми и свекърва ми идват и в един глас: Ще простудиш детето, Катеее, краченцата му лед, това направи, онова направи. Викам я си направете по едно бебе и си го гледайте както искате  Mr. Green На мен ми е добре да ги гледам сама, с ред и дисциплина всичко се постига  Mr. Green
За възраст си говорите, според мен човек е млад, когато духът му е млад - клише е, ама си е така. Например, жените от групата ми по аеробика повечето са на възраст от 40 до 55 години и са много по-забавни от доста мои познати на моята възраст  Simple Smile
Офф ние днес нямаме вода, сега трябва да топля вода на котлона, за да къпя децата - допотопна работа  Sad
Хайде лека вечер от мен  bouquet

# 711
  • Fort Worth, TX
Много рожденници днес.
На всички им желая много здраве и късмет.Simple Smile

# 712
Къде сте всички?
Да ви изклюкаря  една хубава новина.Много се зарадвах от сърце и за това реших да ви я напиша.
Нощни очи ще си има трето детенце.
Пожелавам й леко бременеене!Дано се завърне в нашите редици.

# 713
Честито на рожедниците- първата годинка на дъщеричката на ♥snow_angel♥,сина на Баба Яка-още много медали и победи!!!
Barefoot Kontesa  bouquet
И честита месечинка на малките кокончета!!! Laughing Hug
Баба Яка-идвай!!!Колата за сега не е правила повече проблем-мъжо смени горивния филтър.Ама и майсторите,като е мръсен бензина трябвало и той да се смени. #Cussing out
А за цветята ще пусна линк от тази пролет виж ги там.Аз сега съм на тема мартенички  и така ,бързам да ги направя и да ги предам на мамите за базара. Simple Smile
Лека и спокойна вечер момичета. Heart Eyes Hug

# 714
  • София
Бау  Mr. Green тук съм!
Добър вечер, прекрасни!  Hug
Леден чай,/ аз така ще те наричам, ако имаш против, казвай/
.......... надмине майка ки - аз имам имен ден на 24-ти ноември, но отскоро го знам. Та пътувам аз една сутрин за работа и майка ми звъни: Екатерино, купи бонбони за колегите си, да не те помислят за стисната... Аз: ?! Майка ми: Имаш имен ден бе, чао! Няма честито, няма нищо  Mr. Green Ама аз съм й свикнала на "деликатната" натура.
.....
Joy Joy
Не, бе не. Не съм толкова изтрещяла, тръгнах веднага да го издирвам по телефона, нали са на ски  и се правя на "умряла лисица" т.е. че не съм забравила,  а само съм закъсняла. Проявих деликатност, фръц. Толкова съм вгледана в проблемите си, че си забравих ИД на детето.  Това,  годишнини, сватбени дни, съвсем съм ги отрязала. Не помня , а и не искам да си спомням.  Simple Smile
Ти, нещо рядко влизаш, що така. Ще има наказания. Черни точки.!!
Да ви кажа за името. Аз го кръстих на Патриарх Максим, та оттам идва това име. Харесах го и никого не съм питала от семейството. Дойдоха сутринта в болницата, донесоха документите за вписване, но аз бях вече готова. Направо го изстрелях.  К`во да питам, а и кого да питам, а и защо да питам. Решението е само мое.
Ох, Мастер, Мастер с това куче с голям език, направо съм разбита ... Joy То не бяха мишки, човечета,...много са весели. Нарочно превъртам страниците, връщам се отново и си стоя и си го гледам и си се хильотя сама.  Joy Joy
Людачка, от какво си изморена, мила... от животЪ.??? Не, не си. Ти си руско момиче, а те умора нямат. Плочките...плочките ще се поправят, важното е тръбите да са ти в ред, че ако текнат води става страшно. В единия апартамент точно така са ми тръбите. Вкарани са в стените. Аз ги смених преди няколко години с нови. Бяха жестоко корозирали, а кооперацията е от 1997 г, не е чак толкова стара, а е и много специална кооперация. Когато слагах климатиците, Кангото на майсторите се счупи, толкова са дебели.  Mr. Green
Тите, я да го изправиш това киселото и да си в кондиция ..Веднага!! Мастер ти е казала, да си направиш лимонада и сложи повече лимонче и по-малко захар и ..наведнъж го тресни и глътни.
Сега,  девойки прекрасни защо се изплаших аз днес сутринта. Ясно е , че ставам късно, а си лягам рано сутрин.  Mr. Green Та ставам аз и защо така направих не зная, взех че се погледнах в огледалото и там...О, ужас!!! Бау!!  Баба ви Яга в мой размер  Mr. Green Хукнах обратно към кревата и се зарових във възглавницата от ужасТ  Това не е вЕрно, бре, не съм аз. Грешен образ ми дава, не може да съм такъв кретен рано сутрин, рошава, бледа, гънки разни из лицето, намусена, сърдита и си помислих, колко бързо минава времето...а каква бях красотница една, фръц.,  та пляс.  Mr. Green Гърците са казали, че една жена се познава дали е красавица, когато излиза сутрин от морето....та аз от кревата излизам като вещица, та камо ли от морето да изляза.. . Mr. Green Та споделих тревоги разни, безобразни, мои и досадни. Клишета не ми се слушат, забравете, моля.  МММммм...ддддаааа.
Та това е. Няма да се гледам вече, за да не се плаша.
В събота ще имам гости за вечеря. Тежки гости. Шест човека и все похапващи добре. Не, не пият, но храната....трябва да се приготвя по протокол. Сега мисля менюто и след това ще споделя какво съм измислила. Днес и пазарувах разни работи.  Ще се трудя достойно, започвам от петък.  Mr. Green
Ще се върна, да си знаете.  Hug

# 715
  • Fort Worth, TX
Марче, ти кво искаш на 105 да си като на 25, м?Няма такъв филм.Дори и да играе скалпела годинките си казват думата рано или късно.Важното е да остаряваме с достойнство:-) Аз като поостарея бих опънала някоя бръчка стига да имам достатъчно финикийски знаци тогава:-)

# 716
  • София
.......... Аз като поостарея бих опънала някоя бръчка стига да имам достатъчно финикийски знаци тогава:-)
Да ти кажа честно, не бих посмяла да го направя. Финикийски знаци, ако реша все ще намеря. Но!!, колкото , толкова. "....Ставаш по-стар, по-бавен, по-грозен"... ей сега, ей сега го чух по телевизията по едно предаване.  doh Загасих телевизора веднага.  Mr. Green
Писенце, кажи след като разбираш от китки, какво да ги направя моите които са стълбището. Сакъз. Да ги чупя, да ги поливам, да ги изскубна, да ги...какво??? Някакви нови клонки са тръгнали, ама много хилави, никакви едни.

# 717
Още е рано за мушкатите.Като се затопли почваш да ги поливаш по често и тези,които са покарали може да ги отчупиш и засадиш в нови саксии и готово-ще имаш нови и силни растения.Ториш като се хванат всяка седмица и ще имаш обилен цъфтеж. Simple Smile

# 718
  • Fort Worth, TX
Аз да ти кажа за цветята .Нищо не ги прави.Те сега един вид спят:-) Поливай ги, но рядко.Напролет ми припомни и ще ти кажа как да имаш страхотни сакъзи с много цвят.

# 719
  • Fort Worth, TX
Не знам как да ти дам линк към фб да видиш аз миналото лято какво отгледат.Направо се пуках от гордост:-)

Общи условия

Активация на акаунт