Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 37

• 83 273
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Момичета, търся си ваучери за плитки на половин глава от Пъзел, моля ако попаднете свиркайте Simple Smile)
Благодаря предварително!
  bouquet

Жабке, съвсем наскоро изтече оферта на Пъзел в Грабо. Confused Има опция да се запишеш да те уведомяват по имейла, когато се появи нова оферта. Peace

# 61
  • В свой си свят :))))
Момичета, търся си ваучери за плитки на половин глава от Пъзел, моля ако попаднете свиркайте Simple Smile)
Благодаря предварително!
  bouquet

Жабке, съвсем наскоро изтече оферта на Пъзел в Грабо. Confused Има опция да се запишеш да те уведомяват по имейла, когато се появи нова оферта. Peace

Благодаря sweetkids_mama,  тази я видях, но тя е само за плитка диадема, а те пускат и за половин глава, това се надявах да нацеля ако се появи Simple Smile)

# 62
В крайна сметка взех 1 торта с ваучер от Лагуна. Хората бяха много мили и любезни. Тортата на външен вид беше ок, обаче на вкус хич не ни допадна. Повече торти с ваучер - не, благодаря. По-добре 20 лв. отгоре, но да си струва.

# 63
Има опция да се запишеш да те уведомяват по имейла, когато се появи нова оферта. Peace
Наистина има такава опция, но тя е абсолютно нефункционираща и Грабо много добре го знаят това. Сигнализирам им от периодично от май месец м.г., че не работи, резултат - нулев  Tired

# 64
  • София
Благодаря sweetkids_mama,  тази я видях, но тя е само за плитка диадема, а те пускат и за половин глава, това се надявах да нацеля ако се появи Simple Smile)

Така и предположих, че си я видяла и не ти върши работа, ама реших за всеки случай да пиша. Wink

Нощна птица
, какво стана с тортата? Simple Smile

# 65
  • В свой си свят :))))
Има опция да се запишеш да те уведомяват по имейла, когато се появи нова оферта. Peace
Наистина има такава опция, но тя е абсолютно нефункционираща и Грабо много добре го знаят това. Сигнализирам им от периодично от май месец м.г., че не работи, резултат - нулев  Tired
Аз така се бях записала за масаж и почистване в къщи, ама познайте....

# 66
Здравейте момичета, моля за помощ относно сайта goldensales.bg

имат хубави намаления,но не намирам отзиви за тях  Rolling Eyes

чудех се коректни ли са и дали ще получа това,което поръчвам?!?!?

Ако някой може да помогне с инфо - предварително благодаря  Hug

# 67
  • София
Някой ползвал ли е нещо такова? Звучи примамливо, ние сме мнооого големи любители на суши.
http://ozo.bg/offer_22910

# 68
  • София
Опцията работи, мен редовно ме информират, като ми пращат имейл.

# 69
  • София
При мен също не работи. Попаднах случайно на оферта, за която уж се бях абонирала да ми пратят мейл, ако я пуснат пак.

# 70
  • София
Хайде и аз в новата тема с един въпрос за тази оферта:

http://grabo.bg/palna-sladost-0vbwq?affid=6540&affid2=7

Звучи много вкусно, ако някой се е възползвал, нека сподели, защото ми предстоят 3 поредни рождени дни и исках 3 различни торти Simple Smile . Изключила съм Лагуна тотално, поради много причини и най-вече размерите на тортите с ваучери. Така че...ако някой има идеи, нека сподели Simple Smile

на нас тортите на Лагуна, ни харесаха, от промоцията поръчах за РД на детето, три от 24 лева /35/25 см./, от всяка излиза по 16 достатъчно големи парчета, бяха вкусни, не остана и трошичка. От сладкарница Сладост нищо не съм опитвала, но отзивите са добри.

# 71
искам да споделя лошият си опит с масажно студио The Golden Hands обстановката е ужасна студиото представлява една тясна стаичка от апартамент много занемарено и мрасно масажът е леко 15минутно погалване масажистката говори непрекъсното докато те преви на висок тон и не можеш да релаксираш.при молба от моя страна масажът да е по силож тъйкато в офертата пише лечебен тя каза че съм и десетия клиент и била изморена

# 72
  • София
http://www.lapni.bg/offer/8858

Момичета, моля за отзиви за този салон "Масажно Студио „Dulce Veneno” срещу Военна Болница. или оферта.

# 73
момичета,имате ли отзиви за маникюристите на Капанов? http://o.grabo.bg/sofia/gelish-manikiur-08427r?affid=8029

# 74
Аз ходих в салона на Христо Ботев - останах доволна от маникюра.

Общи условия

Активация на акаунт