Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 37

• 83 314
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ала-Бала, ще ме прощаваш, но доста се посмях на поста ти. ТО не е за смях, ама...  Peace

Съпружке, да пробвате десерта

# 616
  • София
Съпружке, да пробвате десерта
Какъв е този десерт "богача"  Blush Аз, нали съм си сладокуса, го пуснах даже да го търся, но гуглето мълчи по въпроса

# 617
  • София
Какъв е този десерт "богача" ...

Нещо средно между баница и мил фьой: кори (казаха, че се точат), между които има крем. Поръсено е с пудра захар и канела. Било много разпространено в Гърция.
Аз хич не съм по десертите с крем - общо взето не е ли шоколад, не ми го хвали - и като ни го обясни сервитьорката малко се резервирах, но е превъзходен. На момента се приготвя, може би го пекат като баницата. Топло ни го сервираха. Оххх пак ми се прияде, пууу  Blush

# 618
Ох, Узи, ако продължаваш с описанията ще трябва да търча с 200 към ресторанта след малко.  Laughing

# 619
  • София
Благодаря, Узи! Сетих се какво е, аз го знам като бугаца.  Heart Eyes

# 620
  • София
Да дам отзиви за тази оферта.
http://www.grupovo.bg/offer_18726

Хотел Стратеш в Ловеч.

На първо място обявената цена от 350лв. е напълно невярна. И намалението не е реално.
На място цената на стаята е 60лв. закуската и обяда са по 5лв., а вечерята не повече от 10лв.
т.е. сумарно за 2те нощувки реалната цена би излязла около 180-190лв. Но както и да е.
Още с влизането си една мацка, назначена за управител, която се вземаше много на сериозно ни посреща с това, че понеже сме с ваучер ще ни сложат в най-малката стая.
После понеже сме били с ваучер не ни се полагало това и онова.
Втората вечер в ресторанта се празнува рожден ден, нещо за което не бяхме предупредени при резервацията. И същата тази силиконка най-нагло ни обявява, че не можело да ходим в ресторанта, пък и дори и да сме искали не сме имали избор.
Ако сме искали можело да ни сервират на рецепцията ?!?
Имаше и още изцепки, че не можело да кача бебешката количка в стаята и т.н. абе в общи линии голям дразнител.

Иначе хотела е хубав, басейна също ставаше, храната беше вкусна, изключвайки това, че за тези с ваучерите им се полагаше да избират за вечеря между таратор със сирене по шопски или зелена салата с тройка кебапчета.

# 621
Да дам отзиви за тази оферта.
http://www.grupovo.bg/offer_18726

Хотел Стратеш в Ловеч.

На първо място обявената цена от 350лв. е напълно невярна. И намалението не е реално.
На място цената на стаята е 60лв. закуската и обяда са по 5лв., а вечерята не повече от 10лв.
т.е. сумарно за 2те нощувки реалната цена би излязла около 180-190лв. Но както и да е.
Още с влизането си една мацка, назначена за управител, която се вземаше много на сериозно ни посреща с това, че понеже сме с ваучер ще ни сложат в най-малката стая.
После понеже сме били с ваучер не ни се полагало това и онова.
Втората вечер в ресторанта се празнува рожден ден, нещо за което не бяхме предупредени при резервацията. И същата тази силиконка най-нагло ни обявява, че не можело да ходим в ресторанта, пък и дори и да сме искали не сме имали избор.
Ако сме искали можело да ни сервират на рецепцията ?!?
Имаше и още изцепки, че не можело да кача бебешката количка в стаята и т.н. абе в общи линии голям дразнител.

Иначе хотела е хубав, басейна също ставаше, храната беше вкусна, изключвайки това, че за тези с ваучерите им се полагаше да избират за вечеря между таратор със сирене по шопски или зелена салата с тройка кебапчета.

Най-обичам някой да ми обяснява, че понеже съм с ваучер не ми се полага това или онова.....На практика вместо да си направят реклама, се получава обратното. Вечеря на рецепцията - ужас! Пак добре, че на паркинга не са ви сервирали. Това е пълна селяния.

# 622
Някой може ли да даде отзиви за козметика в Affinity Vision?

# 623
  • София
Възползвах се от офертата на медицински център "Биви":
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=2098
Препоръчвам!

# 624
Подкрепям мнението за ужасната непрофесионално свършена работа на маникюристката в Салон за красота Лодеса на ул. Хемус в кв.Гео Милев. Нищо общо с манукюр и педикюр. Нечисто, даже трябва да ги посети ХЕИ, никаква хигиена, много зле направен и маникюр и педикюр, пълен непрофесионализъм и напразно дадени пари. Не ходете там - ужасно ще съжарявате. Момичето,което вика "миличка" на новите клиентки явно е самоука /няма лошо/, но никак не се е научила да прави маникюр и педикюр. Педикюрът си го довършвах в къщи,защото с една стара пила тя нищо не можа да свърши, оправдаваше се, че в мен е проблема. На всичкото отгоре беше и ромка. И в това няма лошо, ако си върши работата добре, но уви - никак не я бива. Не си хабете парите, времето и нервите!

# 625
Подкрепям мнението за ужасната непрофесионално свършена работа на маникюристката в .....

И специално се регистрира, за да споделиш това? Rolling Eyes

# 626
Узи, за 5 човека навън удобни ли са масите?

# 627
  • София
Подкрепям мнението за ужасната непрофесионално свършена работа на маникюристката в .....

И специално се регистрира, за да споделиш това? Rolling Eyes

Ами ако ти звучи съмнително, вземи си ваучер, иди и провери как е точно. Peace

# 628
  • София
Узи, за 5 човека навън удобни ли са масите?

Да ти кажа, не обърнах внимание, понеже като отидохме беше валяло и нямаше маси навън. После ги извадиха, но като си тръгвахме вече беше тъмно и не погледнах. Но като правиш резервацията, може да подчертаеш, че сте петима.  Peace

# 629
Момичета, търся оферта за пастиране на автомобил - от кои сте доволни?
Гледам, че в момента има няколко активни...

Общи условия

Активация на акаунт