Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 37

• 82 998
  • 721
  •   1
Отговори
# 705
Ехх, жалко.  Sad

# 706
  • Sofia
Нищо не намирам с търсачката за салон за красота Мадона и салон Снежина. Някой ползвал ли е фризьорските им услуги? newsm78
Аз съм ползвала "Снежина" и съм доволна.  Peace

# 707
  • Sofia
Момичета, фризьорът ми се премести в много скъп за мен салон. Моля, препоръчайте ми /може и на ЛС/ салон или човек, който не е аматьор в занаята. Разгледах ваучерите в момента, но никой нищо не ми говори от салоните. Правя светли кичури, подстригване, сешоар, обичайните неща?

# 708
  • София-Младост

Ако сте доволни от друг салон за маникюр/педикюр (може и без ваучер), събирам препоръки.   bouquet

Аз ходя на маникюр в е занемарено, Салон Exit, намира се в центъра на Позитано, зад СДВР ( ако искаш мога да ти дам точни координати.)
Жената е по професия художник и ми прави супер маникюр.
За десет декорации плащам 10лв.  Party Laughing
И от 10/10 за Пети, така се казва маникюристката. Малко от хигиенна гледна точка е занемарено, но съм си редовна при нея...обикновен маникюр е 5.40 ... Имайте предвид, че втората половина на октомври няма да е в България.

# 709
  • София-Младост
Момичета, фризьорът ми се премести в много скъп за мен салон. Моля, препоръчайте ми /може и на ЛС/ салон или човек, който не е аматьор в занаята. Разгледах ваучерите в момента, но никой нищо не ми говори от салоните. Правя светли кичури, подстригване, сешоар, обичайните неща?
салон Анатоли Велев, доволна съм с и без ваучер.

# 710
И от 10/10 за Пети, така се казва маникюристката. Малко от хигиенна гледна точка е занемарено, но съм си редовна при нея...обикновен маникюр е 5.40 ... Имайте предвид, че втората половина на октомври няма да е в България.
Ох, явно няма да случа скоро на маникюристка. Хигиената ми е от първите критерии. Ако я няма, треперя през цялото време и само си мисля с какво ли може да ме зарази.  Sick Скоро бях на маникюр в салон Тони Мерджанов. Като цяло салонът ми се стори доста занемарен. Маникюристката се казва Цвети. Много добре лакира, горе-долу добре оформя, обачее е тооолкова немърлива  ooooh! Всички пособия са разхвърляни, затънали в прах, по време на самата процедура изпуска някакви неща на пода, вдига ги и продължава, без да ги избърше, олива от шишенцата.. Най-много ме изуми, че пръска с дезинфектанта директно върху ноктите и кожата, а не по инструментите. Не бих повторила. Иначе е бъбриво и мило момиче.

# 711
  • София-Младост
http://www.beautyface-bg.com/manicure.htm
тогава ти препоръчвам този салон, там ходя на мед.педикюр, маникюр не съм правила, но маникюриста(мъж е) дори е облечен в бяло Simple Smile
Извинявам се, че излязох от темата!

# 712
http://www.beautyface-bg.com/manicure.htm
тогава ти препоръчвам този салон, там ходя на мед.педикюр, маникюр не съм правила, но маникюриста(мъж е) дори е облечен в бяло Simple Smile
Извинявам се, че излязох от темата!
Благодаря. Ако искаш, сподели и в темата за белия списък, може да е полезно за повече хора.  Peace

# 713
  • София
Искам да похваля офертата за хотел Илинден , Шипково в Грабо. Персоналът е изключително мил, храната много добра, базата също. Единственото, което не ми хареса е температурата на басейна, но в близост има минерален плаж със значително по-топла вода.

# 714
  • София
Здравейте,
Някой ползвал ли е услугите на фирма КИМИ за почистване на мека мебел и автомобили:
http://vo.grupo.bg/all/oferta-prane-sedqshti-mesta-meka-mebel-sa … -32442?aff_id=119
http://vo.grupo.bg/sofia-oferti-kolata-120

# 715
  • София
Искам да похваля офертата за хотел Илинден , Шипково в Грабо. Персоналът е изключително мил, храната много добра, базата също. Единственото, което не ми хареса е температурата на басейна, но в близост има минерален плаж със значително по-топла вода.
Басейнът не е ли достатъчно топъл, не става ли за малки деца  Sad

# 716
  • София
Температурата е29'. Намирам го за по-скоро хладък, отколкото топъл. Не си пуснах децата.
Кими ползвах и съм много доволна.

# 717
  • София
Благодаря ти  Hug

# 718
Мами имам нужда от пломба и избелване на зъби. Да препоръчате някой център или стоматолог?

# 719
Някой с мнение за салон Енигма София? За фризьорските услуги става въпрос.  smile3553

Общи условия

Активация на акаунт