Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 52

• 63 266
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
  • Ст. Загора
Момичета, има ли някой за пункция в петък? Simple Smile

# 556
  • Пазарджик
Аз съм за утре сутринта  Peace

# 557
Аз в четвъртък Heart Eyes

# 558
Момичета, аз влизам с лоши новини  Cry

Нали вчера бях на преглед за стартиране на стимулация. Иииии.... изненада!!! ФСХ 22!!!   Shocked Честито на печелившите, както се вика!  Cry
Това изобщо не го очаквах и да кажа, че бях разочарована, гневна, бясна на Вселена, на живот и на каквото се сетите, е все едно нищо да не кажа...  Cry Cry Cry
До сега винаги ми се е движело в рамките на 6-7-9 максимум!!! Защо сега така изведнъж скочи??  #Cussing out
Само мога да предположа, че стимулациите за инсеминации /направих три процедури в рамките на 5 месеца/ ми изиграха много лоша шега...  Sad
Наревах се едно хубаво вечерта... И така...

Сега почвам DHEA и трябва да правя някакви физиотерапии, за да го свалим. Някои правил ли е? Има ли ефект? Или пак процедури без грам резултат?  Sad
Друго, което ми препоръчаха е фитнес. Само дето акъла не ми побира кога да ходя при цялата ми ангажираност... А и никога не съм била спортна натура /благодаря и на природата, че нямам и особена нужда/.

Извинявам се за негативния пост, но трябваше с някого да споделя   bouquet
Ще съм благодарна на всяко мнение, съвет, препоръка как да го сваля това ФСХ  Hug

На момичетата в процедура - много, много стиснати палчета !!!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 559
Добро утро момичета. Моята пункция най-вероятно ще е в понеделник

# 560
Момичета, аз влизам с лоши новини  Cry

Нали вчера бях на преглед за стартиране на стимулация. Иииии.... изненада!!! ФСХ 22!!!   Shocked Честито на печелившите, както се вика!  Cry
Това изобщо не го очаквах и да кажа, че бях разочарована, гневна, бясна на Вселена, на живот и на каквото се сетите, е все едно нищо да не кажа...  Cry Cry Cry
До сега винаги ми се е движело в рамките на 6-7-9 максимум!!! Защо сега така изведнъж скочи??  #Cussing out
Само мога да предположа, че стимулациите за инсеминации /направих три процедури в рамките на 5 месеца/ ми изиграха много лоша шега...  Sad
Наревах се едно хубаво вечерта... И така...

Сега почвам DHEA и трябва да правя някакви физиотерапии, за да го свалим. Някои правил ли е? Има ли ефект? Или пак процедури без грам резултат?  Sad
Друго, което ми препоръчаха е фитнес. Само дето акъла не ми побира кога да ходя при цялата ми ангажираност... А и никога не съм била спортна натура /благодаря и на природата, че нямам и особена нужда/.

Извинявам се за негативния пост, но трябваше с някого да споделя   bouquet
Ще съм благодарна на всяко мнение, съвет, препоръка как да го сваля това ФСХ  Hug

На момичетата в процедура - много, много стиснати палчета !!!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Аз мисля че е най- разумно да си починеш малко- физически и психически.Поговори с док. и си дай 2 месеца почивка Hug

# 561
Аз го смъкнах с 5 пункта с DHEA, но според лекарите било фалшиво, защото  антимюлеровия ми хормон е нисък. Ако твоят е наред не се притеснявай.

# 562
  • София
това, че веднъж фсх е високо не е голяма драма, случва се.
мерите следващия цикъл пак и ако и тогава е високо тогава почваш да се притесняваш.
аз лично веднага бих повторила на друго място.
физиотерапии не знам да помагат за сваляне на фсх, нито пък фитнес  newsm78

# 563
  • София
Физиотерапиите нямат никакъв ефект върху ФСХ. Ако и следващия месец е такава стойността- има лекарства, които го свалят. Ако не- просто се насочваш към ЕЦ.

# 564
АМХ и инхибин изследвах през ноември - не помня конкретните им стойности в момента, но бяха перфектни за момента, но тогава и ФСХ -то ми беше 6 и нещо  Rolling Eyes
Ще отида утре при физиотерапевта  - така или иначе си записах час  - и ще преценя какво да правя...  Rolling Eyes
За лекарствата - Коновалова ми предписа единствено DHEA. Питах я за Фемостон, тъй като четох, че се дава за понижаване на ФСХ, тя каза, че не го препоръчва, тъй като се развивали кисти от него...

Благодаря ви, момичета, голяма опора сте ми  Hug

# 565
  • София
Вие вадили ли сте яйцеклетка въобще да се види с какво качество е, или само напразни истерии и събиране на пари чрез физиотерапия?
Тонът ми е малко остър, но се ядосвам на някои лекари...

# 566
Вие вадили ли сте яйцеклетка въобще да се види с какво качество е, или само напразни истерии и събиране на пари чрез физиотерапия?
Тонът ми е малко остър, но се ядосвам на някои лекари...

Не сме...
Болднатото и мен ме притеснява  Confused Не знам и за какви суми става въпрос - гледах ценоразписа на Щерев, но какво точно ще ми излезе се чудя... Едвам събрахме парите за ин-витро, сега ще ги даваме за физиотерапии  ooooh! То няма лошо, но дали ще има ефект??!

Не се извинявай за тона си - напротив, оценявам го. И аз започвам да си задавам въпроси и не зная на къде да поема...

# 567
  • София
Физиотерапия можеш да правиш и по ЗК по принцип, но трябва да имаш показания за това.
Особено щом сте финансово затруднени, по- добре си пази паричките за по- смислени процедури. Аз на твое място бих искала да се извади Я. И да се види как е, опложда ли се, развива ли се и т.н.

# 568
Виж, ти си преценяваш за физиотерапията  Peace
аз като послушно мишленце(пацинтка на Тимева) минало по тоя път ще ти кажа, че за мен беше напълно неефективно.
Аз не съм ходила за ФСХ на физиотерапия, а за хубави Я. Но не ми е наравило впечетление да се е отразило на ФСХто Peace

# 569
  • София
И аз да си кажа. Понеже шило в торба не седи и аз минах една консултацийка в Щерев Mr. Green
Няма да коментирам друго, а само ще кажа, че на мен ми беше предложена физиотерапийка пък за многото коремни операции, които имам. Така уж щели малко да се пооправят срастванията, оттам и яйчицата и т.н глупости. Също и, че било много важно да пусна Антимюлеров и Инхибин.

А когато попитах Д-р Стаменов дали все пак да пусна Антимюлеров и Инхибин, неговите думи бяха, разбира се, че не трябва да пускаш,резултатите не може да не са лоши(с 1 яйчник съм), няма нужда да се натъжаваш само.

Общи условия

Активация на акаунт