Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 52

• 63 193
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте момичета Simple Smile Днес ми е 10 ден от стимулацията,утре сутрин сме при док.,надявам се фоликулчетата да са пораснали достатъчно вече и тези дни да ми е пункцията. Hug

# 721
мдам......ама се предполагаше какъв ще е резултата......плана беше да ги връщаме на 5ти ден, ама нещата тръгнаха на зле и ги върнахме по най-бързият начин.....и резултата си пролича де, той се предполагаше  Tired

Но минало , бешало......сега най важен ми е подписа, не искам да се връщам назад.

# 722
Здравейте момичета, искам да попитам нещо, че вече изпадам в паника и от най - малкото. Две седмици бях на инжекции за блокаж. Сега от два дена вече сме започнали със стимулациите. Обаче днес докато чистех преместих дивана без да се усетя и адски ме сряза корема ниско в областта на матката. Може ли да съм направила нещо? Или още е рано да се притеснявам за спукване на фоликули и т.н  Crazy

# 723
Здравейте момичета, искам да попитам нещо, че вече изпадам в паника и от най - малкото. Две седмици бях на инжекции за блокаж. Сега от два дена вече сме започнали със стимулациите. Обаче днес докато чистех преместих дивана без да се усетя и адски ме сряза корема ниско в областта на матката. Може ли да съм направила нещо? Или още е рано да се притеснявам за спукване на фоликули и т.н  Crazy

Не се притеснявай! Едно от действията на блокажа е именно да попречи на преждевременното спукване на фоликулите. Пък от друга страна ти си едва втори ден от същинската стимулация и фоликулите не са порастнали кой знае колко. Успех!

# 724
mi_ni много ти благодаря за отговора! От снощи чувствам някакви леки болки ниско долу и сега като ме сряза като вдигнах дивана и вече направо полудявам Simple Smile  Crazy

# 725
Ovonel Не се притеснявай, обикновено последните дни трябва да се пазиш, като пораснат много. Но все пак трябва да се пазиш. Без излишни геройства. Нормално е да те боли като при цикъл.  ПРи някои повече, при други по-малко боли. Мен например много малко ме бол, въпреки големия брой фоликули а по-принцип имам блезнена М и милех, че ще са етърпими болки преди да започнем.
Най-важното е да вярвате на себе си и доктора и да не се фиксирате в бъдещия резултат. Бъдете спокойни и се радвайте на живота и почивайте повече. Това според мен е разковничето.  Hug

# 726
  • Живее на Луната
Момичета, заповядайте в НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт