Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 52

• 63 239
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
какво мнение ти трябва?
толкова имало толкова извадили  Rolling Eyes
инвитро или икси?
инвитро .ми незнам това ми е първи опит не съм наясно , но си мисля че не се развиват много добре нещата

# 61
  • София
ами не е добре само 2 от 5, не казаха ли поради какви причини не е икси?

# 62
ами не е добре само 2 от 5, не казаха ли поради какви причини не е икси?

не даже незнам какво е това икси . при д-р александров в аг - варна съм . днес това им бяха думите имаш две оплодени утре те чакаме за трансфер . започнах да губя надежда че ще се получи нещо .

# 63
  • София
ами сядаш при него и искаш подробности  Rolling Eyes

# 64
Ако ще те успокои това, при мен извадих 8, от които 5 са ставали за оплождане. От тези 5, 3 се оплодиха. Сега съм в очакване. Стискам ти палци и се настрой положително, за да си помогнеш да се случат нещата.

# 65
  • Варна
Ети,успех,аз те следвам по петите Hug

# 66
  • Ст. Загора
Eti*, esstela, и аз съм с вас Peace

# 67
  • Варна
Аз имам въпрос,възможно ли е да пишкам често от Пурегона Rolling Eyes

# 68
Успех и от мен момичета Simple Smile Ние подадохме документи към фонда миналата седмица. Сега чакаме и продължаваме да се надяваме...

# 69
Момичета, благодаря ви  Hug Аз съм "напред" с материала  Grinning. Живот и здраве следващата седмица ще съм на първата фетална морфология. Всъщност ходих вчера, но установихме с докторката, че ми е рано още и ме върна. Не смея да се похваля, защото бях с много проблеми, но мисля, че нещата са се нормализирали. Вчера поне видях, че едното има глава Embarassed

# 70
Ние сме с мъжки фактор. Вие колко време чакахте за одобрение на документите по фонда?

# 71
Одобрението бързо става, но заповедта още си я чакам. Февруари ще ми се обадят, дано наистина да не ми потрябва. Самите документи съм ги подала на 10.06.2013 г.

# 72
 Здравейте момичета , ние още събираме документи за фонда ... Аз мисля да си само финансираме една процедура , а после да си чакаме фонда . Имаме някакви заделени пари пък ще видим ... Crazy Mr. Green
   Пожелавам успех на всички тръгнали по този труден път ... Heart Eyes Praynig Hug  bouquet

Eti* -  fingerscrossed  всичко да е наред  ... bouquet

# 73
Ние документите ги подадохме миналата седмица и сега вече ми е нетърпеливо нещата да започнат малко по малко да се случват... опитвам се да мисля само положително! Стискам палци на всички! Не губете надежда - и при нас ще стане Simple Smile

# 74
Добро утро, момичета!
След пункцията ми изписаха Утрогестан вагинално 2 х 3. Вечер го поставям преди лягане, но сутрин нямам възможност да полежа, дали без това лежане действа?
Благодаря  bouquet

Необходимото от пастилите Утрогестан се усвоява за 4 мин когато се поствят вагинално. Всичко останало е помощни вещества.

Общи условия

Активация на акаунт