Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 52

• 62 927
  • 726
  •   1
Отговори
  • Живее на Луната
Нека в тази тема научим много радостни новини, за това как още една от нас е видяла двете четрички, чула е тупкащото сърчице на своето бебче, усетила е пътвото ритниче или се е срещнала за първи път на живо с най-голямото творение на природа - новият човешки живот.
Пожелавам на всяка една от вас, пишеща в тази тема, съвсем скоро на живо да усети всички тези вълнения, в това число и на себе си.
Пътят към мечтите ни може да минава по-леко, когато сме заедно и споделяме една с друга преживяното в тази не лека борба. Инвитрото е голяма надежда за всички нас, но и голямо изпитание на духа. На скоро чух, че срвняват преминаването през инвитро прецедури с преминаването през онкологична болест, разбира се в чисто емоционален план. Аз вярвам, че борбата е по-лека когато се подкрепяме взаимно. Защото всяко родено бебе е точка за нашия отбор. За това не спирайте да мечтаете и да се борите, защото чудеса се случват всеки ден, може утре да е вашето! 
  Hug Hug Hug

Полезни връзки

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 14:55 от Bell@

# 1
Белче, много хубаво е написаното! Благодаря за темата и пожелавам всички точки да са в нашия отбор  bouquet

# 2
Запис от мен, много успешни опити на всички Simple Smile

# 3
  • София
Запис

# 4
Успех на всички!

# 5
  • Ст. Загора
Успех, момичета!  bouquet

# 6
  • гр. София
Мерси, Белчо.  Hug Hug Hug

# 7
# 8
  • Варна
Записвам се и аз,Белче,мерси,да ви запитам,има ли начин да сваля ЛХ-то по-бързо с храна,добавки или да чакам Лукрина да си свърши работата newsm78

# 9
  • София
koлко е , че да го сваляш  newsm78

# 10
  • Варна
Под 5 е,не се сещам с точност,но трябвало да е 2 или под 2 Whistling

# 11
  • София
на мен пък не са ми го мерили никога, само естрадиола  newsm78
всъщност веднъж по погрешка, ама не помня колко беше.

# 12
  • Варна
Може би в различните клиники действат по различен начин,на 3.01 ми биха лукрина,правих ПКК и хормони,микробиология,всичко е ОК,обаче искат да спадне ЛХ-то,сега на 16.01 съм на преглед,пак ще го тестваме,по дълъг протокол съм  33uu

# 13
  • София
ще спадне, няма къде да ходи  Mr. Green

# 14
  • Варна
ще спадне, няма къде да ходи  Mr. Green

Дано,че искам вече да съм трансферирана,тоест бременна Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт